פורסם 2008 ביוני 1817 שנים שלוםאני נמצא כרגע בארה"ב ואני צריך להביא לבית ראוטר שיעביר את האות בצורה טובה יותר מראוטר g , כי האות עובר בבית שלי אך חלש.יש לי אפשרות לקנות כל ראוטר שהוא, וחשבתי על ראוטר של linksys wrt600n + 2 מתאמים usb600n .האם הראוטר הנ"ל איכותי ושווה קניה??
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים דווקא הייתי הולך על ה350n או הdir-655 של D-LINK. אותם תכונות ויותר זולים כי הם משתמשים רק בתחום תדרים של 2.4GHz, ה600N יכול גם להשתמש בתחום של 5GHz. זה תחום שאסור לעבוד בו בישראל ללא רשיון.יש גם את הDGL-4500 של D-LINK שנראה טוב.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים מחבר מה זאץ אומרת תחום שאסור לעבוד בו ללא רישיון זה למטר הפרטית ולא ציבורית סך הכל רשת ביתית שלא יתנגשו הטלפונים האלחוטים בתדר 2.4 עם הראוטר אז חשבתי לעבוד לע 5 ghz עוד שאלה חשבתי שה600n הוא מהסדרה שעובדת עם תקן pre n 2 ולא התקן הראשוני כמו שה350n עובד איתו תודה לעוזרים
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים זה לא משנה אם זה לשימוש פרטי או ציבורי, עבודה ב5Ghz מחייבת רשיון של משרד התקשורת, כמו הרבה תדרים אחרים. חלק מהתדרים אסור לשימוש כלל מבחינה פרטית כי הוא מוקצה לצבא/ארגוני החירום/ממשלה.לשדר בתחום סגור לשימוש ללא רשיון זאת עבירה על החוק. זה אותו דבר כמו תחנות הרדיו הפירטיות שמשבשות את התקשרות של המטוסים שנוחתים/ממריאים מנתב"ג.חוצמזה, לא שווה לקנות אותו בכל מקרה, הנתבים שהבאתי פה גם יותר זולים וגם בעלי ביצועים דומים.ד"א, כל הנתבים שאמרתי הם N draft 2.0... אתה כנראה חושב על הWRT300N שהוא N draft 1.1.
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים מחבר אוקיי תודה נראה מה יהיה כי כבר קניתי הכי גרועה נשתמש בו וזהו מבאס התקן ה5ghz איך ניתן לההשיג רישיון וכמה זה עולה ?
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים דבר עם משרד התקשרות... רק מה שיקרה זה שהם יגידו לך שאתה לא יכול להשתמש במכשיר כי הוא לא עבר בדיקה ואישור שלהם, דבר שעולה כסף ולוקח הרבה זמן. ואחרי זה הם יגידו לך שאתה לא יכול להשתמש בו כי הוא משדר בתחום אסור.אם באיזה רגע של פתיחות מופלאה הם יגידו לך שאתה יכול להשתמש בתדרים הללו עם רשיון אז להוציא אותו בטח לוקח הרבה זמן ועולה כסף.לדעתי חבל שקנית אותו ולא את הD-LINK שהוא נתב יותר זול ושווה לו בביצועים ואין לו בעיה של תדרים אסורים...
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים מחבר ננסה להחזיר לחנות ולהחליףבכל מקרה מה שקורה זה שהכי גרוע אני ישתמש רק ב2.4ghz ולא ב5
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים זה בהחלט אפשרי, כל העניין הוא שהנתב יקר יותר כי הוא בעל האפשרות לעבוד בתדר של 5GHZ... דבר לא שימושי לארץ.
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים מחבר תודה על העזרה שאני יגיע ארצה בעוד שבועייםם אני יעלה תמונות +תמונות של התאמים
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים מחבר בזמנו קניתי לדוד שלי (לפני כחצי שנה את ה150n )נתב מעולה עם ממשק נהדר של Linksys עם אין ספור אופציות עוד כשבועיים אני יתן סקירה על הנתב 600n ו3 אדפטרים והתפקוד שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.