עבור לתוכן

תוכים שלא נותנים לישון,מה אני יכול לעשות?!?!?!

מה אני צריך לעשות כדי להפטר אחת ולתמיד מהתוכים הארורים שיש ליד הבית שלי! 2,637 הצבעות

1. 1. מה אני צריך לעשות כדי להפטר אחת ולתמיד מהתוכים הארורים שיש ליד הבית שלי!

• תרצח את כולם
    • תסגור חלון ותמות מחום
    • תתקשר למשטרה
    • תעשה חור בכלוב ותשחרר אותם
    • מה אתה עושה פה בשעות האלה?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

בשנה שנתיים האחרונות השכן שלי,שיש לי היסטוריה לא קטנה איתו (וחבל שאני אפרט כי זה יהיה בזבוז זמן)

קנה ובנה לעצמו כלוב תוכים שנמצא באופן מדהים בדיוק בגבול בין הבית שלו לבית שלי

עכשיו,אני יודע שזאת הצתה מאוחרת אבל אני באמת זקוק לעצה כלשהי,כי אני כבר לא יכול לשמוע את הדברים האלה...

בכול מקרה,התוכים עושים רעש בכמויות,בלילה ביום מתי שלא,וכאלה צווחות שאפשר להתשגע מזה...

ההורים שלי "ניסו" לפעול נגד זה הגיע מודד ממשרד איכות הסביבה בדק עם ציוד הקלטה,והוכיח שהרעש יוצא מגדר הרעש המותר.

אני ניסיתי כבר לדרבן אותם לעשות עוד משהו,אבל הם עסוקים בעבודה וכו....

דיברנו עם ראש המועצה,נאדה...

שאלתי את אבא שלי למה אנחנו לא מזמינים לו משטרה,הוא אמר שהם לא מטפלים ברעש של בעלי חיים...

אני כבר לא יודע מה לעשות...

הדרך היחידה שאני יכול "להשתיק" אותם זה להרים זיקוק ליד הבית שלי ואז הם בשוק 40 דקות....אבל זאת אלטרנטיבה יקרה ולא ממש חוקית...

אם אני רוצה לישון זה כרוך בלסגור את החלון שלי,אחרת זה בלתי אפשרי להרדם,ובקיץ זה כבר פשוט סיוט כי אין לי עוד חלונות בחדר.

יש מישהו שמוכן לגנוב? לשחרר? לקחת? לעשות איתם משהו? אני משלם לו 1000 ש"ח במקום...

כי אני כבר על סף הטירוף פה.

בבקשה עזרו לי.

• תגובות 68
  • צפיות 14k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לבנדאם עצמו זה לא מפריע?

אני לא רוצה לתת לך עצות לא חוקיות.. אבל אם זה היה מחשב מרעיש, הייתי שם לו דיסקים רעילים :smile1:

חחח סתם, לך לבית משפט לתביעות קטנות, אתה יכול לתבוע אותו בכיף

פורסם

משתתף בצערך ;)

אתה יכול להעלות תמונות של התוכים ? :smile1:

פורסם
  • מחבר

אני יעלה בבוקר,לא עכשיו אני פשוט עייף :(

תודה על התמיכה בכול מקרה.

לגבי ה"בן אדם" הזה

אני לא חושב שאפשר להגדיר אותו ככה אבל בסדר...

אני חושב אישית שהוא חרש,חוץ מזה שחדר השינה שלו לפי דעתי הוא בצד הרחוק של הבית,בגלל זה הרעש של התוכים כנראה לא מגיע אליו למיטה.

פורסם

לא משנה מה אתה עושה, אל תפגע בתוכים. הם לא מקור הבעיה, אלה השכן.

אנילא מבין משהו, אם נציג ממשרד איכות הסביבה הוכיח שהרעש יוצא מגדר המותר, למה אתם באמת לא פונים למשטרה?

הרי זה בדיוק כמו שהשכן שלך יעשה מסיבה מאוחר בלילה, זה ממש לא משנה מה מקור הרעש.

