פורסם 2008 ביוני 2617 שנים אתה יודע נורמות חברתיות אפשר לשנות אם כל אחד יעשה אצלו את השינוי, ופה זה ממש לא בעיה, הנורמה של לתת טיפ כי "צריך" תעלם כלא הייתה.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים איך זה יכול להשפיע השירות, הטיפ זה בסוף אני משאיר טיפ רק אם קיבלתי שירות ויחס טוב. ההיא שצעקה לך היי זה אפילו לא 10 אחוז הייתי אומר לה "וואי רציני? תראי רגע?..." לוקח תכסף והולך. מעדיף לזרוק אותו על הגג מאשר לתת לעמה כזאת.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים איך זה יכול להשפיע השירות, הטיפ זה בסוף אני משאיר טיפ רק אם קיבלתי שירות ויחס טוב. ההיא שצעקה לך היי זה אפילו לא 10 אחוז הייתי אומר לה "וואי רציני? תראי רגע?..." לוקח תכסף והולך. מעדיף לזרוק אותו על הגג מאשר לתת לעמה כזאת. ההשפעה נובעת מזה שאם כל החברה תיתן טיפים כשלנותן השירות באמת מגיע לקבל טיפ, אז נותני השירות יתאמצו ויביאו לנו שירות יותר טוב בידיעה שרק שירות טוב יוביל לקבלת טיפ, ולא בגלל שככה עושים....
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים ההיא שצעקה לך היי זה אפילו לא 10 אחוז הייתי אומר לה "וואי רציני? תראי רגע?..." לוקח תכסף והולך. מעדיף לזרוק אותו על הגג מאשר לתת לעמה כזאת. :lol:
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים חשבתי שזה כבר לא חוקי לתת רק טיפים ללא משכורת בסיס. לא?פעם חשבתי שזה לא חוקי לתת לאיש ציבור בתפקיד בכיר מעטפות...ברוך הבא לישראל
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים להפך.אם אתה מתדלק בשירות עצמי אתה מקבל הנחה.בגדול אם אתה מבקש לתדלק ב 100, לדוגמה, אתה תראה את המונה נעצר על 97+- (השאר הוא כאילו העמלה על המתדלק).לכן דווקא הייתי אומר שזו לא הנחה, אבל בתכל"ס, זה באמת אותו דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.