עבור לתוכן

עבודה באילת בקיץ?

Featured Replies

פורסם

אנחנו 2 חברים אחד 17 ואחד 18. איך משיגים עבודה באילת? במלונות וכאלה?

פורסם

עזוב, תמצא עבודה נורמלית, אתה תעבוד שם מלא, ואת הכסף תבזבז על שטויות ויציאות, ובסוף תחזור הביתה בלי כלום, עדיף תמצא עבודה נורמלית באזור שלך וזהו

פורסם

אתה יכול להגיע למרכז גיוס של ישרוטל , נמצא במלון רויאל גארדן!

אני מתאר לעצמי שהם יצתרכו תגבורת לתקופת הקייץ!

עדיף שתתקשר אליהם לפני שאתה מגיע!

הנה לינק אם מספר טלפון: http://www.isrotel.co.il/Content/wanted_isrotelhotels.asp

יש עוד רשתות שאתה יכול לבדוק בהם עבודה, אני פשוט מכיר את רשת ישרוטל הכי טוב, לכן זה גם המקום שאני הייתי ממליץ לבדוק תחילה!

רק תזכור שיש אמרה : "הכסף של אילת נשאר באילת"

מניסיון, לא קל לחסוך כשאתה עובד שם!

בהצלחה

פורסם

אתה לא תחסוך כלום באילת ....הדבר היחיד שתקח איתך משם זה עוד גוון חום לעור שלך כתוצאה משיזוף יתר.....

פורסם

למה סתם להגיד... אני עבדתי באילת דרך חברת כח אדם ועשיתי 2600 שקל בעשרה ימים (חופש סוכות).

כן, קרעתי תתחת ;D הגיע לממוצע של 13 שעות עבודה ביום אבל בשביל זמן קצר זה היה שווה את זה.

מה שכן, לא נראה לי אני אחזור לעבודה באילת בתור מלצר=]

אה ןא התייחסתי לקטע של החסיכה....חסכתי את רוב הכסף כי המלון מספק 3 ארוחות ביום ומקום לישון (יורד קצת מהמשכורת אבל זה יחסית גרושים)

פורסם

אפשר לחסוך .

בוא תשמע , אני גם בגיל 17 וחצי ירדתי לאילת לעבוד עם חבר טוב , שנינו היינו בראש אחר לגמרי ..

אני רציתי לחסוך , והחבר רצה לבזבז כל טיפה של כסף כאילו אין מחר ....

אז הגענו לכל מיני עימותים קטנים עד שלבסוף נשברתי וגם אני ביזבזתי את כל מה שהרווחתי ...

פורסם

למה סתם להגיד... אני עבדתי באילת דרך חברת כח אדם ועשיתי 2600 שקל בעשרה ימים (חופש סוכות).

כן, קרעתי תתחת ;D הגיע לממוצע של 13 שעות עבודה ביום אבל בשביל זמן קצר זה היה שווה את זה.

מה שכן, לא נראה לי אני אחזור לעבודה באילת בתור מלצר=]

אה ןא התייחסתי לקטע של החסיכה....חסכתי את רוב הכסף כי המלון מספק 3 ארוחות ביום ומקום לישון (יורד קצת מהמשכורת אבל זה יחסית גרושים)

אבל הבעיה היא שאם אתה נוסע עם חבר (כמו במקרה של פותח הת'רד) אז אתה תרצה לבלות, תאמין לי...

עדיף כבר ללכת לאיזה מפעל שגם משלמים כמו שצריך, ולא כל הזמן מינימום, אני למשל מקבל בוקר 20, ערב 24, לילה 30, שבת 40

פורסם

איך משיגים?

מכירים תהוא שמכיר תהוא שיש לו חבר שם שאחות שלו מכירה תדוד של ההוא שיכול לארגן לך עבודה

אבל אם זה יעזור לך אתמול הייתי בנתניה (אני יכול לברר תשם חוף) פתחו שם מסעדה חדשה והיא צריכה שם לפחות 50 עובדים ואף אחד לא בא..ומשלמים מינימום שזה 25 למלצרים

ככה שהייתי ממליץ לך לבדוק יותר קרוב

פורסם

בכל עבודה זה מינימום אחר?

נשמע לי הרבה יותר קל להיות מלצר+לקבל טיפים מאשר לעבוד במפעל

פורסם

מתברר שלמלצרות יש מינימום של 25

פורסם

אבל הבעיה היא שאם אתה נוסע עם חבר (כמו במקרה של פותח הת'רד) אז אתה תרצה לבלות, תאמין לי...

עדיף כבר ללכת לאיזה מפעל שגם משלמים כמו שצריך, ולא כל הזמן מינימום, אני למשל מקבל בוקר 20, ערב 24, לילה 30, שבת 40

הייתי עם חבר...אבל מטעמי קושי הוא עזב אחרי יומיים. אז נשארתי עם מישהו אחר שאני מכיר מהבצפר בחדר באכסניה ולא הרגשתי בודד או משהו.

תבין מה הבעיה כשאתה ממלצר בחדר אוכל (לפחות איפה שאני הייתי)- אין לך זמן לבלות :lol: אתה עובד מהבוקר עד הצהריים, הפסקה של שעתיים, ואז משמרת ערב שזה עד 12-1 בלילה. ואחרי זה כל מה שאתה רוצה זה ללכת לישון תאמין לי=]

עריכה: ברור שלא הייתי יכול להמשיך ככה יותר מהתקופה הזאת באותו עומס כי זאת שחיקה (למרות שהעומס היה בגלל החג) אז אני ממליץ למצוא משהו אחר

פורסם

כמה החיוב דיור שהם לוקחים?

פורסם

אגב למישהוא יש אתר שאפשר למצוא בו עבודות לבני נוער 19-21 לפי אזור מגורים,שעות וכו' ?

פורסם

לך לכוחות אדם בסביבה שאתה גר בה ותשאל\חנויות או מפעלים ידועים

פורסם

לך לכוחות אדם בסביבה שאתה גר בה ותשאל\חנויות או מפעלים ידועים

+1

הייתי עם חבר...אבל מטעמי קושי הוא עזב אחרי יומיים. אז נשארתי עם מישהו אחר שאני מכיר מהבצפר בחדר באכסניה ולא הרגשתי בודד או משהו.

תבין מה הבעיה כשאתה ממלצר בחדר אוכל (לפחות איפה שאני הייתי)- אין לך זמן לבלות :lol: אתה עובד מהבוקר עד הצהריים, הפסקה של שעתיים, ואז משמרת ערב שזה עד 12-1 בלילה. ואחרי זה כל מה שאתה רוצה זה ללכת לישון תאמין לי=]

עריכה: ברור שלא הייתי יכול להמשיך ככה יותר מהתקופה הזאת באותו עומס כי זאת שחיקה (למרות שהעומס היה בגלל החג) אז אני ממליץ למצוא משהו אחר

אני לא יתפלא אם אתה נראה ככה

8.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים