עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

פרץ לבית הספר, שינה ציונים ועלול להישלח לכלא ל38 שנים

Featured Replies

פורסם

המדינה עם אחוזי הפשיעה הכי גבוהים בעולם והמדינה עם אחוזי האכולוסיה בבית כלא הכי גבוהים בעולם.

איפה בדיוק ההרתעה שצריך ללמוד?

כי זאת מדינה עם אחוזי הפשיעה הכי גדולה!!

למה ? ככה!

לא בגלל שיש עונשים מרתיעים

עוד יחשבו שאתה רציני עדיף שתחשוב לפני שאתה מדבר

פורסם

איזה מצחיק זה שעל כל עבירה היום מוצאים איזה מליון סעיפים

עלק רישום כוזב במסמכי תאגיד.

א.זה לא תאגיד.

ב. זה לא התאגיד שלו.

פריצה לבית ספר - נו באמת, שמעתם פעם על מישהו שנכנס לכלא כי הוא פרץ לבית ספר??

הוא לומד שם. ברור שמותר לו להיכנס לשם.

העבירה היחידה שלו הייתה שהוא שינה לעצמו את הציונים

אם הוא היה משנה אותם במחברת של המורה מבלי לפרוץ לה למחשב זה לא היה פחות חמור.

בכל מקרה 38 שנים זה מה שהתביעה רוצה. הוא בטח לא יקבל כלום בסוף(מקסימום יעיפו אותו מבית ספר).

יש עוד את הסעיף של התקנת רוגלה, שאם זכור לך המקרה שחשפו הרבה חברות שמרגלות אחת על השניה דרך תוכנת ריגול שאיזשהו זוג תיכנת, אותו זוג נשלח לכמה שנים טובות בכלא. (והכל בארץ!)

פורסם

חבל כל כך שבחורים כמוהו לא ממצאים את עצמם באופן חיובי... לפי מה שהוא עשה הוא נראה לי די גאון ולדעתי הוא היה מגיע רחוק...

אני לא מאמין שהוא יקבל 38 שנה בכלא.. אני חושב שבגלל העובדה שהוא כל כך חכם ירחמו עליו ויראו את הפוטנציאל שיש בו.

פורסם

חבל כל כך שבחורים כמוהו לא ממצאים את עצמם באופן חיובי... לפי מה שהוא עשה הוא נראה לי די גאון ולדעתי הוא היה מגיע רחוק...

אני לא מאמין שהוא יקבל 38 שנה בכלא.. אני חושב שבגלל העובדה שהוא כל כך חכם ירחמו עליו ויראו את הפוטנציאל שיש בו.

למה גאון?

עם הכלים של היום וההנחות האדירות שעושים למתכנתים (לעומת מה שהיה לפני 3-5 שנים, שלא נדבר על לפני זה, תקופת ה-ASM) כל אחד (אפילו אני, בן 14 שתיכנת מערכת אתר שלמה כולל פורומים, ומערכות הגנה אדירות לגמרי לבדי מ-0) מסוגל לתכנת איזה תוכנת ריגול ולעשות איתה מה שבראשו.

פורסם

למה גאון?

עם הכלים של היום וההנחות האדירות שעושים למתכנתים (לעומת מה שהיה לפני 3-5 שנים, שלא נדבר על לפני זה, תקופת ה-ASM) כל אחד (אפילו אני, בן 14 שתיכנת מערכת אתר שלמה כולל פורומים, ומערכות הגנה אדירות לגמרי לבדי מ-0) מסוגל לתכנת איזה תוכנת ריגול ולעשות איתה מה שבראשו.

לא קשור נושא אבל "בעלים של BuxEngine"?

פורסם

אכן. זהו שם הפרוייקט.

אבל בוא נחזור לנושא, שיחות אישיות נשאיר לה.פ.

פורסם

גאון? הוא אידיוט. למה? נתחיל מזה שהוא נתפס...

ואם לקרוא מה שהוא עשה ואיך תפסו אותו... מה הוא חשב, איזה אידיוטים המורים שלו כאילו? כל הציונים הוא שינה ל A+ שזה בארץ 100 עגול...

אנשים כאלה מאתרים ומסמנים כמצטיינים... ואז אותם מורים שצריכים לתת לו מלגות ואולי איזה פרס פתאום קוראים את השם שלו, "רגע זה לא ההוא שהפריע והעתיק ונכשל וכו כו?"

ציונים של A ו-B לא היו מספיקים לו? בהיסטוריה בכל מעשי הרמאות, מי שנתפס היה החמדן, החכם שהיה יותר צנוע ולא רצה את כל העוגה, הרוויח.

פורסם

גאון? הוא אידיוט. למה? נתחיל מזה שהוא נתפס...

ואם לקרוא מה שהוא עשה ואיך תפסו אותו... מה הוא חשב, איזה אידיוטים המורים שלו כאילו? כל הציונים הוא שינה ל A+ שזה בארץ 100 עגול...

אנשים כאלה מאתרים ומסמנים כמצטיינים... ואז אותם מורים שצריכים לתת לו מלגות ואולי איזה פרס פתאום קוראים את השם שלו, "רגע זה לא ההוא שהפריע והעתיק ונכשל וכו כו?"

ציונים של A ו-B לא היו מספיקים לו? בהיסטוריה בכל מעשי הרמאות, מי שנתפס היה החמדן, החכם שהיה יותר צנוע ולא רצה את כל העוגה, הרוויח.

אולי אתם צודקים... הוא גם לא כל כך חכם שהוא החליט לעשות מעשה כזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.