פורסם 2008 ביוני 2017 שנים לפני הכל תיאור קטן של איזה מחיצות יש לי. מחיצת C - מכילה WINDOWS XP מחיצת D - מחיצת קבצים (סרטים, מוזיקה, תמונות, משחקים) מחיצת I - מכילה WINDOWS VISTA ULTIMATE ועוד מחיצה שהיא UNALLOCATED SPACE. ראיתי איפה יש את האפשרויות האלה בויסטה, אבל אני לא מצליח לעשות את זה... זו אמורה להיות אופציה של EXTEND אבל בתפריט אני מקבל EXTEND רק לC ולא לשאר המחיצות.... HELP PLEASE?
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר הורדתי...יצא לי אלף קבצים אבל לא קובץ EXE אחד, איך אני מפעיל את התוכנה לעזאזל?
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים לא תמצא שם שום EXE כי מדובר ב live cd שמבוסס על לינוקס.יש לך מדריך פה ופה.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר המדריכים לא נותנים הסבר קצר על איך להפעיל את התוכנה בווינדוס.... אין תוכנה שתעבוד בווינדוס בלי כל הסרבול הזה?
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים לא תמצא שם שום EXE כי מדובר ב live cd שמבוסס על לינוקס.יש לך מדריך פה ופה.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר אתה יכול להיות יותר ברור?אתה רוצה שאני אפעיל את זה על לינוקס? לצרוב על דיסק ולעשות בוט? מה?
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים Live Cd דיסק שאתה מעלה איתו את המחשב והוא מריץ סביבת עבודה בדומה למערכת הפעלה.אתה לא צריך לינוקס כדי להפעיל אותו, הוא רק מבוסס על לינוקס.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים קליק ימני על MY COMPUTERאחר כך MANAGEואז DISK MANAGEMENTיהיו לך את כל הדיסקים המחוברים. כדי לטפל במחיצות תלחץ קליק ימני על המחיצה שצריך, ותבחר מה שצריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.