עבור לתוכן

שאלות בקשר לEBAY , בעיות עם קונים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

בשבוע האחרון מכרתי מספר מוצרים באיבי (לא דברים שדורשים משלוח : מספרי איסיקיו קצרים וכ"ו ) , מכרתי שלושה מוצרים ואף אחד מהקונים לא יצר קשר או שלח תשלום .

אני ניסיתי ליצור קשר עם כולם (גם ע"י אימייל וגם ע"י הודעות במערכת EBAY ) , אבל הם פשוט "מתים "

איביי כבר לקחה את ה- "fee" שלה על המכירות אבל אני לא קיבלתי כסף - מה שיצא שבעצם הפסדתי 6.34 דולר :-\

יש לציין ששלושת המוצרים נמכרו בסכום של $108.99 ,שזה אחלה רווח בשבילי :) בערך כמו יום של קריעת תחת במלצרות באירוע של פוצים מעצבנים שלא מפסיקים להציק ! :pissed:.

מה אני יכול לעשות כנגד הקונים האלה ? האם הבעיה הזאת נפוצה ?

לפי מה שראיתי באייבי אני אפילו לא יכול לתת עליהם פידבק שלילי - מכיוון שמסיבה לא יודועה מוכר לא יכול לתת פידבק שלישי :s05: .

עזרה ???

פורסם

שלום לכולם

בשבוע האחרון מכרתי מספר מוצרים באיבי (לא דברים שדורשים משלוח : מספרי איסיקיו קצרים וכ"ו ) , מכרתי שלושה מוצרים ואף אחד מהקונים לא יצר קשר או שלח תשלום .

אני ניסיתי ליצור קשר עם כולם (גם ע"י אימייל וגם ע"י הודעות במערכת EBAY ) , אבל הם פשוט "מתים "

איביי כבר לקחה את ה- "fee" שלה על המכירות אבל אני לא קיבלתי כסף - מה שיצא שבעצם הפסדתי 6.34 דולר :-\

יש לציין ששלושת המוצרים נמכרו בסכום של $108.99 ,שזה אחלה רווח בשבילי :) בערך כמו יום של קריעת תחת במלצרות באירוע של פוצים מעצבנים שלא מפסיקים להציק ! :pissed:.

מה אני יכול לעשות כנגד הקונים האלה ? האם הבעיה הזאת נפוצה ?

לפי מה שראיתי באייבי אני אפילו לא יכול לתת עליהם פידבק שלילי - מכיוון שמסיבה לא יודועה מוכר לא יכול לתת פידבק שלישי :s05: .

עזרה ???

קודם כל לפי החוקים החדשים מוכרים לא יכולים לתת שלילי או ניטרלי

דבר שני תנסה ליצור איתך קשר ותאמר להם שאם תוך 10 יום הם לא יענו תפתח דיספוט

ובעצם ככה תקבל אתהעמלות בחזרה

ואם אלה היו מכירות פומביות תוכל לתת סיקונד צ'אנס למציעים אחרים שהיו במכירה

פורסם
  • מחבר

:'(

אלה האופציות היחידות ?

תודה :-\

פורסם

:'(

אלה האופציות היחידות ?

תודה :-\

כן.... אתה לא יכול לקחת לו כסף בלי הסכמתו

בכל מקרה יש לך בדיספוט שתי אפשרויות

תגיע איתו להסכמה שאתה מסכים לא להשלים את העיסקה

או

לפתוח דיספוט והוא יקבל סטרייק

3 סטרייקים והוא בבאן

פורסם
  • מחבר

טוב תודה

פורסם

רגע, הבאת לו את הססמאות והכל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים