עבור לתוכן

איזה משחק ענק מצד של רוסיה!!!

Featured Replies

פורסם

Andrey Arshavin הייתי שמח ליראות אותו באיזה קבוצה גדולה וכן בטוח שמשלמים לו כמו שצריך

• תגובות 32
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה רק אני או שכל פעם כשזה מגיע לקטעים המשמעותיים בשנים האחרונות הולנד מפשלת? הביסה את איטליה וצרפת אבל ככה הפסידה לרוסיה X:

פורסם

מה זה ככה? אל תוריד מהניצחון של רוסיה, מגיע לה להיות בחצי הגמר!

היא פשוט עשתה להולנד בית ספר!

פורסם

זה שקוף שאתה רוסי אז יש לך סנטימנטים לרוסיה, התגובה שלך אפילו לא קצת אובייקטיבית

פורסם

אני ראיתי את המישחק שהאיתי במסיבת סיום שנה של הכיתה שלי אצל ילדה מהכיתה .

אני לא אוהד ענק של כדורגל אבל שראיתי רוסיה נגד הולנד טסתי לסלון שלה בזמן שכולם שיחקו וראיתי את המישחק אם אבא שלה ואיזה מישחק זה היה האיתי כל כך לחוץ שרוסיה ינצחו.

כמו שנאמר פעם על הולנד "כדורגל טוטלי " אז זה בדיוק מה שרוסיה עשו להם.

פורסם

זה שקוף שאתה רוסי אז יש לך סנטימנטים לרוסיה, התגובה שלך אפילו לא קצת אובייקטיבית

מעולם לא אמרתי שאני לא רוסי, אבל התגובה שלך היא כל כך מורידה מהניצחון של רוסיה שהייתי חייב להגיב,

לא יתכן שאם הולנד [הפייבוריט שלך אני מניח] הפסידה אז זה רק בגלל שלא היה לה יום טוב וחלילה לא כי היריבה אכן ניצחה אותה ומגיע לה ::)

פורסם

הולנד דרסה את כל הנבחרות שהיו איתה במה שכונה "בית המוות" כולל איטליה וצרפת, לעומת רוסיה שעלתה ממקום שני בבית קל יותר...

אז כן, מבחינתי רוסיה הייתה האנדרדוג...

עריכה:

אני ראיתי את המישחק שהאיתי במסיבת סיום שנה של הכיתה שלי אצל ילדה מהכיתה .

אני לא אוהד ענק של כדורגל אבל שראיתי רוסיה נגד הולנד טסתי לסלון שלה בזמן שכולם שיחקו וראיתי את המישחק אם אבא שלה ואיזה מישחק זה היה האיתי כל כך לחוץ שרוסיה ינצחו.

כמו שנאמר פעם על הולנד "כדורגל טוטלי " אז זה בדיוק מה שרוסיה עשו להם.

אתה בערך כמו הבחור פה, רק עם מילים גדולות יותר

פורסם

וגם הפסידה לישראל 2-1, זה אומר שישראל הייתה מגיעה לשלבים המתקדמים? ממש לא.

אתה לא יכול לפרגן גם ליריבים שלך?

רוסיה שיחקה אתמול כדורגל למופת, אתה תכחיש גם את זה?

פורסם

טוב רק שאני רוסי לכן בצורה טבעיתי אני בעד רוסיה (לא שאני לא אוהד את הולנד כי מכל שאר הניבחרות היא המעודפת עליי ).

פורסם

אלכס אין לי איזו טענה אליך.

לוסט ספיריט:

התגובות שלך סתם אמוציונליות, אם במקום רוסיה זו הייתה נבחרת שוודיה לדוגמא, והיו משחקים ומנצחים את הולנד בדיוק כמו רוסיה אתמול, אני בספק אם היית רואה את המשחק, ובוודאי לא מגיב לי ככה

פורסם

אפרופו הקשר בין פייבוריטית לעדה שלי - רוסיה היא לא הפייבוריט שלי, אלא גרמניה :nixweiss:

כדורסל שוללתתת!!11 8)

---

ואני דווקא עקבתי אחרי הולנד, והגבתי לך ככה כי מפריע לי כשלא עושים חסד לקבוצות שמגיע להן.

מה לעשות שיצא שאני רוסי, אם שוודיה הייתה מנצחת את הולנד באופן שכזה הייתי גם עומד לצידה ומגן עליה מפניך [ציר הרשע? o_0 xD ]

פורסם

נכון האיתי דיי עצבני אבל לא האיתי עצבני כמו עם ספרד האיתי מנצחת את רוסיה אז האיתי כועס באמת .

כי בניגוד לספרד את הולנד אני לא שונא כל כך .

פורסם

אפרופו הקשר בין פייבוריטית לעדה שלי - רוסיה היא לא הפייבוריט שלי, אלא גרמניה :nixweiss:

כדורסל שוללתתת!!11 8)

---

ואני דווקא עקבתי אחרי הולנד, והגבתי לך ככה כי מפריע לי כשלא עושים חסד לקבוצות שמגיע להן.

מה לעשות שיצא שאני רוסי, אם שוודיה הייתה מנצחת את הולנד באופן שכזה הייתי גם עומד לצידה ומגן עליה מפניך [ציר הרשע? o_0 xD ]

מה יש להגיב לתגובה כזאת טיפשית, אני פורש

פורסם

אני מבין שאתה עדיין טוען שרוסיה לא שיחקה כדורגל איכותי אתמול,

במצב שכזה, אני הוא זה שצריך לפרוש ::)

פורסם

רוסיה שיחקה טוב מאוד .

אבל אי אפשר להכחיש שהולנד שיחקה גרוע מאוד אתמול , במיוחד בהתקפה .

כאשר הולנד במיטבה , קשה מאוד לכל קבוצה בעולם לנצח אותה, כולל רוסיה . ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים