עבור לתוכן

עזרה בכתיבת עבודה על אילו השפעות יש על שמיעת מוזיקה בעוצמה חזקה מדי.

Featured Replies

פורסם

אוקי, אז כפי שראיתם אני זקוק לעזרה באיזה שהוא מושג בתחום האודיו.

אני כותב עבודה על איך שמיעת מוזיקה בעוצמות חזקות מדי משפיעות על השימה לטווח הארוך ויש שתיי מושגים שאני צריך לרשום אבל לא יודע איך לרשום את זה.

העבודה הולכת ככה-

*מבנה האוזן ואיך שומעים

*אז אני עושה פרק על דברים שאפשר לשמוע איתם מוזיקה- רמקולים ואוזניות. אז רציתי לדעת איך קוראים לכל הדברים שבעצם מקבלים את האותות החשמליים מנגן כל שהוא- אייפוד, מחשב וכו' ומפרשים את זה לצלילים וכך גם כיצד קוראים לחומרה שפולטת את אותות האודיו שהאוזניות/ רמקולים מפרשים לצלילים.

* אילו השפעות וכיצד הם נגרמות.

בקיצור, הבעיה שלי היא כמו שרמשתי על פרק שתיים שהוא מחולק על מקורות שיוצרים את האותות החשמליים ומקורות שמפרשים את האותות החשמליים.

אם יש פה מישהו שיודע איך קוראים לשתי המושגים שעליהם דיברתי זה מאוד יעזור לי! :xyxthumbs:

הרבה תודה רבה על כל העזרה! ;)

פורסם
  • מחבר

אחלה, הרבה תודה רבה- זה באמת עזר לי בהמשך העבודה אבל אני עדיין צריך עזרה בשאלה ששאלתי למעלה.

יש לזה שם/ מושג/ משהו ואני לא זוכר איך קוראים לזה אבל כאשר אנחנו שומעים מנגן MP3 /וואקמן/ דיסקמן/ פאטפון מה שקורה זה שהמכשיר קורא את מה שכתוב- מפענח אותו לאותו דיגיטלים ושולח את האותות הללו לאוזניות/ רמקולים והם מפרשים את האותו האלה לרעידות/ פעימות של הרמקול שגורמות לצלילים- בצורה דומה לאוזן האנושית.

אני צריך ת'שם/ מושג שקוראים למקור הפלט של המוזיקה שפולט אותו חשמליים של אודיו ואת העצם שמפענח אותם למוזיקה- אוזניות/ רמקולים.

אני כמעט בטוח שיש לדברים האלה שמות של מושגים באולם האודיו אבל פשוט זה ברח לי מהראש ואני צריך להגיש ת'עבודה בימים הקרובים..

ושוב פעם, הרבה תודה לעזורים, כל דבר יעזור! :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אני חושב שתמצא מידע בפורום אקט מוזיקלי...

http://act.co.il/

צריך להירשם..

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים