עבור לתוכן

בזק, פינגים , ואי יכולת לתקשר.?‬

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ...

הכל התחיל לפני שבועיים , כשבמשחק BF2142 , קיבלתי פינגים מאוד נמוכים מהשרתים , אך במשחק עצמו קיבלתי בין 600 ל 900 פינג.

אחרי חקירות רבות הבנתי שזה קשור דווקא לדרך שהמידע עושה (ROUTE) מאשר המהירות עצמה.

הורדתי תוכנה שנקראת UOTRACE שעושה TRACE ל IP מסויים (נגיד לשרתי המשחק) , ומראה לי בידיוק מה קורה בדרך.

ונראה לי שמצאתי את הבעיה.

כל השרתים בדרך מחזירים בין 100 למקסימום 200 MS.... אך שרת אחד בשם cablep.bezeqint.net מחזיר 600(!)MS ... וזה כל הזמן , לכל שרת אפשרי.

יש אתר שמראה רשימת שרתים (http://www.game-monitor.com/search.php?vars=&game=... ובכל שרת יש לי את הבעיה הזו. 600MS. ובאותו מקום כל הזמן. (צירפתי תמונת דוגמא).

חשוב לציין שבמשך 8 חודשים הכל היה בסדר , עד לפני שבועיים.

אני בעל חיבור כבלים עם ספק בזק בין לאומי , מחשב מתוחזק היטב , פורטים פתוחים למה שצריך במשחק ,ללא SPYWARES למיניהם, ועוד פתרונות נוספים שמצאתי ברחבי האינטרנט.

אז מה בעצם אפשר לעשות ? איפה נמצאת הבעיה הפתאומית הזו ?

תודה מראש לכל המתייחסים!

[attachment deleted by admin]

פורסם

להתקשר אליהם ולהביע את דעתך

פורסם

^ למה להגיד סתם?!? :bash:

teasider, תקרא את ההודעות האלו להסבר של איך פקודת טרייס עובדת

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319247.msg2797578#msg2797578

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337686.msg2915407#msg2915407

אם יש לך בעיה רק בזמן המשחק תבדוק קודם עם מי שמריץ את השרת. אם יש לך נתב בייתי הוא גם יכול לעשות בעיה.

רק אחרי שבדקת הכל אפשר לבוא בטענות לספק וגם אז הטרייס שביצעת לא מהווה שום הוכחה לבעיה מצידם.

פורסם
  • מחבר

ואו, הבנתי לגמרי מה הסברת שם. אבל עדיין לא הבנתי מה קורה אצלי?

הרי כל הפינגים נמוכים מאוד (מצויין) , אבל רק שאני נכנס לתוך המשחק עצמו אני מקבל פינגים של 600-900 (בזמן שברשימת השרתים הוא היה בסביבות ה 120.)

אז איך זה יכול להיות ? לא נשמע כמו בעיית ROUTE ?

תודה שוב !

פורסם

זה יכול להיות בעיית route אבל אין לכך עדות אז אני לא ממהר לקבוע שזאת הסיבה.

בגלל שאני לא משחק יותר מידי משחקי רשת אז אני לא יודע להגיד לך אם יש איזה עניין בBF ספציפית או בכלל במשחקים שיכול לגרום לבעיה כזאת.

לכן מה שאני ממליץ זה לבדוק בפורומים או אתרים של BF ולראום אם הם יודעים משהו, אפשר גם לשלוח אימייל לבעלים של השרת ולעשות מול בדיקות.

עוד משהו, לפי התוכנה זה מראה שאין לך נתב, אבל אולי התוכנה מורידה את זה אוטומטית. יש לך נתב בבית או שאתה מחובר ישירות למודם?

זה קורה לך בעוד משחקים או שזה היחיד שאתה משחק באינטרנט?

פורסם
  • מחבר

טוב , לפני שבאתי לפורום הזה , פירסמתי הודעות בהמון פורומים של המשחק.

לאף אחד אין את הבעיה הזו.

יש לי ROUTER של LEVEL ONE שמכוון למשחק , הפורטים פתוחים

וכמו שאמרתי , הכל עבד מעולה עד לפני שבועיים. לא התקנתי שום דבר חדש ולא עשיתי שום שינוי בחומרה.

פורסם

אי אפשר לדעת, לפעמים דברים משתנים לבד, אני ממליץ לך לנסות פעם אחת בלי הנתב ולראות.

אם גם בלי הנתב זה קורה אז כנראה שזה משהו מהספקית ואז באמת כדאי להתקשר עליהם

פורסם

מה שגורם לזה95% בעיקרון זה ה טראפיק שאייפינג. (הטכנולוגיה החדשה שהספקיות משתמשות. לא הרחיב בנושא כל דבר לגופו)

אבל הכי מוזר שאצלך זה הפוך, במקום שתראה גבוה בתוכנה של השרתים, אתה רואה את זה !ומרגיש! את זה במשחק עצמו.

אצלי לדוגמא, אני רואה הכל פינגים גבוהים וגם במשחקים גבוה. אבל יש שרתים שתמיד היה לי פינגים מעולה לניתוב של השרתים, אם ראיתי פינג 700נניח אז במשחק הוא יהיה אמיתי 80 או 70. אבל בניגוד לכך יש שרתים שה טראפיק שאייפינג מאט אותי ואז אני רואה פינג נמוך לכאורה, שמתחת לפני החגורה הוא גבוה.

וכמובן שאת כל זה צריך להפנות אל הספקית.(לא מחייב שזה יפתור לך את הבעיה.)אבל שיהיה בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

המון תודה לכולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים