עבור לתוכן

מדוע אני לא יכול לגשת לספריה ברשת ששותפה בווינדוס ויסטה

Featured Replies

פורסם

יש לי רשת בת שתי מחשבים על האחד XP ועל השני ויסטה 64bit. יצרתי את הרשת ע"י קביעת כתובת IP - 10.0.0.x

בשני המחשבים והפעלת ה file sharing בשני המחשבים. כמו כן, ב-sharing center בויסטה הפעלתי את ה-

file sharing ואת ה-public folder sharing.

הבעיה היא שמהמחשב עם הויסטה אני יכול לספריות המשותפות במחשב עם ה-XP, אך מהמחשב עם ה-XP אני יכול

לגשת רק ל-Public folders במחשב של הויסטה. כאשר אני לוחץ על ספריה אחרת היא ממאנת להיפתח.

למישהו יש רעיון כיצד לפתור זאת?

פורסם

מה ההודעה המתקבלת ממערכת ההפעלה כשאתה אתה לוחץ עך התיקייה שאתה רוצה לפתוח ב Vista ?

פורסם

אגב אני חייב לציין שזה לא כזה קריטי-אם יש לך כבר תיקייה PUBLIC שנגישה מה-XP,אז שיתוף הקבצים אפשרי.

שים לב שב-NETWORK AND SHARING CENTER יש הגדרות הנוגעות גם לשיתוף-צריך לבדוק אותן

פורסם
  • מחבר

הודעת השגיאה היא כדלהלן:

folder name" is not accessible. you might not have premission to use this network resource".

ד"א זה מאוד קריטי. אם יש לי רק ספריה אחת שאני יכול לגשת אליה, אני יצטרך להעתיק כל דבר אליה ואז רק למחשב השני וזה

עבודה כפולה כל פעם.

פורסם

אתה בטוח שהפעלת את ה-FOLDER SHARING כמו שצריך לספריה המדוברת?

נסה לבטל אותו ולהפעיל מחדש

פורסם
  • מחבר

טוב נראה לי שגיליתי מה חלק מהסיבה לבעיה. עד כה ניסיתי במחשב של הויסטה לשתף כונן שלם וזה לא עבד.

אז עכשיו ניסיתי לשתף ספריה ספציפית ואני נתקל בממשק שונה מצד הווינדוס שבו הוא מבקש ממני לבחור באנשים ספציפים

שאני רוצה לשתף איתם. איך אני יכול לבחור באנשים ספציפים, כאשר יש לי רק את המחשב השני והויסטה לא מזהה את השם משתמש שלו?

אי אפשר לשתף בויסטה כמו ב-XP שפשוט עושים share על הספריה והיא פתוחה לכולם ברשת? ואם לא ניתן מה אפשר לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים