פורסם 2008 ביוני 2217 שנים למה הוא צריך להוציא כסף על זה? או שידרוש שהשכן ישלם על זה, או שפשוט ידרוש להזיז את התוכים, למה להיות פריירים ולהמשיך לסבול? וגם לשלם על זה הוא ניסה וראה שלא השכן, לא המשטרה ולא העירייה עושים משהו. הרבה יותר פרקטי לבנות קיר אקוסטי מאשר לנהל מרדף מתמיד נגד כל העולם בתקווה שמישהו יעשה משהו בעניין התוכים האלה. :חוץ מזה, ברגע שהוא משחרר את התוכים המשטרה תכנס לעסק ואז הוא יתחיל להתסבך בלי סיבה.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים הוא ניסה וראה שלא השכן, לא המשטרה ולא העירייה עושים משהו. הרבה יותר פרקטי לבנות קיר אקוסטי מאשר לנהל מרדף מתמיד נגד כל העולם בתקווה שמישהו יעשה משהו בעניין התוכים האלה. : חוץ מזה, ברגע שהוא משחרר את התוכים המשטרה תכנס לעסק ואז הוא יתחיל להתסבך בלי סיבה. נחמד שיש פריירים בעולם
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים איפה את גר אמרת אתה משלם ?אם צריך אני בא מחר אני משחרר לך את התוכים לשלום בלי שהוא רואה .גם כך אני ניראה כמו איזה ילד מופרע (חחח סתם לא ) אז גם אם הוא יראה מה קרה אני יברך ליפניי שהוא יבין מה קרה ויחזור הבית וים אחרי אני יפגש איתך ותן לי את הכסףחחח סתם אני מוכן גם בחינם ביגלל שהתוכים המיסכנים צורכים כי הם סובלים אז אני ישחרר אותם מהסבל בחינם (טוב רק אם תיתן לי כסף לנסיעה חזרה ).
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים שישיג "רישומון" מעודכן, יברר מה הת"ז שלו, ויקבע לו תור לגנקולוג רישומון וואו
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים תבשל אותם - תתוכים... חחחחח נזכר בקטע מהסרט dumb and dumber עם התוכי petey
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים אני לא יודע איך זה מפריע לך לישון בכלל,זה דווקא נחמד ,תחושה של טבע ,אני אומר,אם אתה כל כך עייף ,לא יפריע לך לישון גם אם השכנה שומעת רדיוהד בשיא הוליוםמקסימום,כן,תהרוג אותם,למה לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.