עבור לתוכן

דעתכם על Gigabyte W536M & ASUS eee

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני חושב על לקנות מחשב נייד חדש בעיקר בשביל גלישה ואפליקציות קלות והתקציב שלי ממש מצומצם (גג 3K).

ראיתי בחיפושים באינטרנט שני סוגי מחשב שנראים לי נחמדים ורציתי לשמוע מה דעתכם עליהם:

1- האסוס איי בגרסה 8 ג'יגה- יש חנות הנקראת eee-pc.co.il (מישהו שמע\קנה בחנות?היא אמינה?) והמחיר הוא 2590

2- הג'יגהביט (2750 בKSP)

עכשיו ההתלבטות היא שהג'יגהביט נראה בסיסי ונחמד למדי אבל אני הולך להסתובב איתו הרבה (אני בצבא) ואני מפחד שהוא יהרס מהר. עוד נקודה זה שאני רוצה להתחבר לרשתות אלחוטיות בסביבה-מה שאומר שאם לאחד מהדגמים יש אנטנה טובה\גרועה במיוחד אז זה מאוד ישנה לי...

אז מה דעתכם?מה הייתם ממליצים?אחד מאלה או דגם אחר? (שוב-שימושים זה גלישה ואפליקציות קלות ואני אריץ עליו לינוקס וגם חשוב לי מאוד שרידות של המחשב)

תודה רבה מראש!

שבת שלום

פורסם

אני אגיד לך את האמת את האסוס אני פות מכיר אני רק יודע שהוא ממש קטן וזה מצחיק שאתה מתלבט הין שני מחשבים שונים לגמרי אחד נייד ואחד מיני נייד אז אני ייתן לך כמה מילים על גיגהבייט יש לי אחד לא כזה אבל מכיר גם את אלה הוא לא הכי חזק שבעולם בטח לא עשוי מסיבי פחם כמו מחשבים של סוני אבל די שורד אבל השאלה היא באמת עד כמה "שורד" אתה צריך חוץ מזה מחשב חביב ביותר שייענה כנראה על דרישותיך ..!

תרוץ בהודעות יש פה כמה אנשים עם המחשבים האלה בדיוק שלח להם הודעות ואני מקווה שהם ייעזרו לך ..!

בהצלחה..!

פורסם
  • מחבר

אני אנסה להסביר יותר מה ההתלבטות שלי- אני מניח שהאסוס חזק פיזית לטלטולים כי גם יש לו SSD וגם הוא בעצם נועד שיקחו אותו ממקום למקום. השאלה היא האם שווה לי להשקיע עוד איזה 200 שקל בג'יגהביט כדי לקבל מפרט הרבה יותר חזק ולא ככ משנה לי המפרט,רק שיוכל לגלוש ,לדברים קטנים וזהו. בעצם השאלה היא האם הג'יגהביט "שביר" יותר בגלל מחירו הנמוך וכדאי לי לקנות את האסוס?

אני יודע שהמחשבים לא באותה רמה אבל העקרון החשוב פה הוא שרידות...

אם אתה אומר שהדגם הזה הוא סבב אז זה מספיק בשבילי..

תודה רבה!

פורסם

אם זה רק לגלוש באינטרנט,אז הEEE יהיה עדיף כנראה,לגלוש באינטרנט אפשר גם ממחשב כף יד\פלאפון.השאלה מה השימושים מעבר.

תיקח בחשבון שהמסך יותר קטן בEEE,ואם ראית אותו בעיניים ונראה לך עדיף,אז לך עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים