עבור לתוכן

איך מתכוננים לבגרות בהיסטוריה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מחר הבגרות במתמטיקה היא לכל היחדיות? או רק לשלושה?, אני בשלוש והחומר שם מזה קל, חוץ מכמה חישובי קוביות מעצבנות

אבל מגיע לכם תודה, כל הזמן חשבתי שהבגרות בהיסטוריה ביום רביעי, אז הנה יש לי עוד יום ללמוד

פורסם

מתמטיקה מחר זה כל השאלונים, לא רק של 3 יחידות...

בהצלחה D:

פורסם

חח מחר מת' יוצא לי (3 יח"ל) ב6 בערב :silly: אפשר לישון טוב הלילה :D

פורסם

לא יודע מה איתכם.

אבל מי שב3 או 4 יח"ל והחומר במת' נורא קל לו, לא הייתי לומד למועד א'.

משום שמתמטיקה יש שני מועדים, הסטוריה יש רק אחד

פורסם

לא יודע מה איתכם.

אבל מי שב3 או 4 יח"ל והחומר במת' נורא קל לו, לא הייתי לומד למועד א'.

משום שמתמטיקה יש שני מועדים, הסטוריה יש רק אחד

יש סיבות יותר טובות, כמו למשל שמתמטיקה לומדים ומתרגלים במשך השנה, והיסטוריה לומדים בעיקר לפני מבחנים שאין הרבה.

מחר 006 ועוד לא התחלתי ללמוד X:

פורסם

תשב ותקרא הכל כמה פעמים.

זה לא הכי כיף אולי, ותתיאש באמצע, אבל זו הדרך הכי טובה.

אני עושה השנה היסטוריה ב', וזה עם יותר חומר מהיסטוריה א', כמובן שגם החומר קשה יותר, תכין את עצמך טוב.

פורסם

I beg to differ.

אולי יש יותר חומר בהיסטוריה ב' מאשר בא'(וזה רק אולי), אבל החומר בב' הרבה יותר מעניין... מלחמת העולם השנייה, השואה, השתלטות היטלר על גרמניה... מעדיף את זה בעשרות מונים על פני הספר הלבן והמרד הערבי.

פורסם

I beg to differ.

אולי יש יותר חומר בהיסטוריה ב' מאשר בא'(וזה רק אולי), אבל החומר בב' הרבה יותר מעניין... מלחמת העולם השנייה, השואה, השתלטות היטלר על גרמניה... מעדיף את זה בעשרות מונים על פני הספר הלבן והמרד הערבי.

אפשרות א', נכון? :)

אתה צריך לשמוח בטח שמחת שלא היית צריך ללמוד את אפשרות ב'- נאצר,נאצר ועוד קצת נאצר ומדינות ערב.

פורסם

אני סיימתי עם היסטוריה לפני שנה.

פורסם

לי היה סיפור מצחיק עם המבחן בהיסטוריה

קמתי באיזה יום, כשאני יודע שמחר הבגרות באיזה 8 אכלתי עשיתי כמה דברים

פתאום ראיתי באיזה פורום (אני לא סגור אם פה או גיימר) שהיה דיון "בהצלחה לנבחני הבגרות בהיסטוריה מחר" ואני רואה משהו כמו 20-30 תגובות (שזה מוזר לשעה 8-9 בבוקר)

אז הסתכלתי על התאריך שהיה על יום לפני זה ולא הבנתי למה הוא אומר שהבגרות היום כשהיא בעצם מחר

הסתכלתי שוב בלוח בחינות וגיליתי שהבגרות באמת היום, קצת הלחיץ אותי (לא למדתי יותר מיום לבחינות בגרות במקצועות לא ריאלים)

למזלי הבחינה הייתה ב14:30 אז הספקתי לקרוא את רוב החומר ולזכור קצת מהמגן, מיותר לציין שיותר מידי בחירה לא הייתה לי :)

סיימתי עם ציון משוכלל של 74 (בגרות 73, מגן 75), הייתי מרוצה :xyxthumbs:

אז מבחינתי איך ללמוד מסתכם בלקרוא את כל החומר יום לפני או בבוקר של, ולקוות לזכור כמה שיותר

פורסם

הציון הגשה שלכם הוא רק המגן?

זה ממש מעלה תציון הציון הגשה שלי הוא מחצית א'+מחצית ב'+מגן הממוצע של זה זה הציון הגשה ככה שצריך ללמוד כל השנה =/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים