עבור לתוכן

הצעה למסך 24" תקציב עד כ-3500 ש"ח או טלויזיה 32" עם תקציב עד ל-4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

כרגע אני משתמש ב-19" רגיל (לא רחב). השימוש שלי בעיקר לסרטים וגלישה ופחות משחקים.

חשבתי על 24" כי המרחק של המחשב מהמיטה 1-1.5 מטרים (אני רואה סרטים משם), אז לדעתי ניתן להשתמש בו לצפיה בסרטים, טלויזיה 32" תהיה בזבוז כנראה.

אני מודע לכך ש-24" יהיה קצת בעייתי במשחקים בגלל הכרטיס מסך שלי אבל בהמשך אשדרג אותו.

ראיתי שמוכרים בחנויות מסך 24" של חברת Xerox במחירים די טובים (לצערי לא רשמתי את הדגם), נראה טוב ומציג טוב, ציפוי זכוכית.

לא מצאתי ביקורות על מסכים שלהם כלל...

רציתי לשמוע על דגמים של 24" מומלצים ולא יקרים מדי או לחלופין טלויזיה 32", אם המחיר חורג אז לא נורא כל עוד יש התמורה טובה... תודה. :jump:

פורסם

יש גם פתרונות ביניים כגון ה-Hanns.G HG281DPB.

בכל מקרה ב-3500 ש"ח אין ממש מתחרים ל-Dell 2408WFP.

פורסם
  • מחבר

זה פנל PVA נכון? איך הוא במשחקים, סרטים (מרחק של 2 מטר), גלישה?

פשוט במסך 19" שלי יש בעיה במרחקים (פנל TN מן הסתם)... הגוונים נהיים לא ברורים ואפורים כשמתרחקים.

פורסם

ה-Dell הוא אכן S-PVA. יש לו input lag שעלול טיפה להפריע במשחקים (למרות שיש אנשים שזה לא מפריע להם בכלל). זוויות הצפייה רחבות ולא תהיה לך בעיה לצפות בו מרחוק.

פורסם
  • מחבר

זה מסך של Xerox, איך הם? לא מצאתי שום ביקורת בגוגל עליהם... כאילו הם לא קיימים, אבל בחנות ראיתי אותו והוא נראה ממש טוב לעין.

(נראה לי פה הפנל TN בגלל קצב הרענון)

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589640

פורסם

מסכים עם ציפוי מבריק נראים טוב בחנות אבל זה ממש לא נוח לעבוד איתם, וזה גם בא בדרך כלל על מנת לפצות על איכות תמונה ירודה.

באופן כללי המסכים של Xerox בינוניים ומטה. אני לא הייתי מצפה ליותר מדי מהמסך הזה.

אם אתה מחפש מסך "24 עם פאנל TN יש אופציות יותר טובות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

פורסם

יש גם פתרונות ביניים כגון ה-Hanns.G HG281DPB.

בכל מקרה ב-3500 ש"ח אין ממש מתחרים ל-Dell 2408WFP.

ה245T של סמסונג לא יורד ממנו בכלום ואף עולה עליו בinput lag

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים