עבור לתוכן

תוכים שלא נותנים לישון,מה אני יכול לעשות?!?!?!

מה אני צריך לעשות כדי להפטר אחת ולתמיד מהתוכים הארורים שיש ליד הבית שלי! 2,637 הצבעות

1. 1. מה אני צריך לעשות כדי להפטר אחת ולתמיד מהתוכים הארורים שיש ליד הבית שלי!

• תרצח את כולם
    • תסגור חלון ותמות מחום
    • תתקשר למשטרה
    • תעשה חור בכלוב ותשחרר אותם
    • מה אתה עושה פה בשעות האלה?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הקישור שבור :-\

• תגובות 68
  • צפיות 14k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה הוא צריך להוציא כסף על זה?

או שידרוש שהשכן ישלם על זה, או שפשוט ידרוש להזיז את התוכים, למה להיות פריירים ולהמשיך לסבול? וגם לשלם על זה

הוא ניסה וראה שלא השכן, לא המשטרה ולא העירייה עושים משהו. הרבה יותר פרקטי לבנות קיר אקוסטי מאשר לנהל מרדף מתמיד נגד כל העולם בתקווה שמישהו יעשה משהו בעניין התוכים האלה. ::)

חוץ מזה, ברגע שהוא משחרר את התוכים המשטרה תכנס לעסק ואז הוא יתחיל להתסבך בלי סיבה.

פורסם

הקישור שבור :-\

מה פתאום?

mv5bmzm1mdq4oduxnv5bml5gb8.jpg

פורסם

הוא ניסה וראה שלא השכן, לא המשטרה ולא העירייה עושים משהו. הרבה יותר פרקטי לבנות קיר אקוסטי מאשר לנהל מרדף מתמיד נגד כל העולם בתקווה שמישהו יעשה משהו בעניין התוכים האלה. ::)

חוץ מזה, ברגע שהוא משחרר את התוכים המשטרה תכנס לעסק ואז הוא יתחיל להתסבך בלי סיבה.

נחמד שיש פריירים בעולם

פורסם

איפה את גר אמרת אתה משלם ?

אם צריך אני בא מחר אני משחרר לך את התוכים לשלום בלי שהוא רואה .

גם כך אני ניראה כמו איזה ילד מופרע (חחח סתם לא ) אז גם אם הוא יראה מה קרה אני יברך ליפניי שהוא יבין מה קרה ויחזור הבית וים אחרי אני יפגש איתך ותן לי את הכסף

חחח סתם אני מוכן גם בחינם ביגלל שהתוכים המיסכנים צורכים כי הם סובלים אז אני ישחרר אותם מהסבל בחינם (טוב רק אם תיתן לי כסף לנסיעה חזרה ).

פורסם

שישיג "רישומון" מעודכן, יברר מה הת"ז שלו, ויקבע לו תור לגנקולוג

רישומון וואו :o

פורסם

תבשל אותם - תתוכים... :silly:

פורסם

תבשל אותם - תתוכים... :silly:

חחחחח נזכר בקטע מהסרט dumb and dumber עם התוכי petey :lol:

פורסם

אני לא יודע איך זה מפריע לך לישון בכלל,זה דווקא נחמד ,תחושה של טבע ,אני אומר,אם אתה כל כך עייף ,לא יפריע לך לישון גם אם השכנה שומעת רדיוהד בשיא הוליום

מקסימום,כן,תהרוג אותם,למה לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים