פורסם 2008 ביוני 2217 שנים אני שומע מהרבה לקוחותבגלל שהמדפסת מדפיסה כל איזה 27 28 ימים בשביל שהדיו לא ייתבש שהדיו הצבעוני נגמר להם ממש מהר למרות שהם לא הדפיסו או כמעט ולא מדפיסים צבע..רציתי לדעת אם גם אתם שמעתם/נתקלם בזה??
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים שהדיו לא יתייבש אפשר להדפיס פעם ב 3 שבועות איזה דף צבעוני,יש מקרים מסוימים שהמדפסת מבצעת ניקוי ראשים וזה לוקח קצת מהצבע ולפעמים מחסל אותו,לכן חשוב שהראשים לא יתייבשו.
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים אני ניתקלתי.במדפסת 115C שלהם.הדפסתי כמה דפי צבע בלבד במשך כחצי שנה.כנראה שהניקוי באמת גמר אותם.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר הניקוי מתבצע אפילו אם אתה מדפיס סדיר??שמעתי שיש איתם בעיה בכלל...http://www.fixyourownprinter.com/forums/inkjet/23752 http://journal.drfaulken.com/trick-your-brother-inkjet-into-working-when-an-ink-cartridge-runs-dry/תקראו רשום שם שלא מנצלים בכלל את הראשי דיו עד הסוף..שזאת כל המטרה בברדר זה כל הקטע בחסכון של החלוקה..לנצל כל ראש עד תומו אפילו אי אפשר לשלוח פקס או לסרוק!! מה שאפילו לא צורך דיו!! לא ידעתי את כל זה!!הם פשוט גונבים את הלקוחות..ואני עד היום המלצתי בכיף על ברדר בגלל עניין החלוקה..מספיק שנגמר ראש אחד בשביל לא להיות מסוגל להתשמש במדפסת לפי הכתבה הזאת!אני מאוד אשמח לשמוע עוד תגובות מכם
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים לצערי זה כנראה נכון.המדפסת לא מצלמת ללא אחד הראשים (גם אם הוא ריק).לעומת זאת לסרוק אפשר.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר אבסורדי שאי אפשר לשלוח פקס! ועוד שהראשיים בכלל לא ריקיים..אני"אתקשה מאוד" להמליץ לאנשים על ברדר עכשיו...לא ממזמן גם בפורום הזה אמרו לי שהם מודדים את הכמויות הדפסה שלהם לא לפי תקן איזו ומשחקים עם הנתונים..גם במדפסות של אצ פי שמחולקות עם הדיו יש הגבלה ברגע שחסר ראש אחד אין אפשרות להדפיס או לשלוח פקס...?
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר דיברתי עם הסוכן שלהם הוא אמר שזה לא משפיע על שליחת הפקסים...אבל מכיוון שאין לי מדפסת ברדר אני לא יכול לאמת את זה..מישהו נתקל בזה?
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים נכון הצבע נגמר מהר במדפסת משולבת ברדר והצבעים משתבשים ומתערבבים מידי כמה חודשים נכנס צבע צהוב באדום וכדומה מדפסת ברדר פשוט דפוקה לא ליגוע במדפסת ברדר MP כל כמה שעות או יום עושה ניקוי וסוחטת סתם דיו לא הייתי ממליץ או יותר נכון הייתי ממליץ לא ליגוע בברדר MFC משולבת פקס וכו' ותגובת החברה בגלל שהדיו היה משוחזר משוחזרת מעיקרה בדוק
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים זה כבר מזמן לא ככה, וה-115 לא נמכרת כבר למעלה מ5 שנים!המדפסת יודעת להדפיס שחור כשנגמר דיו צבעוני, ויכולה לסרוק ולקבל/לשלוח פקס.אני חושב שזה אחד המוצרים הכי מוצלחים שהיו לי עד היום!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.