עבור לתוכן

משדרג את ה-K800 שלי באורנג', המלצות?

Featured Replies

פורסם

ה-N95 זה הגרסא הישנה אז הבנתי שלא מומלץ

ה-910 הבנתי שממש דומה לשלי אבל מצלמה פחות טובה [ונגן יותר טוב]

איך ה-LG החדש? הKU990?

פורסם

תאמת גם אני חשבתי לשדרג אבל פשוט אין אפשרות הרבה יותר טובה.. 910 נגן יותר טוב, מצלמה פחות טובה ו...זהו פחות או יותר...

פורסם

ה LG מעצבן,

זה סיוט לכתוב SMS על המסך מגע הזה ולרדת בתפריטים זה בכלל משגע, (ניסיתי אותו במרכז שירות של סלקום, כרגע יש לי K800i.)

המצלמה שלו אמנם 5 מגה פיקסל, אבל לפי מה שראיתי אני בכלל לא בטוח שהיא יותר טובה משל ה K800i. לדעתי ההפך נכון.

ה 6500S יכול להיות אופציה נחמדה לריענון, אבל לא שדרוג משמעותי. הרמקול שלו יותר טוב, המסך קצת יותר גדול (2.2 אינץ'),

אבל המצלמה קצת פחות טובה.

שים עין גם על ה N73. (סימביאן)

לדעתי, תשאר עם ה K800i.

פורסם

אם יש אופציה, K850 מחנות או שתשדרג את המכשיר שלך לגרסא ג'נרית של K810 (תוספת של TRACKID וכמה כלים לתמונות, והרבה מאוד פאצ'ים אפשריים להתקנה...)

K850 פלאפון חלום...

פורסם

אין אותו באורנג' למיטב ידיעתי, ואני לא רואה שום סיבה הגיונית לקנות טלפון סלולרי מחנות חיצונית - כי זה אומר שאני אשכרה אצטרך לשלם עליו כסף... מיותר לחלוטין.

מי שמשלם כסף על מכשיר סלולרי בימינו (בהנחה שהוא מדבר מעל 200 ש"ח בחודש) הוא סתם פראייר...

אבל היי, הם לא מתים :)

פורסם

לא כל האנשים מדברים מעל 200 ש"ח...

וחוצמזה, עומרי(יש לך שם יפה ::) ) אל תהייה מפגר...

ואל תגיד לי שנפלת לתרמית הגדולה מכולן- חברות הסלולר...

תאמין לי שאתה קונה ממפעילה מכשיר, אתה משלם בסוף יותר מחנות עם כל הדברים שהם דוחפים לך(ואפילו לא שואלים אותך)

כמו: דור שלישי, חבילות הודעות ושיחות למינהן ועוד...

דווקא מי שקונה ברשת פראייר...

אהה ואל תשכח את ההתחייבות...

פורסם

ההתחייבות לא מעניינת אף אחד , זה לא שאתה כל חצי שנה עובר מרשת לרשת .

ולגבי ההחזרים , אנשים שמדברים מעל X שעות בחודש , התשלום על המכשיר מוחזר באמצעות זמן אוויר .

במקום שתשלם לצורך העניין 3000 אלף שקל על המכשיר בחוץ , ואז כל חודש תשלם חשבון שנע בין 300 ל500 שקל , אתה משלם את אותם 3000 שקל , והחשבון שלך יורד בסך זיכוי מסויים , לפי התוכנית שלך .

לפעמים זה נוח .

לפעמים זה לא .

תלוי כמה מדברים , ותלוי באופי השימוש .

פורסם

לא כל האנשים מדברים מעל 200 ש"ח...

וחוצמזה, עומרי(יש לך שם יפה ::) ) אל תהייה מפגר...

ואל תגיד לי שנפלת לתרמית הגדולה מכולן- חברות הסלולר...

תאמין לי שאתה קונה ממפעילה מכשיר, אתה משלם בסוף יותר מחנות עם כל הדברים שהם דוחפים לך(ואפילו לא שואלים אותך)

כמו: דור שלישי, חבילות הודעות ושיחות למינהן ועוד...

דווקא מי שקונה ברשת פראייר...

אהה ואל תשכח את ההתחייבות...

בדיוק בגלל זה כתבתי "בהנחה שהוא מדבר מעל 200 ש"ח בחודש"...

אני מדבר (הרבה) מעל 200, וזה בהחלט לא בגלל חבילה יקרה..

אני משלם 29 אג' לדקה לכל הרשתות.

לא דוחפים לי שום דבר שלא ביקשתי, בטח שלא בלי לשאול אותי.

איך שלא תנסה לסובב את זה, אני מדבר בערך 600 ש"ח בחודש (שאותם הייתי משלם בכל מקרה), ואני מדבר אותם דרך מכשיר שקיבלתי בחינם.

ועכשיו, כשאורנג' רוצים שאני אעבור אליהם (והיום אני נפגש איתם), הם יצטרכו מין הסתם להציע לי הצעה טובה יותר בשביל זה. ואני מניח שהם יציעו.

אז נראה..

נכון, אם אני עוזב עכשיו את סלקום יהיו לי עוד תשלומים בגלל המכשיר.

אבל במקרה זה יצא לא רלוונטי כי אני פשוט מעביר אותו במשפחה למישהו אחר, ואז הוא (לא) משלם עליו.

פורסם

בדיוק בגלל זה כתבתי "בהנחה שהוא מדבר מעל 200 ש"ח בחודש"...

אני מדבר (הרבה) מעל 200, וזה בהחלט לא בגלל חבילה יקרה..

אני משלם 29 אג' לדקה לכל הרשתות.

לא דוחפים לי שום דבר שלא ביקשתי, בטח שלא בלי לשאול אותי.

איך שלא תנסה לסובב את זה, אני מדבר בערך 600 ש"ח בחודש (שאותם הייתי משלם בכל מקרה), ואני מדבר אותם דרך מכשיר שקיבלתי בחינם.

ועכשיו, כשאורנג' רוצים שאני אעבור אליהם (והיום אני נפגש איתם), הם יצטרכו מין הסתם להציע לי הצעה טובה יותר בשביל זה. ואני מניח שהם יציעו.

אז נראה..

נכון, אם אני עוזב עכשיו את סלקום יהיו לי עוד תשלומים בגלל המכשיר.

אבל במקרה זה יצא לא רלוונטי כי אני פשוט מעביר אותו במשפחה למישהו אחר, ואז הוא (לא) משלם עליו.

אני מניח שיש לך חשבון עסקי...

פורסם

יש לי גם את המכשיר הנ"ל [K800I]

ואני מציע לך לחשוב פעמיים לפני שאתה מחליף. ראיתי המון מכשירים חדשים כולל הN95 ולא כ"כ התלהבתי מהם.

השיפור שהם נותנים לעומת הK800I לא כ"כ גדול ואני לא חושב שאפילו שווה את המחיר.

והK800I מוציא גם תמונות יותר טובות בלילה משל הN95 בזכות הפלאש החזק שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים