עבור לתוכן

תוכים שלא נותנים לישון,מה אני יכול לעשות?!?!?!

מה אני צריך לעשות כדי להפטר אחת ולתמיד מהתוכים הארורים שיש ליד הבית שלי! 2,637 הצבעות

1. 1. מה אני צריך לעשות כדי להפטר אחת ולתמיד מהתוכים הארורים שיש ליד הבית שלי!

• תרצח את כולם
    • תסגור חלון ותמות מחום
    • תתקשר למשטרה
    • תעשה חור בכלוב ותשחרר אותם
    • מה אתה עושה פה בשעות האלה?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

פאק זה קרע לי את עור התוף...

תקשיב, לך בלילה עם איזו מערכת מיני וכבל מעריך, תפעיל לו את השירים הכי מפוצצים בבאס שאתה מכיר- טראנסים ודת' מטאל עם המון המון צרחות(ממליץ על קניבל קורפס, לא לשמיעה אלא להצקה...)

עוד משהו מומלץ ביותר- תקליט את הציפורים עם נגן, שים את הקובץ על דיסק ותכניס למערכת- ככה הוא יזדהה איתך(אם הוא לא מטורף חסר נשמה או משהנו כזה)

מתחת לחלון - ברגע שהוא יורד אליך תדבר איתו יפה- תגיד לו ככה " נכון שזה הציק לך? (כן) יפה מאוד, בדיוק באותה הדרך או אפילו יותר מרגיזה הציפורים שלך הפריעו לי, אז אני מבקש ממך, או שתאטום את הכלוב שלהם לצלילים, או שתביא לי 7000 ש"ח לחלון עם זכוכית כפולה ומזגן"

והוא יירגע.

אם לא, תגיד תלונה...

• תגובות 68
  • צפיות 14k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

WTF?!!! מה עובר עליו??! נראה לי הוא ינסה לכבוש את העולם עם התוכים האלה או משהו. בנאדם לא שפוי!

תאיים עליו בצורה מאד ברורה ("יא חתיכת חרא!! תשתיק את הפוחלצים על סוללות האלה או שאני זורק אותך ואת הכלוב המזדיין שלך לבית משפט לתביעות קטנות")

שאתה באמת תביא אותו לבית משפט. אם זה לא עוזר, תביא אותו לבית משפט.

לך תדע, אולי יתנו לך פיצויים על בעיות שמיעה עתידיות ו/או עוגמת נפש ו/או פיתוח שנאה לבעלי בכנף כמה אלפי שקלים טובים.

אה וכן, אולי גם ישתיקו את הרעש.

בהצלחה

פורסם

אח שלי אני מבין אותך, לי יש אותה בעייה עם בני אדם, בכול מקרה תמיד תזכור - תוכים לא יודעים לשחות.

פורסם

המלצת השף: חביתת שוקולד ואבוקדו על מחבת טפלון.

או ברצינות, דבר עם העירייה. אל תשכח לעדכן מה התוצאות :)

פורסם

1)תסגור את כל התריסים ותכניס 8800ULTRA ב QUAD SLI כדי שהכלוב יתחמם

2)תעשה OC לתוכים

3)אם הם לא יציבים תעלה את המתח

4)אל תשים לב לטמפרטורות

5)חזור על שלב 3 עד שניחוח חרוך עולה באפך.

אופציה נוספת, תזמין את הקרימינל על האופנוע השחור-פלילי. רק תזמין קסדה רוצכט מראש, והופ, בבוקר למחרת יש לך (ולשכן הפסיכי שלך) כלוב מלא תוכים נרצכים!

פורסם

איפו אתה גר

תמורת 500 שקל אני בא ולא יהיה רעש יותר רק תשמע את הבכי של השכן...

דרך אגב זה התעללות לשים כל כך הרבה תוכים בכזה כלוב שכל היום הם צורחים אחד על השני :kopfpatsch:

אני מוכן להתנדב לעזור לך רק תגיד איפו אתה גר

ולכל הירוקים כאן לא יקרה לתוכים כלום..

פורסם

קודם כול הסתקלתי על השעות שכתבו פה האנשים :o מה זה לכו לישון מה יש לכם לעשות בכאלו שעות מול המחשב

הנה כמה אפשרויות:

1.תשים ממטרה של מים או חומצה איך שבא לך בחצר שתעבוד בלי סוף או על ידי רעש מסויים מודינג

2.תירה בהם אם רובה אויר שיורה ב800 FSP יעשה תעבודה

או פשוט תיקח באס עצבני ותשים הרצים ושכמה שירים שיש להם באסים חזקים מעניין איך כול השכונה שלך תישן :jump::smile1:

2)תעשה OC לתוכים

4)אל תשים לב לטמפרטורות

אופציה נוספת, תזמין את הקרימינל על האופנוע השחור-פלילי. רק תזמין קסדה רוצכט מראש, והופ, בבוקר למחרת יש לך (ולשכן הפסיכי שלך) כלוב מלא תוכים נרצכים!

אה לא חבל אני מוכן להאמץ את המחשב

פורסם

2)תעשה OC לתוכים

4)אל תשים לב לטמפרטורות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

אה לא חבל אני מוכן להאמץ את המחשב

אפשר לקחת פנטיום 4 (עם צריכת חשמל של 125W) לעשות לו OC ולקרר אותו עם קירור סטוק של אינטל, או לא לשים בכלל קירור...

פורסם

אפשר לקחת פנטיום 4 (עם צריכת חשמל של 125W) לעשות לו OC ולקרר אותו עם קירור סטוק של אינטל, או לא לשים בכלל קירור...

מה זה משנה, ייתן אותה תוצאה גם ככה :nixweiss:

פורסם

ושיהיה בריא , יש לו מיתרי קול לא רעים , שומעים את זה למרחקים ...

רק טעות טכנית קלה,

יש להם תיבת תהודה, לא מיתרי קול.

פורסם

תן לתוכים קולה עם מנטוס :smile1:

התלוננת בפני השכן והוא אמר לך שלא אכפת לו?

אם כן, פשוט לך אליו, ותגיד לו שהזמנת פקח מהעירייה שמדד את הרעש והודיע שזה גבוה, ואם עד סוף השבוע הוא לא מזיז את הכלוב אתם הולכים לבית משפט.

פורסם

תשים עליהם שמיכה הם יחשבו שלילה וילכו לישון חחח זה היה היום בנישואים +

פורסם

שים חומר מבודד רעש על הכלוב בצד של הבית שלך. הרי לא המשטרה, לא העירייה ולא השכן עושים משהו (מישהו אמר שחיטות?!) - אז כדאי שאתה תעשה משהו.

פורסם

dude

גם בלי תוכים אני דואג לעשות מצווה ולהשמיע לשכנים שלי מוזיקה(לא בין 2 ל 4) והם לא שומעים את זה כל כך חזק כי זה בתים מרוחקים אחד מהשני.

אתה מזמין כמה חברים למסיבה

וכל אחד מגיע עם המערכת שלו

תדאג לאיזה 4 סאבים תחבר את כולם ביחד על מקס' עוצמה

ותארגן מסיבה

גם תהנה,גם תרעיש לו טיפה הרבה ואני מניח שהוא יקלוט תמסר,הכי טוב יהיה אם הוא יבוא להתלונן על הרעש שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים