פורסם 2008 ביוני 2217 שנים רק טעות טכנית קלה,יש להם תיבת תהודה, לא מיתרי קול.לא יודע מה יש להם בפה , והאמת , לא כזה אכפת לי .אני אוהב תוכים ב2 תצורות :1. עם פירה מסביב וקצת סלט .2. בטלויזיה , בדיסקברי , הרחק ממני .אחרי שהותקפתי על ידי תוכי עם כלבת , פיתחתי שנאה לא מוסברת כלפי הפרגיות הצבעוניות האלה , וואללה , אני גם לא מבין איך אפשר לגדל ציפור בתור חיית מחמד , כשכל מה שהיא עושה זה לעשות חור בראש .
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים שמעו, מסכן הבנאדם!בא לפו עם רעש של תוכים, מבקש עצה, ואנשים באים אומרים לו לזרוק על התוכי 8800 ULTRA ב :s05: :s07:OC.תתחשבו טיפה
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים לא יודע למה, אבל נקרעתי מצחוק מכל העסק. אני במקומך הייתי משגע את המשטרה איזה תקופה, אם זה לא עוזר, ולשכן לא מאוד אכפת ממך (שגע גם אותו, אתה יכול להזמין לו יקיצה מבזק, אם תרגיש מזה טוב ), פתח גריל גז ליד הכלוב שלהם ובשל שם משהו על מחבתות טפלון. למרות, שכמו שאמרו, התוכים לא אשמים. יקציה של בזק, ניתן להזמין רק מקו הטלפון שממנו מתקשרים.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים שישיג "רישומון" מעודכן, יברר מה הת"ז שלו, ויקבע לו תור לגנקולוג :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים וכים עושים רעש?למשפחה שלי היו פעם (איזה 20), הם היו די שקטים חוץ מזה שהיינו בית אחרון בקיבוץ ולא היה אף בית מקדימה.חוץ מדררות הם עושות הרבה רעש...
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים מחבר קצת עדכון מהמערכה, אז הראיתי את התר'ד להורים שלי,שדיי צחקו מכול העניין אבל הגיבו בצורה חיובית, ובאמת אבא שלי אמר לי שהוא מתכנן קיר אקוסטי שיזרוק את כול הרעש והריח המרקיב מהחצר שלנו חזרה לחצר של המטורלל הזקן. כשנגמור את הפיתוח גינה כנראה יכנס שלב הקיר,ואני ידאג לעדכן אותכם
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים ככה אתה מוותר בקלותחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שחרר את התוכיםלי אישית נראה שהם סובלים מה"זקן"שחרר אותם לשלוםםם
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים למה הוא צריך להוציא כסף על זה?או שידרוש שהשכן ישלם על זה, או שפשוט ידרוש להזיז את התוכים, למה להיות פריירים ולהמשיך לסבול? וגם לשלם על זה
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים היום ראיתי שוב את הפרק בנשואים פלוס שהפתרון של קלי ובאד להפסיק את הרעש של סבן זה פשוט להשתמש בשיטת התוכי .. לשים עליו סדין והוא יחשוב שצריך לישון האמת זה עובד טוב עם התוכים של בת דודה שלי אה..תראו תמונה גק בלק http://img410.imageshack.us/img410/3241/mv5bmzm1mdq4oduxnv5bml5gb8.jpg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.