עבור לתוכן

מחפש מנוע בנזין באזור ה5 כ"ס

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מנוע בנזין בעל הספק של 5 כ"ס פחות או יותר. יש לא מעט מכסחות דשא המשתמשות במנועים כאלה, אלא שלא נתקלתי בשום מקום בו ניתן להשיג מנועים בנפרד. הדרישה היחידה הנוספת (בשלב זה) היא שתהיה אפשרות לפרק את הממסרה המורכבת עליו (אם יש כזו) לצורך התקנת אחת אחרת.

מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה?

פורסם

הכי פשוט, תקנה מכסחת דשא כזאת ותפרק את המנוע.

רק מנוע, יעלה לך יותר יקר.

כמו כן, אם ב"ממסרה" אתה מתכוון לגיר, אז כל מנוע בנזין חייב לכלול אחד כזה ע"מ לתפקד ובדר"כ זה לא ממש בעיה לפרק אותו מהמנוע עצמו.

ועוד משהו, אם כבר יש לך את הגיר, אתה צריך לבדוק שהמנוע שאתה תשתמש בו יסתובב בכיוון הנכון (בכיוון השעון או הפוך) בשביל הגיר.

פורסם

תתעניין בסדנאות של מכסחות דשא, אתה לא חייב לרכוש מכסחת חדשה שלמה, ייתכן וימכרו לך אחת משומשת או מנוע מפירוק בזול יותר. תברר גם לגבי גנרטורים ישנים וכו', מנוע 5 כ"ס יש בגנרטורים של 2-3 קילוואט. מנוע של 5 כ"ס יש במכסחות חזקות יחסית, מכסחת כזאת חדשה עלולה לעלות די הרבה.

פורסם

רק מנוע, יעלה לך יותר יקר.

זה מה שקורה כששואלים בפורום מחשבים משהו שלא קשור למחשבים, מקבלים הרבה תשובות מפגרות...

פותח הת'רד, אתה יכול לקנות מהוע של חרמש ולא יעלה לך הרבה (חבר שלי קנה ב300)

פורסם
  • מחבר

מנוע של חרמש אולי לא עולה הרבה, אבל גם ההספקים בהתאם - 1-2 כ"ס.

פורסם

זה מה שקורה כששואלים בפורום מחשבים משהו שלא קשור למחשבים, מקבלים הרבה תשובות מפגרות...

פותח הת'רד, אתה יכול לקנות מהוע של חרמש ולא יעלה לך הרבה (חבר שלי קנה ב300)

זה מה שקורה שלא קוראים תגובות מעליך, כפי שכתבתי, מנוע 5 כ"ס יש במכסחות דשא חזקות יחסית, שזה קצת יותר מחרמש מוטורי...

פורסם

זה מה שקורה שלא קוראים תגובות מעליך, כפי שכתבתי, מנוע 5 כ"ס יש במכסחות דשא חזקות יחסית, שזה קצת יותר מחרמש מוטורי...

איך אתה מתכוון לחבר מנוע כזה לאופניים

ואני כבר לא מדבר על המשקל שלו !

בשביל לחבר כזה מנוע אתה חייב ממיר סיבוב וגיר שגם שוקל לא קצת

עדיף תתחיל לפזול לכיוון המנוע של מיצובישי של הסקוטרים אפשרי להשיג כזה מנוע 52 סמ"ק חדש עם גיר וגגש שמתאים לשרשרת של אופניים

ב1700 שקל ;D

פורסם

קראתי מספר פעמים את הודעת הפתיחה של השרשור ולא מצאתי אזכור אחד לאופניים.

בבקשה, איפה כתוב פה "אופניים"?

אני מחפש מנוע בנזין בעל הספק של 5 כ"ס פחות או יותר. יש לא מעט מכסחות דשא המשתמשות במנועים כאלה, אלא שלא נתקלתי בשום מקום בו ניתן להשיג מנועים בנפרד. הדרישה היחידה הנוספת (בשלב זה) היא שתהיה אפשרות לפרק את הממסרה המורכבת עליו (אם יש כזו) לצורך התקנת אחת אחרת.

מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה?

אם באמת הכוונה היא לחבר מנוע כזה לאופניים אז מדובר ברעיון עקום למדי. מה גם שאפילו מנוע של 1 כ"ס יטיס אופניים למהירויות מרשימות למדי.

פורסם

זה מה שקורה כשאתה מפגר, ואתה לא מבין שאם אפשר לקנות מנוע של חרמש אז אפשר גם של מכסחת דשא ושל מטאטא כבישים.

פורסם

זה מה שקורה כשאתה מפגר, ואתה לא מבין שאם אפשר לקנות מנוע של חרמש אז אפשר גם של מכסחת דשא ושל מטאטא כבישים.

1-

הגיע הזמן ללמוד לקרוא.

פורסם

אז יש לי קצת ניסיון בזה, בזמני הפנוי אני משפץ אופנוע אספנות, אז אני יודע קצת על מנועי בנזין, כמה הם עולים, ואיך בדיוק לחבר אותם, אמנם מנועים 5 כ"ס הם לא המנועים שאני מתעסק איתם, אבל עדיין יש לי ניסיון בזה.

מן הסתם אתה תמצא מנוע ערום למכירה, אבל מהניסיון שלי, אם אתה מחפש מנוע וגיר תואמים, מכסחת דשא מוכנה תהיה האפשרות הכי טובה.

פורסם

מה יש לך? הצעתי לבנאדם דרכים לחסוך קצת כסך ואתה מתחיל לתקוף אותי? יש באיזור השרון וגם באיזור הצפון הרבה סדנאות של מכסחות דשא וכלים דומים, בדיוק כמו כל מוסך, הם מחזיקים חלקים וכלים משומשים. האמת שלא מעניין אותי מה הוא הולך לעשות עם המנוע, מצידי שיבנה ממנו חללית.

פורסם

5 כ"ס, קצת מוגזם לאופנים,

שלא לדבר על מסוכן.

פורסם

הבנאדם לא אמר בשביל מה הוא רוצה את המנוע, 5 כ"ס יהיה OVERKILL לאופניים (וגם כנראה לבנאדם שישב עליהם, במיוחד הקטע של KILL...), אבל עדיין אנחנו לא יודעים בשביל מה הוא צריך את המנוע.

פורסם

חפש בגוגל motorized bike , לא תאמין לכמות האתרים בעולם שמוכרים מנועים לאופניים וקיטים להרכבה עצמית, בזול מאוד.

ותזמין מנוע מאחד מהאתרים האלה.

יש לי בן דוד שרוצה להתחיל לייבא אותם בצורה מסודרת ולשווק בארץ. (מנועים בנפח של מתחת ל 50 סמ"ק כמובן)

(היו כמה שניסו, אבל לא שיווקו את זה מספיק טוב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים