עבור לתוכן

אנשים מה לאכול?

Featured Replies

פורסם

נראה לא רע :smile1:

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוך, אתה הורגת אותי...

בכל מקרה, יש לי טיפ קטן שמשדרג את הפיצה שלך בסדר גודל! אבל אני לא רוצה לבאס אז אולי מחר

אגב אני מקווה שהמקלדת שלך תישאר נקיה! שלי כבר מחורבשת ועכשיו גם העכבר...

פורסם

ילדים !

בהתחלה אמרתי ... זה פורום מחשבים ... מה לזה ולאוכל ????

אח"כ הבנתי ... כולם פה משפחה אחת ! אז כשרעבים אוכלים !

כל הכבוד !

סחטיין על הפיצה ...(אני אמרתי לאשתי ... קומי תעשי גם .... את לא רואה שיש פה עוד כמה שרעבים?)

אז היא עשתה שניתל ופסטה ..... איזה אישה ..... חביבה

עכשיו נשאר לי לשכנע אותה לקנות לי PS3 ליום הולדת שלי עוד חודש

איך משכנעים אותה ?

פורסם

^ קונים לה תכשיט\ים ;)

אבל בוא לא נסטה מנושא הדיון ..

פורסם

יש מעט יתרונות בלהיות נשוי

פורסם

אבל בוא לא נסטה מנושא הדיון ..

פורסם

כמו שאמרתי אכלתי פיצה עם פיתה

ברוטב אל תשימו סתם קטשופ, שימו רסק עגבניות ועגבניה מגורדת,קצת כמון מלח ופלפל, אורגנו.

על זה גבנ"צ כמובן,בולגרית, זיתים שחורים,ירוקים,ובולגרית.

לשים 2 דקות במיקרו ואז איזה 5 בטוסטר אובן כדי שיהיה קרנצ'י

אני מרגיש ממש אהבל אבל המצלמה הייתה על השולחן אז הבאתי בצילומיישן ;D

נראה טעים :yelclap::jump:

פורסם

ילדים !

בהתחלה אמרתי ... זה פורום מחשבים ... מה לזה ולאוכל ????

אח"כ הבנתי ... כולם פה משפחה אחת ! אז כשרעבים אוכלים !

כל הכבוד !

סחטיין על הפיצה ...(אני אמרתי לאשתי ... קומי תעשי גם .... את לא רואה שיש פה עוד כמה שרעבים?)

אז היא עשתה שניתל ופסטה ..... איזה אישה ..... חביבה

עכשיו נשאר לי לשכנע אותה לקנות לי PS3 ליום הולדת שלי עוד חודש

איך משכנעים אותה ?

תכין לה קוסקוס עם חלב! חחח... איזה מישהו אמר את זה בנושא אחר התחלתי לבכות... וזה נהיה עוד יותר מפחיד שהוא באמת התכוון לזה... :screwy::lol:

פורסם
  • מחבר

אם יש לך מלוואח:

1. מלווח מגולגל עם ביצה וחומוס

2. מלאווח (שמתם לב שכל פעם אני כותב שונה?), בזמן הטיגון לפזר פירורי גבנ"צ, ואז לשים קוטג' וביצה (אחרי הטיגון, כן?)

3. מלאווח, לתת לו להפשיר, לשים גבינת שמנת ובתכלס כל מה שיש בבית, לסגור כמו בורקס, ולשים בטוסטר אובן ל20

פורסם

^טעים גם מגולגל עם קטשופ + גבינה לבנה

פורסם

קנה בלינצ'ס לשעת צרה

יציל אותך ממוות!!!

וטעים להחריד :-*

פורסם

יצא לך לא רע בכלל!

הצעה שלי לפעם הבאה שתקבל מאנצ'יז מהאויר (אם זה באמת היה מהאויר כן?):

מכינים ספגטי טרי, ואז ישר כשמוציאים אותו מהסיר עם המים, כשהוא עוד חם פרעות, שמים אותו בצלחת עמוקה (ודופקים סניף איכותי כדי להריח את ריחה הנפלא של הפסטה) יחד עם שמן זית, מערבבים טוב כדי שהפסגטי יהיה רטוב מהשמן, ואז מתחילים להכניס תוספות כראות עיניך כגון:

גבינה מלוחה

גבינה צהובה

פטריות טריות

בצל לבן

עגבניות

עגבניות שרי

טונה

פרורי פרמזן

אורגנו

זעתר

ועוד

חשוב להוסיף הכל מהר, כשהפסטה עוד רותחת, ואז אתה מביא עירבוב ברמה עולמית, ומהחום של הפסטה, הכל מותך ביחד, והופה, הכנת ב20 דקות תבשיל פסטה ביתי שאפילו באיטליה היו מקנאים בך.

נ.ב

זה הולך מעולה גם עם פסטות מסולסלות, עדיף האלה בשלושה צבעים בשביל הגיוון, או פסטה שבלולים.

פורסם

הפיצות שלך נראות טעימות.. עכשיו בגללך אני רעב! :silly:

אז...

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=342634.0

:P

אם יש לך מלוואח:

1. מלווח מגולגל עם ביצה וחומוס

2. מלאווח (שמתם לב שכל פעם אני כותב שונה?), בזמן הטיגון לפזר פירורי גבנ"צ, ואז לשים קוטג' וביצה (אחרי הטיגון, כן?)

3. מלאווח, לתת לו להפשיר, לשים גבינת שמנת ובתכלס כל מה שיש בבית, לסגור כמו בורקס, ולשים בטוסטר אובן ל20

טוב הבטחתי אתמול אז אני מקווה שאתם רעבים, כי אני קצת, בעצם הרבה, המון ואפשר להגיד רעב כמו זאב....

אז קדימה, ראיתי שיש לכם את כל המצרכים, פשוט צריך לערבב אותם נכון!

לוקחים מלוואח קפוא ומורחים עליו רוטב פיצה קנוי (פתרון מעולה לעצלנים) או מערבבים רסק עגבניות עם הרבה שמן זית שום כתוש ועוד תבלינים (כמה שיותר עדיף)

את שאר התוספות כל אחד יחליט בעצמו, מומלץ להשתולל ( אפילו אבוקדו הולך נהדר, אבל עם המחיר שלו, יהיה יותר זול לקנות את הפיצה בחוץ).

המלצה שלי זה שפעם הבאה שאתם בשוק תיקנו זיתים כבושים (אלה עם הלימון) ותוסיפו על הפיצה גם את הרוטב שלהם.

לגבי הגבינה, כל גבינה הולכת אבל אם משקיעים ומוסיפים קצת קשקבל או כל גבינה איכותית אחרת הפיצה משתדרגת...

פיצה על בסיס מלוואח היא חוויה אחרת וגם אם אין לכם כלום בבית חוץ מממלווח, חנות חתולים וגבינה עמק, התוצאה לא תאכזב אתכם!

אה כן, פרס מובטח לראשון שיעלה לאתר תמונות של פיצהמלוואח

פורסם

תכין לה קוסקוס עם חלב! חחח... איזה מישהו אמר את זה בנושא אחר התחלתי לבכות... וזה נהיה עוד יותר מפחיד שהוא באמת התכוון לזה... :screwy::lol:

:lol: :lol: :lol:

הרגע הרגת אותי

תגיד לה מושמוש אני מנסה לראות את הדיוידי של חתונה במחשב והוא עושה בעיות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים