עבור לתוכן

לגבי שאלון 005

Featured Replies

פורסם

מה זאת אומרת מגנים עד מועד ב' ? אתה יכול בבית הספר שלך לקבל ציון מגן חדש? איך? אשמח לפירוט.

יש גמישות כלשהי עם חלק מהמורים... אצלנו למשל השנה ב 006 המורה הביאה מתכונות קשות בעיקר (חלק עשו עוד בין 3 ל 4 מתכונות) והציונים נמוכים,

ככה יוצא שכנראה חלק לא יגשו למועד א אלא ישפרו עד מועד ב והמגן יעלה בהתאם - אבל במצב שכבר ניגשת לבגרות נראה לי שזה הרבה יותר מסובך לבטל מגן

• תגובות 39
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בחלק א' של השאלון, אתה צריך לענות על 1 מהשאלות 1-2, 1. תר' חקירת משוואות, וסדרות.

בחלק ב' יהיה לך או 2 תרגילים בגאו' 1 בהסתברות (רגילה) ו1 בהסתברות בחיי היום יום. או 1 בגאו'

2 בהסברות (רגילה) ו2 בהסברות חיי היוםיום.

לקבל 1 בגאו ושתיים בהסברות בחיי היום יום ו2 בהסבתרות רגילה זה לא סביר, משום שמרבית בתי הספר לא מלמדים הסתברות

בחיי היוםיום ובהסתברות נפל טונה חומר (כמו שתפס באפגניסטן לא מזמן xD), כך שאין כל כך על מה לשאול בהתסברות.

אין קשר. בבתי ספר מלמדים הסתברות קלאסית או הסתברות יומיומית. אם בוחרים, למשל, בקלאסית אז אסור לעשות יומיומית ולהפך.

פורסם

אין קשר. בבתי ספר מלמדים הסתברות קלאסית או הסתברות יומיומית. אם בוחרים, למשל, בקלאסית אז אסור לעשות יומיומית ולהפך.

נכון, אבל בכדי ללמוד הסתברות בחיי היום יום צריך לעבור על חלק ניכר מהסתברות הרגילה.

אז רוב בתי הספר מעדיפים הסתברות רגילה...

פורסם

עצים סטאטיסטיים, מחסניות וכו' זה בגדול התסברות קלאסית, ואין את זה בחיי היום יום.

פורסם

אבל הבסיס אותו בסיס...

פורסם

הבסיס הבסיסי בלבד.

ליתר דיוק, הסתברות בחיי היום יום ממש פשוט, לקלאסית לומדים כשנתיים וחיי היום יום לומדים חודש לפני הבגרות :lol:

פורסם

ל 005 למדתי קלאסית חודש וחצי בערך לפני הבגרות (גם כי היה מיקוד אז, אבל עדיין מה שכתבת לא יכול להיות נכון)

פורסם

זה מה שהמורה שלי אמרה דאז לפני שנתיים.

פורסם
  • מחבר

צריך עזרה באיזו שאלה משנה שעברה

עשיתי

EF:AB = 3:4 אבל התשובה לא יוצאת נכונה

EF צריך להיות 17

תודה :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני אתן לך רמז, הזווית החולה שווה לזווית הצהובה.

שמתי לב עכשיו מה שרשמת לא נירא לי שנפתר לשפתור אותה מבלי חפיפה.

פורסם
  • מחבר

כן הצלחתי את זה בסוף, עשיתי חפיפה בין DCA לEFA

גם את הסעיפים האחרים הצלחתי.

תודה :)

אבל שמתי שאלה אחרת.. זה משהו עם תאלס

פורסם

נירא לי אתה צריך להמשיך את החלק העליון ככה שיווצר משולש.

פורסם

44/7

+

75/7

=

17

מעברים אלכסון בטרפז, הרחבה ראשונה של תלס.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי..

עשיתי אלכסון, ואז עשיתי:

eg/25 = 3:4

+

gf/11 = 3:4

יצא לי מספר גדול...

הבנתי שעשית את המכנה (4) כפול הDC והמונה(3) כפול הAC

אבל לא הבנתי איך הגעת לזה

תודה

פורסם

הרחבה ראשונה

מאיפה הגיע ה7?

עריכה:

סירטוט + הוכחה יעזרו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים