פורסם 2008 ביוני 2217 שנים שם פרטי + אות ראשונה בשם משפחה..פשוט לא קפץ לי שום דבר אחר לראש.. עכשיו בכל מקום אני IlanF...
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים השם שלי שי באנגלית + 11 כי תמיד shai לבד תפוס..והניק שלי במשחקי רשת הוא cannabis.. סיפור ארוך יש מתחת לשם הזה..
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים mephisto+ שגיאות כתיב= mafisto אח של diablo אחד מהbad guys ששומרים על הגיהנום ... למה ? לא יודע ....
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים שלי הגיע משם של קלף מגי'ק שנקרא "Kentaro the smiling cat" ונדבקתי אליו בגלל שהוא היה מאוד דומה לחבר שליכמובן הוספתי את 4 במקום a כי רציתי להיות טיפה שונה.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים שלי זה השם שלי ועוד 3 אותיות של השם משפחה וככה זה ברוב אתרים ואני רוצה לשנות את כולם ל Precious ביגלל גולום זה החתימה שלי ב אתר אחר ששיניתי כבר
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים הניק עוד בתקופה שהייתי בגיימר, והיה לי תמונה של משחק (Hot Rod) עם מכונית, ועל המכונית היו רשום Install (זאת הייתה כמובן תמונת ההתקנה)וחשבתי לעצמי שאני יוכל להשתמש בזה בתור האווטר שלי (אז לא הבנתי כלום בפוטושופ, אז ניצלתי את ההזדמנות שיש משהו מוכן עם ניק..)ומאז הניק מלווה אותי בערך שלוש שנים... חמש שנים.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים שלי הגיע משם של קלף מגי'ק שנקרא "Kentaro the smiling cat" ונדבקתי אליו בגלל שהוא היה מאוד דומה לחבר שלי כמובן הוספתי את 4 במקום a כי רציתי להיות טיפה שונה. גם אני משחק מג'יק מ2002 והכינוי שלי בא מדגם האופני Down Hill שלי Iron Horse Yakuza Sohon Bucho
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.