פורסם

בחרתי תתקשר למשטרה, אבל לדעתי אתה יכול להתלונן עליו בעירייה או לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות. מספיק שתזמן אותו למשפט והוא ישתפן ויעיף את הכלוב למקום אחר.

הנקודה היא שלא מפגע בתוכים- מה הם עשו לך רע?

פורסם

הייתה לי בעיה דומה, עם כלב שלא נתן לישון.

לדעתי, פשוט תמשיך להציק לו, לשלוח מכתבים כועסים, לדפוק בדלת ולצעוק קצת, להזמין משטרה כשהתוכים עושים רעש אחרי 12 בלילה. בסוף הוא יבין את הרמז...

פורסם
  • מחבר

תראו,אל תקחו אותי כמטורף שרוצה לרצוח חיות,אני ההפך המושלם...פשוט זה באמת הגיע למצב שהגיעו מים עד נפש.

לקחתי את העצות שלכם,אני אנסה ליישם בעתיד הקרוב,ונראה מה אני יכול לעשות.

פורסם

אני בעד להכין שניצל תוכי :)

פעם היה לי גם מפגע כזה, נראה לי שמישהו עשה דבר דומה כי יום אחד הם נעלמו.

פורסם

אם המקום שלהם בעיתי מבחינת זה שאתה שומע אותם טוב יחסית אולי תבקש ממנו להזיז את הכלוב למקום אחר בבית וככה לא תשמע אותם..

אם אפילו את זה הוא לא מוכן לעשות זה כבר סיפור אחר...

פורסם

שים להם שוקולד או אבוקדו.....ויהיה בסדר...

לילה טוב...

פורסם

קנה חתול וסגור עניין

hardcorepussy.jpg

:xyxthumbs:

פורסם

:goodposting:

תביא לשם חתול רחוב רעב...

פורסם

צ'מע , אצלי בבניין מול , איזו משפחה קנתה תוכי , מהמדברים האלה , לא יודע איזה זן הוא בדיוק , אבל הנבלה הזה דיי חכם .

אף אחד לא מתאמן איתו , אף אחד לא עובד איתו , ומן הסתם הם שמו אותו במרפסת , שיהיה להם קצת שקט בבית ...

אז מה נהיה ? הוא התחיל לספוג רעשי סביבה . נכון להיום הוא מחקה אזעקות של מכוניות , הוא נובח , הוא מיילל , הוא עושה קולות של תינוק בוכה , והוא ממלמל משהו בתוכית כל הזמן .

בהתחלה זה שיגע אותי ברמות עילאיות , עד שבשלב מסויים הוא הפך למעין שעון מעורר שלי .

הוא מתעורר באיזה 6 , ומתחיל עם הריטואל שלו : קצת נביחות , קצת יללות , ואז האזעקה , שהוא עושה את זה בצורה דיי מדהימה , זה באמת נשמע כמו אזעקה , ושיהיה בריא , יש לו מיתרי קול לא רעים , שומעים את זה למרחקים ...

אחר כך אני יוצא מהבית , אז מצדי שיתחיל לשיר להם בערבית , שזה יקרה עוד מעט בקצב הזה ...

מה שאני מציע לך לעשות , אם הכלוב מחוץ לבית , פשוט כסה אותו בבד או משהו , או שזה פריצה לשטח פרטי כלשהו ?

פורסם

ברגע שתכנס לחצר של מישהו אחר ללא רשות, זה ייחשב כפריצה, נכון שאחר כך יתחיל בירור, אבל החוק היבש אומר אחרת.

אני קצת מופתע שאתה מתלבט בעניין הזה.

כמו כן, אם התוכים חס וחלילה וקירה משהו והם ייחנקו? איכשהו ימותו והשכן יצלם אותך מניח את הבד על הכלוב או שבמקרה במקרה יש לו מצלמץ אבטחה, או בכלל לאדם כלשהו בדירה או חצר, או שיהיו טביעות אצבעות (טוב פה קצת הרחקנו לכת אבל בשביל הדוגמא), והוא יחליט לתבוע אותך פלוס להתלונן במשטרה, שזה אומר אם הוא מגיש תלונה זה כבר הליכים, מה תגיד? "מותר לי להכנס" ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים