עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם ה Vista 64 bit שהתקנתי

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה,

בשעה טובה קיבלתי היום את הרישיון ל Windows החדש מבית Microsoft.

הרישיון הוא לגרסה Windows Vista Ultimate 64 bit.

היום התקנתי את המערכת במחשב החדש שקניתי השבוע והכל עבד יפה ונפלא.

מערכת ממש מרשימה שמצליחה להלהיב אפילו משתמש וותיק כמוני במחשב.

בכל מקרה לבעיה שנוצרה לי, הכל עבד יפה וטוב עד שבשיא טיפשותי התקנתי דרייבר למסך שהוצע לי ע"י Windows Update.

מרגע שההתקנה הסתיימה התגלו אצלי שתי תקלות, אחת פתאום התמונות שאני פותח במחשב שלי כולם קיבלו גוון של וורוד-צהוב כזה - את הבעיה הזאת הצלחתי לסדר ע"י כך שהסרתי את הדרייבר שהם התקינו וחזרתי לברירת מחדל של Windows, זה פתר את הבעיה הזאת.

עכשיו בנוסף לכך נוצר בעיה מוזרה, התפריט השחור שמוצג ב Vista הוא נהיה עם אפקט מיוחד כזה, שעושה אותו בהיר במיוחד ברגע שאני צופה בשולחן העבודה או סתם רואים את שולחן העבודה בכל מצב, כאילו אם רואים חלון כלשהו שהוא לא פתחו בחלון מלא אז זה נראה במצב הזה.

ברגע שמגדילים חלון למסך מלא, התפריט למטה הופך להיות בצבע שחור כפי שהוא היה בתחילה לפני התקנה הזאת.

אני מצרף שתי תמונות, אחת במצב שחלון פתוח במצב מלא ואז התפריט למטה נראה טוב והשנייה מציגה כיצד נראה התפריט במצב רגיל שלא פותחים חלון במצב חלון מלא.

אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את המצב ולהגיד לי אם זאת תקלה או שזה אפקט מיוחד של Vista, אם זה אפקט למה זה לא היה לי בהתחלה כאשר סיימתי את ההתקנה של Vista ? כיצד ניתן לבטל את התופעה הזאת במידת הצורך ?

תודה לעוזרים.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם

מלבד הדרייברים שבאים עם מערכת ההפעלה, מאוד מומלץ להוריד דרייברים ישירות מיצרנית כרטיס המסך שלך.

אז תלך לחברת כרטיס המסך שלך (לרוב NVIDIA או ATI) ותוריד דרייברים. לא מהאתר של ווינדוס.

פורסם
  • מחבר

אני לא משתמש בדרייברים של ה Windows הוא בכלל לא זיהה את כרטיס המסך שלי.

השתמשתי בדרייבר שקיבלתי עם כרטיס המסך.

בכל מקרה אני חושב שמדובר פה באפקט של Vista ואני חושב שזאת תקלה.

בכל מקרה תודה על העזרה,

שיהיה המשך יום טוב.

פורסם

זאת באמת לא תקלה... גם אצלי כשאני רואה את שולחן העבודה הסרגל למטה מקבל גוון שקוף.

פורסם
  • מחבר

תודה, אחי כך חשבתי.

עם כל החידושים שהכניסו ב Vista בממשק המשתמש הבנתי שזה עוד אחד מהאפקטים שלהם.

בכל מקרה אחלה Windows מרוצה ממנו עד עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים