פורסם 2008 ביוני 1917 שנים כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה אז לפעמים המחשב נדלק כרגיל, ולפעמים כל המאווררים מתחילים להסתובב.... אבל אני לא מקבל תמונה על המסך...מה יכול להיות דפוק?
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים זהו שגם אצלי זה קורה. אנו חייבים שמישהו באתר הזה יעזור לנו כי עד שהטכנאי יבוא אני כבר ימות משעמום.
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים מחבר בדקתי את החיבור בין הספק ללוח והוא מחובר בסדר גמורולא, אין צפצופים בכללואין גם שום חומרה חדשה
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר עוד משהו מוזר זה, שכשאני מפעיל את המחשב ללא המעבד אז יש צפצופיםאבל כשאני מפעיל אותו ללא זיכרון אז אין ציפצופיםניסיתי גם להשתמש בסטיק זיכרון ממחשב אחר.... וזה לא ממש עוזר
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים תנסה לחבר אולי כרטיס מסך אחר , או שתבדוק אם הוא מחובר טוב ,ד"א כהוצאת את המעבד ושמת אותו חזרה מרחת משחה ?..
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים נראה לי שזו בעית חשמלאיזה ספק יש לך ?יכול להיות שהלוח הלך ולא מתפקד טוב , או שהספק כוח מסר לך את נשמתו תבדוק בשקע אחר לחבר את המחשב ...
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר ניסיתי כבר לחבר כרטיס מסך אחר, וגם ספק אחרוכן, השתמשתי בגריז טרמיעכשיו ניסיתי לחבר מעבד אחר - המחשב עבד. אז החזרתי את המעבד הישן, וזה עדיין עובד...ממש מוזרלדעתי תוך יום מקסימום התקלה שוב תחזוריכול להיות שהתושבת דפוקה?
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים סביר להניח שהמעבד לא היה מחובר היטב ללוח (אולי פין אחד היה בחוץ?) ולכן הוא לא הגיב. עכשיו שחיברת אותו כמו שצריך זה עובד.
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים אני מציע לך להשקיע 150 שקל על טכנאי כי הבעיה הזאת צריך לראות בן אדם מוסמך עם ניסיון שמבין עניין, זאת בעיה שאי אפשר לפטור בפורום צריך לראות בעין מה קורה שם עם המחשב שלך!.עם אתה מעוניין הפרטים למאטה!.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים אני מציע לך להשקיע 150 שקל על טכנאי כי הבעיה הזאת צריך לראות בן אדם מוסמך עם ניסיון שמבין עניין, זאת בעיה שאי אפשר לפטור בפורום צריך לראות בעין מה קורה שם עם המחשב שלך!. עם אתה מעוניין הפרטים למאטה!. וזאת לא הייתי פרסומת סמוייה-משהו. אם הוא שואל בפורום כזה, הוא לא רוצה טכנאי כנראה.. הרבה בעיות נפתרו ללא תשלום עם עזרה קטנה :
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים חחחחחחחחחח הוא עושה פירסום לעצמו תדע לך כי אם אין לך אישור לשים את הפרסום הזה , הלך עליך , אתה תורחק מהפורום "חל איסור על פרסום כל אתר מסחרי (אתר המרוויח כסף מכניסות אליו, או מקניית מוצרים דרכו) וגם מישהו או חנות שמפרסמת את עצמה דרך הפורום מנוגד לחוקים"לגבי פותח הת'ארד , אם כבר בדקת עם ספק אחר וכרטיס מסך אחר תראה אם הכל בסדר אצלך , הקירור מחובר טוב ..ניסית שקע אחר בבית ???אולי הלוח M לא בסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.