עבור לתוכן

מפרט | עד 3000 שקל.

Featured Replies

פורסם

1. משלם במזומן\ שטרות בלבד. התקציב הוא 3000 שקל. חריגה מקסימום של 400 שקל במקרה הכי גרוע. מומלץ לא לעבור את ה-3200.

2. מטרות המחשב: למשחקי רשת בעיקר. לא עבודה משרדית, לא סרטים וכ'ו. זה הולך ליהיות מחשב אישי רק שלי ואני צריך אותו רק למשחקים.

3. לא צריך ציוד הקפי, אני יקנה לבד. אל תכללו במחיר את הציוד ההקפי, רק את המחשב עצמו.

4. אין צורך בצורבים מכל סוג. רק כונן אחד שקורא דיסקים רגילים ו-DVD. בלי צורבים.

5. אין לי העדפה לחברה או חלק מסויים. העיקר שיהיה באיכות גבוהה, שאני לא יצתרך לקנות חדש כעבור חצי שנה.

6. כן חשוב לי שיהיה קירור, אני מתכוון כמה שצריך. המחשב הולך ליהיות דלוק רוב היום ככה שיהיה קירור טוב, אפילו טוב מאוד. לא משהו ממש חזק אבל שיעבוד טוב. בכלל לא מעניין אותי איך תראה הקופסה או העיצוב\ ככל שהקופסה עצמה והעיצוב יעלו פחות ככה עדיף. ( אבל שאפשר יהיה להכניס את כל החיבורים למחשב, לדוגמא: חוט למדפסת, אינטרנט, רמקולים, מקלדת וכ'ו). ומאוד, מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. לא שאני הולך להשאיר אותו בלילה דלוק אבל שלא יחפור לי כמו איזה מכסחת דשא.

7. אני רוצה מערכת הפעלה חוקית. לא חייב הרכבה במעבדה או משהו אבל שיתקינו את המחשב מקצוענים!, אני לא צריך בעיות עם ההתקנה של החומרה או ההתקנה של המחשב. אפילו אם זה עולה יותר אני ישלם, העיקר שהכל יהיה חוקי ובלי בעיות.

8. יש לי רק צורך אחד. שלמחשב היה מעבד טוב וכרטיס מסך למעלה מ-8500GT. אבל לא מעל 9600GT. זיכרון, לא מעל 250GB. ובעיקר למשחקי רשת.

9. השקט חשוב לי, כמו שאמרתי ב-6. לא שאני הולך להשאיר אותו בלילה דלוק אבל שלא יחפור לי כמו איזה מכסחת דשא.

10. אין לי מושג מה זה OC. לא נראה לי שאני צריך. אם זה איך שהמחשב נראה אז בכלל לא אכפת לי, כמה שיותר זול יותר טוב.

11. אני בעיקר הולך לשחק ב-Gunz Online. שזה משחק שלא דורש הרבה מהמחשב אבל אני רוצה לשחק על 1000+FPS. חשוב שיהיה לפחות 2GB RAM ומקסימום 4GB RAM. ואולי אני ישחק ב-Assasin Creed או Crysis. אבל אם מחיר המחשב מצריך יותר מ-3500 שקל להריץ את המשחקים הללו אז אני לא ישחק בהם.

תודה מראש.

פורסם

מעבד:

Athlon 64Bit AM2 5200 DualCore OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤442

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 64 Pro

כמות: 1 - מחיר: ¤105

לוח אם:

Gigabyte GA-MA770-DS3

כמות: 1 - מחיר: ¤418

מארז:

Compucase HEC 6A19 Black NO PSU

כמות: 1 - מחיר: ¤213

ספק כוח:

Corsair 450VX 33A @ 12V

כמות: 1 - מחיר: ¤397

זיכרון:

OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15

כמות: 1 - מחיר: ¤287

קשיח למחשב שולחני:

WD 250GB SATA II 16MB AAKS

כמות: 1 - מחיר: ¤255

כרטיס מסך:

Gigabyte 9600GT 512MB Silent Pipe Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤864

כונן אופטי:

LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤135

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

מערכת הפעלה:

Microsoft Vista Home Premium 64Bit English

כמות: 1 - מחיר: ¤518

סה"כ: ¤3639

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤3567

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/qcnfzvsg

מעבד מעולה, 2GB של RAM עם צלעות קירור מיוחדות, מארז פשוט, ספק כוח שקט במיוחד, 250GB של WD וכרטיס מסך 9600GT עם קירור פסיבי ושקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים