עבור לתוכן

וינדוס לא מזהה עברית כמו שצריך.

Featured Replies

פורסם

הצלחתי לפתור את הבעיה בת'רד הקודם. פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס מחדש.אבל יש בעיות עם עברית:

1.לא מצליח לחלץ קבצים מתוך תקיות עם שמות בעברית.צריך לגרור אותם למקום אחר כמו הדסקטופ.

2.כל המועדפים אצלי נראים כמו גיבריש....

3.alt+shift לא מחליף בין השפות.

חשבתי שהתקנתי את השפות בוינדוס כמו שצריך,ואני מצרף כמה תמונות של ההגדרות .לא מבין מה נדפק....

[attachment deleted by admin]

פורסם

תשנה בתמונה השנייה את השפה לHEBREW

פורסם
  • מחבר

תשנה בתמונה השנייה את השפה לHEBREW

לא עוזר...... אני מנסה גם לסמן את ה V למטה,אבל גם אחרי ריסטרט זה לא עוזר ואני רואה אותו לא מסומן.....עשיתי גם התקנת תיקון שלא עזרה...

יש דברים שהשתנו- alt+shift כן עובד וגם אפשר לחלץ קבצים מתקיות בעברית. רק הפייבוריטס נשארו עם ג'יבריש.ויש אייקון מעצבן של מקלדת למטה..

עריכה:כנראה הבעיה רק באקספלורר,כי התקנתי פירפוקס ואת רמועדפים רואים מצויין בעברית. אנסה להסיר את האקספלורר (לא בטוח איך),ולהתקינו מחדש.

עריכה:סילקתי את המועדפים ויבאתי אותם מחדש.הכל הסתדר בינתיים :)

פורסם

יכול להיות שאחרי שעשית את זה , אתה צריך לעדכן את הFAVORITES שלך כלומר את הלינקים ואז זה יצא בעברית

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאחרי שעשית את זה , אתה צריך לעדכן את הFAVORITES שלך כלומר את הלינקים ואז זה יצא בעברית

כן צדקת בהחלט גם בתגובה הראשונה שלך.זה פתר את הבעיה,ואת המועדפים היה צריך פשוט למחוק מהתיקיה שלהם וליבא אותם מחדש אחרי שהעברית כבר הסתדרה.תודה לך ולכל מי שעזר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים