עבור לתוכן

מישהו יש חוות דעת על המסך הזה HANNSPREE

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

המליצו עליו, אבל בחיים לא שמעתי על החברה הזו

האם למישהו יש ניסיון עם המסך ו/או מידע לגביו ואיך הוא ביחס לדגמים דומים כמו כמו אסוס וסמסונג?

Hannspree 22" LCD HW216DPB 5MS 1:1000 Black HDMI

http://tms.co.il/product/5549

תודה רבה לעונים :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

Hannspree HW216DPB הנו מסך 21.6" (בעל אותה רזולוציה של 22") עם חיבורי D-Sub ו-HDMI אשר יכול להיות מנוצל לצורך משחקים בפורמט 720P מקונסולות משחקים. תיאלץ לרכוש עבור ה-HDMI כבל או מתאם ל-DVI של כרטיס המסך, אם תרצה לשפר את חדות הטקסט.

עדיף לרכוש במקומו את ה-ASUS VW222u (כי ממילא אפשר לחבר ל-DVI עם מתאם HDMI קונסולה ויש לאסוס תמיכת HDCP ב-DVI הנדרשת עבור הקונסולות). ב-ASUS ממומש OverDrive מכוייל טוב מאוד עם מינימום של שגיאות לכן הוא עדיין יישאר בחירה טובה לגיימינג מהיר במחיר נמוך. אין טעם להוסיף עוד תקציב ל-Samsung 2253BW במקומו.

פורסם
  • מחבר

עדיף לרכוש במקומו את ה-ASUS VW222u (כי ממילא אפשר לחבר ל-DVI עם מתאם HDMI קונסולה ויש לאסוס תמיכת HDCP ב-DVI הנדרשת עבור הקונסולות). ב-ASUS ממומש OverDrive מכוייל טוב מאוד עם מינימום של שגיאות לכן הוא עדיין יישאר בחירה טובה לגיימינג מהיר במחיר נמוך. אין טעם להוסיף עוד תקציב ל-Samsung 2253BW במקומו.

קודם כל תודה רבה על כל המידע..לגבי האסוס האם הוא מסך שמתאים גם לעבודה משרדית וגלישה (וורד אקסל וכו')??

ראיתי על אסוס (אני לא בטוח איזה דגם בדיוק) ביקורות ממש טובות וחלק אמרו לא להתקרב אליו.. בקיצור זה הדגם של אסוס הכי מומלץ ולא בעייתי או שיש דגם טוב יותר לשימושי (עבודה,גלישה ומשחקים מהירים....אני לא עורך תמונות או צופה בסרטים-חשוב לי שהטקסט יראה ברור ואוכל לשחק משחקים והכל במחיר סביר ~ 1500 + - )

אשמח לתגובה ו/או המלצות

תודה :xyxthumbs:

פורסם

לך על האסוס אחי בלי שום ספק

מסך איכותי וטוב בגודל הזה כמובן

וכן הוא נוח גם לקריאת מסמכים

פורסם
  • מחבר

לך על האסוס אחי בלי שום ספק

מסך איכותי וטוב בגודל הזה כמובן

וכן הוא נוח גם לקריאת מסמכים

תודה!! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים