עבור לתוכן

נחשו איפה גר ה webmaster הכי עצלן של Firefox

Featured Replies

פורסם

נו ו..? זה שאתם מתנדבים זה עושה את זה פחות מצחיק?

זה שאתה צוחק על אנשים שמשקיעים את כל זמנם על פרוייקטים לטובת הכלל זה פוגע ומעליב.
  • תגובות 33
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה שאתה צוחק על אנשים שמשקיעים את כל זמנם על פרוייקטים לטובת הכלל זה פוגע ומעליב.

שמע אתה לא היחידי שמתנדב באתרים .

כל המנהלים פה באתר מתנדבים ואף אחד לא משלם להם , וכול חברי הפורום מעריכים אותם ולא צוחקים אליהם,

אני מבין איך אתה מרגיש ואתה גם אומר שאת כול זמנכם אתם משקיעים , אבל הבעיה זה שלא רואים את ההשקעה .

מותר פה לחברי הפורום לצחוק על הזה , תשנו את האתר ויפסיקו לצחוק עליו .

פורסם

+1

פורסם

חחחח, בכלל ציפיתם למשהו אחר? :lol:

אבל תאמת כל הכבוד שהם עשו את זה לפחות, זה לא שהם מקבלים על זה כסף..

פורסם

נגיד שאתה באמת קשור אליהם - הרי ברור לכולם שמוזילה הפיצו template של העיצוב החדש.

כל מה שצריך לעשות זה להכניס אליו את התוכן הקיים שלכם. לא כ-ז-ה ביג דיל.

גם אם זה טמפלייט מוכן, אני מניח שאתה מודע לכך שמדובר בעבודה לא קלה לעשות לזה התאמות לעברית ולדאוג לעדכניות התוכן בכלל הדפים. לצערנו כמות כח האדם שברשותנו מוגבלת, ואין באפשרותנו לעשות הכל ללא תוספת מתאימה. כולנו אנשים עובדים, וצריכים לעשות את כל העבודות האלה על חשבון זמננו הפנוי בלבד. במקום לשבת ולצחוק פה, יכולת למשל לשלוח אלינו הודעה פרטית ולהציע את עזרתך. אני מניח שזה לא כל האנשים פה כאלה, כי עובדה שאחד מקוראי הפורום הזה טרח להעביר את נושא הדיון לידיעתנו.
או שאולי אתה רומז שבכל שאר המקומות האנשים מקבלים שכר ולכן הם עידכנו את האתר?
במרבית המקומות לא מדובר באנשים שמקבלים שכר, אך גם כמות האנשים שעומדים לרשותם גדולה יותר. אצלנו כל אחד ממלא כמה תפקידים במקביל, ועכשיו למשל אני מבזבז את זמני על תגובות לדיונים מיותרים במקום לעשות את מה שאני עושה בשלושת השעות האחרונות - לטפל בבאגים של פיירפוקס 3.0.1.

אם אתה באמת מודרייטור כאן כפי שאתה קורא לעצמך, אני מניח שאתה יודע כמה זמן יכול להיגזל לך על משימות ניהול. מצד שני, לפי הכינוי שלך אתה "ילד עצלן", כך שאינני בטוח אם אתה באמת ממלא את כל משימותך כראוי. ;D[br]פורסם בתאריך: 20.06.2008 בשעה 13:06:22

חחחח, בכלל ציפיתם למשהו אחר? :lol:

אבל תאמת כל הכבוד שהם עשו את זה לפחות, זה לא שהם מקבלים על זה כסף..

אציין כי יש לנו אתר חדש שנמצא בתהליכי בנייה (מצד שני, אנחנו עובדים עליו מזה תקופה ארוכה מאד), אבל עצם זה שאתם ישר מדברים על כסף מראה שאתם לא באמת יודעים מה זה קוד פתוח. אז לשאלתכם, כן, אני מוכן לקבל כסף תמורת שיפוץ האתר שלנו. כמה אתם משלמים?
פורסם

אם אתה באמת מודרייטור כאן כפי שאתה קורא לעצמך, אני מניח שאתה יודע כמה זמן יכול להיגזל לך על משימות ניהול. מצד שני, לפי הכינוי שלך אתה "ילד עצלן", כך שאינני בטוח אם אתה באמת ממלא את כל משימותך כראוי. ;D

תגובה כל כך עלובה, שאני אפילו לא אטרח להגיב.

פורסם

תגיד מה אתה דפוק?

מצחיק אז צוחקים, יש לך בעיה? מרגיש פראייר? אל תעדכן את האתר - אף אחד לא ביקש ממך.

פורסם

אם אתה באמת מודרייטור כאן כפי שאתה קורא לעצמך, אני מניח שאתה יודע כמה זמן יכול להיגזל לך על משימות ניהול. מצד שני, לפי הכינוי שלך אתה "ילד עצלן", כך שאינני בטוח אם אתה באמת ממלא את כל משימותך כראוי.

איך אתה יכול להגיד דבר כזה מבלי שאתה מכיר אותו .

לפי האתר שלכם הרבה חושבים פה שאתם לא ממלאים את משימותכים כראוי .

ד"א למה נרשמת לפורום לחפש מתנדבים ?

ומה אתה רוצה שאנחנו לא נצחק . אם זה מצחיק אז נצחק ,

בכול זאת זב שאתם עשיתם ככה את האתר זה לא אשמתו של אף אחד פה .

פורסם
  • מחבר

גם אם זה טמפלייט מוכן, אני מניח שאתה מודע לכך שמדובר בעבודה לא קלה לעשות לזה התאמות לעברית ולדאוג לעדכניות התוכן בכלל הדפים. לצערנו כמות כח האדם שברשותנו מוגבלת, ואין באפשרותנו לעשות הכל ללא תוספת מתאימה. כולנו אנשים עובדים, וצריכים לעשות את כל העבודות האלה על חשבון זמננו הפנוי בלבד. במקום לשבת ולצחוק פה, יכולת למשל לשלוח אלינו הודעה פרטית ולהציע את עזרתך. אני מניח שזה לא כל האנשים פה כאלה, כי עובדה שאחד מקוראי הפורום הזה טרח להעביר את נושא הדיון לידיעתנו.במרבית המקומות לא מדובר באנשים שמקבלים שכר, אך גם כמות האנשים שעומדים לרשותם גדולה יותר. אצלנו כל אחד ממלא כמה תפקידים במקביל, ועכשיו למשל אני מבזבז את זמני על תגובות לדיונים מיותרים במקום לעשות את מה שאני עושה בשלושת השעות האחרונות - לטפל בבאגים של פיירפוקס 3.0.1.

אם אתה באמת מודרייטור כאן כפי שאתה קורא לעצמך, אני מניח שאתה יודע כמה זמן יכול להיגזל לך על משימות ניהול. מצד שני, לפי הכינוי שלך אתה "ילד עצלן", כך שאינני בטוח אם אתה באמת ממלא את כל משימותך כראוי. ;D

צר לי שאנחנו גוזלים מזמנך היקר בתגובות לדיונים מיותרים, או אביר הפיירפוקס הישראלי.

האתר שלכם נראה חרא ביחס ל 28 מדינות האחרות בעולם, אף אחד לא צריך לשלוח לכם הודעה. זה האתר הראשי, לא איזה יישור לימין בדף תוכן 48.

אם לא שמתם לב לזה הבעיה כנראה יותר חמורה.

לא היתה כוונה לפגוע, הייתה כוונה לצחוק ואולי לפתוח כמה עיניים.

אתם נראים מגוחכים בתור קהילה ואנחנו נראים מגוחכים בתור "ישראל".

תנסה לקחת את הביקורת הזאת במקום לספק תירוצים.

פורסם

ברגעים כאלה אני מתבייש שאני ישראלי

ממש לא בגלל עיצוב האתר, אלא בגלל הטיפשות של האנשים וחוסר האכפתיות האופייני

פורסם

איך אתה יכול להגיד דבר כזה מבלי שאתה מכיר אותו .

לפי האתר שלכם הרבה חושבים פה שאתם לא ממלאים את משימותכים כראוי .

מכיר את חבורת הזקנים בתוכנית "החבובות"? אתם מתפקדים כאן בדיוק על אותו התקן. יושבים בצד ורק מקטרים על זה שאחרים לא עושים את עבודתם נאמנה. במקום לצחוק על אחרים יכולתם לשלוח לנו פידבאק על עיצוב האתר, או אפילו (חלילה וחס!) להציע את עזרתכם. לא טרחתם לעשות זאת, אבל היה לכם נוח לשבת, לצחוק וללעוג לאחרים. Should I say more?

ד"א למה נרשמת לפורום לחפש מתנדבים ?

נרשמתי לפורום כי אני לא זוכר את היוזר שפתחתי בעבר הרחוק וגם לא היה לי חשק לחפש. כתבתי את תגובתי פה כי חבר יקר שלכם ראה לנכון להעביר את תוכן הדיון לידיעתנו, ואני רוצה להעביר מכאן את תודתי אליו (או אליה). באמת שאנחנו לא צריכים אצלנו טרולים נוספים אצלנו שישבו ויקרטרו על דברים במקום להירתם בעצמם למשימה, אבל אם יגיעו מכאן כמה אנשים טובים אלינו, מי אני שאתנגד?

אתם נראים מגוחכים בתור קהילה ואנחנו נראים מגוחכים בתור "ישראל".

תנסה לקחת את הביקורת הזאת במקום לספק תירוצים.

אני מבין שאתה מקשר את הנושא הזה לפטריוטיות? אתה רוצה שאני אזכיר לך שבמקביל לאתר שקישרתם אליו אנחנו מתחזקים עוד מספר אתרים נוספים' date=' כולל האתר mozilla.com? אתה רוצה שאני אזכיר שכולנו מתנדבים בעלי זמן מוגבל ועושים את כל העבודה על חשבון זמננו הפנוי, ולעיתים גם על חשבון משימות אישיות חשובות לא פחות.

ומה אתה רוצה שאנחנו לא נצחק . אם זה מצחיק אז נצחק ,

בכול זאת זב שאתם עשיתם ככה את האתר זה לא אשמתו של אף אחד פה .

"העולם מצחיק אז צוחקים..."

אתם מוזמנים להמשיך לצחוק, אבל קחו בחשבון שהבדיחה היא גם עליכם. לישראלים טיפוסי לשבת על הגדר ולהתלונן על כישלונותיו של האחר.

פורסם
  • מחבר

הבדיחה היא לא עלינו ואף אחד לא התלונן (לפחות לא עד שהתחלת עם "אנחנו מסכנים.. אין לנו זמן..")

אף אחד לא בא אליך אישית בטענות. קח את זה בקלות. ;)

ברגעים כאלה אני מתבייש שאני ישראלי

ממש לא בגלל עיצוב האתר, אלא בגלל הטיפשות של האנשים וחוסר האכפתיות האופייני

אני תמיד תוהה כמה חכמים אלו שקוראים לאחרים טיפשים.

גם אתה, קח עוד "קח את זה בקלות. ;)" ממני והשתמש בו בחוכמה.

פורסם

נראה לי דווקא מגניב לקחת חלק בפיתוח האתר של מוזילה ישראל.

מה הדרישות?

פורסם

איפה אפשר להשיג את ה-template הזה?

אני מוכן לישר לימין ולתרגם

פורסם

איפה אפשר להשיג את ה-template הזה?

אני מוכן לישר לימין ולתרגם

תודה, אבל אין צורך. כבר עשינו את זה, וניתן לראות את התוצאות ב?mozilla.com. אתם התעקשתם לקשר לאתר אחר שלנו, ומכאן שההשוואה לא הייתה במקומה.[br]פורסם בתאריך: 20.06.2008 בשעה 14:16:19

נראה לי דווקא מגניב לקחת חלק בפיתוח האתר של מוזילה ישראל.

מה הדרישות?

אתה מוזמן לבוא ולהיות פעיל באתר שלנו, ולקחת חלק במשימות הרבות שלנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים