פורסם 2008 ביוני 2117 שנים יש לי את המסך הזה כבר חצי שנה פחות או יותר 19" LCDLG L1970HRלפני שבוע קיבלתי מערכת סטריו והתקנתי את המערכת עצמה ממש צמודה ליד המסךהרמקולים לא קשורים, הם תלויים בחדראתמול אני פותח את המחשב ואני מגלה שמשהו מוזר במסךהפכתי את המסך לרקע שחור ואני רואה מלא עיגולים לבנים.. ממש כל המסך עיגולים לבניםלא יודע אם זה שרוף או תקועאבא שלי חושב שזה נגרם ע''י המערכת בגלל שהיא צמודה למסך וזה משבש את המצב של המסךלגבי המסך לא תיהיה שום בעיה אני מחליף אותו, יש לי אחריות עליו ל3 שניםאני פשוט רוצה לדעת למה זה הגיע למצב של פיקסלים שרופים או תקועים?בכלל המערכת או בכלל סיבה אחרת.....תודה
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים לא נראה לי שזה פיקסל שרוף/תקוע,אחרת היית שם לב לתצוגה מוזרה בכל מצב.תוכל להעלות תמונה,למען להבהיר לנו את המצב הנוכחי?בקשר למערכת,יכול להיות שהמגנטים יוצרים הפרעה כלשהיא,לא אוכל להאמת זאת עד שאראה תמונה.MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים תבדוק אם הכבל של המסך לא השתחרר קצת, יכול להיות שזה קרה ואז אתה רואה כמה(הרבה) פיקסלים תקועים/שרופים, תנתק ותחבר מחדש תראה אם עזר או לא גם במחשב תנתק את הכבל ותחבר מחדש.
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מחבר ניתקתי חיברתילא עוזרלעלות תמונה זה לא יעזור רק אני יכול לראות את הבעיהודרך מצלמה לא רואים ברור
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים המערכת עצמה לא יכולה לעשות משהו, זה לא מסך CRTאולי חיברת את זה לאותה יציאת מתח, וזה מעמיס, ויוצר נחשולי מתח או משהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.