פורסם 2003 במאי 1722 שנים מישהוא יודע כמה ממיר לרכב מ12Vל-220V אמור לעלות...? יש רונדו יום רביעי וצריך להתעלל באוטו, קצת תאורה.. קצת מוסיקה, ויהיה כייייייייייייף )) (כנראה יהיה על האוטו 2 גשרים(של תקליטן) ועליהם מנורות, שרשרות, שלטים, ועוד כל מיני דברים..
פורסם 2003 במאי 1822 שנים אין לי מושג, אבל שתמצא כזה תוודא שהוא יעמוד בעומס שאתה צריך ולא יעלה באש.בטח יש באוטו דיפו או במוסכים רציניים.
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מישהוא יודע כמה ממיר לרכב מ12Vל-220V אמור לעלות...? יש רונדו יום רביעי וצריך להתעלל באוטו' date=' קצת תאורה.. קצת מוסיקה, ויהיה כייייייייייייף )) (כנראה יהיה על האוטו 2 גשרים(של תקליטן) ועליהם מנורות, שרשרות, שלטים, ועוד כל מיני דברים.. [/quote'] יש רונדו אצלכם? מסתובבים בקריות עם צי הרכב?
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר יש רונדו אצלכם?מסתובבים בקריות עם צי הרכב?30 מכוניות עוסים רונדלים בקריות וממשיכים לקאמל.בין הנמצאים יהיו מוביל: טויוטה קורולה.רנו 19 עם הרבה אנטנות ושרשראות עליהם.יונאי גדולה ומקושטת, ועוד...ועוד...
פורסם 2003 במאי 2022 שנים כמו שצינו פה דבר כזה הכן יהיה באוטו דיפו אבל אם מחיר שלא שווה לכל כיס,אני מציע לך לבדוק במוסכי רכב לפי דעתי מחירו צריך לנוע בין 400 ל 700 שקל
פורסם 2003 במאי 2022 שנים יותר זול כבר ללכת לאוטו-דיפוט או מחלקת ציוד למכוניות של ACE ולקנות פול מנורות ושטויות לרכב שעובדים על 12V
פורסם 2003 במאי 2122 שנים זה עולה איזה 400 שקלאם אתה מתכוון להפעיל משהו שצורך הרבה הספק כמו איזה מערכת עצבנית תתכונן להשאיר את האוטו שלך שם כי זה ירוקן לך את המצבר
פורסם 2003 במאי 2122 שנים מחבר קקקקקקקיצר!... היה רונדו, היה יפה, היה מצחיק, היה איכות ?! אחרי הרונו היה טקס קטן ואחריו המשכנו לקאמל, היינו בים, ואח"כ אני חבר שלי וחברה שלו הלכנו לפפגיוס....קצת בשר אפעם לא מזיק.. אוטו שלי: השיירה מתכוננת: שוב אוטו שלי מזווית אחרת עוד אוטו ו...עוד אוטו ולסיום: התמונות צולמו בניוקון 4500. רזולוציה - (אממ..אתם רואים לא???) על איכות נורמלית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.