עבור לתוכן

ראוטר נוכחי EDIMAX 6204WG עושה בעוית, צריך המלצה לראוטר חדש בסביבות ה-500 שקלים.

Featured Replies

פורסם

יש לי היום את הראוטר של EDIMAX 6204WG.

אני משחק ב-World Of warcraft, ואחרי שבזק בינלאומי סידרו לי את בעיות הפינג זה הולך כך:

ראוטר מחובר - פינג לא יציב, 200-700, ולא משנה על כמה הוא עומד תמיד יש לאג מורגש.

ראוטר מנותק - פינג אף פעם לא עולה על 200, וכמעט ואין לאג! לא משנה אם זה בשעות העומס, גם אם אני מתנתק 100 פעמים ומקבל כל פעם פול אחר באיפי, הפינג תמיד תקין!

קראתי יותר על הראוטר, גם פתחתי עליו הודעה אחרת לא מזמן, וגיליתי שאני לא היחידי שנתקל בכזאת בעיה איתו.

הפעם אני מתכוון לקנות אחד חדש, ולהשקיע קצת יותר. הדבר היחידי שחשוב לי הוא שהראוטר החדש לא יגרום לכזאת בעיה! חבל לי להוציא 500 שקלים על ראוטר דפוק באותה המידה.

על מה אתם ממליצים?

דרך אגב, לגביי הראוטר הנוכחי, ניסיתי כמה פעולות שלא עזרו:

IP ידני בכרטיס רשת.

מחובר עם כבל ולא אלחוטי.

רשת מוצפנת, ווידאתי שאף אחד חוץ מהמחשב שלי לא מחובר אליה.

איפוס מלא לראוטר.

הגדרת פורטים של WOW בראוטר.

החלפת מודם של בזק.

אם יש לכם עוד הצעות, בבקשה תרשמו, לא יזיק לנסות.

פורסם

לפני שאני ממליץ לך על נתב:

האם זה מתרחש רק בWOW, או שבעוד מקרים/משחקים?

האם ניסית לעדכן את קשוחת הנתב?

פורסם
  • מחבר

אני לא משחק במשחקים אחרים חוץ מ-WOW.

שכחתי להוסיף שניסיתי לשחק עם מספר ה-MTU, גם לא עזר.

לגביי עדכון קושחה, ההבדל היחידי שמצאתי הוא שהקושחה החדשה מאפשרת תמיכת אלחוט בויסטה, מה שלא רלוונטי אליי.

פורסם

עדכוני קושחה רבים לא מקבלים פירוט מספיק לגבי מה שנעשה בהם-לפעמים שופצו באגים,תוקנו בעיות וכו'-ואף אחד לא טורח להגיד....

לפני שאתה קונה ראוטר חדש-נסה לעדכן קושחה

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את הקושחה, וחיכיתי כמה ימים לוודא שהכל תקין. הפינגים באמת השתפרו וזה כבר עומד לי במצב תקין על 200-400 בלי לאגים.

אז לבנתיים אין צורך בראוטר חדש, תודה על ההצעה :). אני מקווה שזה ימשיך כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים