פורסם 2008 ביוני 2117 שנים אתמול יצא הוידאו החדש.. היה שווה לחכות. גם ת"א וירושלים שם.. ותלחצו watch in high quality למטה..
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים הסיפור הוא כזההבחור עבד בחברה של משחקי מחשב...כל פעם שהיו הולכים לארוחת צהריים הוא היה עושה תריקוד שרואים בסרט והיה אומר לחברים שלו "בואו נלך לאכול צהריים בואו נלך לאכול צהריים"ואז הוא ואחד החברים טיילו באיזה מקום בעולם והחבר אמר היי בוא אני אצלם אותך עם הנוף ותעשה תריקוד המטופש הזה שלךואז הוא עשה את זה בכמה מקומות והעלה ליוטובחברת מסטיקים שאהבה תרעיון אתחילה לתת לו מימון לכלכ הסיפור והוא מטייל בכל העולם ועושה תריקוד
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים איזה מלך שהוא עשה את הטיסת ריחוף בנאבדה! זה היה ענק! אני לא מאמין שנתנו לו לעלות על זה! גם הקטע שהוא רקד ואז בא איזה גל ענק והעיף אותו היה גאוני בסך הכל נחמד, אני רק לא מבין איזה חברה מטומטמת תשלם לו כדי לטוס בכל העולם ולעשות איזה ריקוד מפגר
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים איפה ירושלים ? ראיתי את תל אביב רק...והריחוף זה כזה אדיר- בא לי גם :[ בטח זה עולה מיליונים
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים אחד הדברים הכי מוצלחים שראיתי לאחרונה הודו, יפן, מטוס הריחוף, והקטע עם הגל היו פשוט ענקיים. מי ידע שלרקוד כמו מפגר יכול להרוויח לך מסע עולמי כזה.
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מגניב מיד אחרי תל אביב יש את מזרח ירושלים, הגדה המערבית (או באנגלית, West Bank).
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים איך הוא לא מתעייף?הוא נראה שמנמן, ולרקוד 5 דקות רצוף....אהבתי עם הבורג'ינים או מה שזה לא יהיה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.