עבור לתוכן

צריך עזרה לבחירת ראוטר בתקן N pre

Featured Replies

פורסם

שלום

אני נמצא כרגע בארה"ב ואני צריך להביא לבית ראוטר שיעביר את האות בצורה טובה יותר מראוטר g , כי האות עובר בבית שלי אך חלש.

יש לי אפשרות לקנות כל ראוטר שהוא, וחשבתי על ראוטר של linksys wrt600n + 2 מתאמים usb600n .

האם הראוטר הנ"ל איכותי ושווה קניה??

פורסם

דווקא הייתי הולך על ה350n או הdir-655 של D-LINK. אותם תכונות ויותר זולים כי הם משתמשים רק בתחום תדרים של 2.4GHz, ה600N יכול גם להשתמש בתחום של 5GHz. זה תחום שאסור לעבוד בו בישראל ללא רשיון.

יש גם את הDGL-4500 של D-LINK שנראה טוב.

פורסם
  • מחבר

מה זאץ אומרת תחום שאסור לעבוד בו ללא רישיון זה למטר הפרטית ולא ציבורית סך הכל רשת ביתית שלא יתנגשו הטלפונים האלחוטים בתדר 2.4 עם הראוטר אז חשבתי לעבוד לע 5 ghz עוד שאלה חשבתי שה600n הוא מהסדרה שעובדת עם תקן pre n 2 ולא התקן הראשוני כמו שה350n עובד איתו

תודה לעוזרים

פורסם

זה לא משנה אם זה לשימוש פרטי או ציבורי, עבודה ב5Ghz מחייבת רשיון של משרד התקשורת, כמו הרבה תדרים אחרים. חלק מהתדרים אסור לשימוש כלל מבחינה פרטית כי הוא מוקצה לצבא/ארגוני החירום/ממשלה.

לשדר בתחום סגור לשימוש ללא רשיון זאת עבירה על החוק. זה אותו דבר כמו תחנות הרדיו הפירטיות שמשבשות את התקשרות של המטוסים שנוחתים/ממריאים מנתב"ג.

חוצמזה, לא שווה לקנות אותו בכל מקרה, הנתבים שהבאתי פה גם יותר זולים וגם בעלי ביצועים דומים.

ד"א, כל הנתבים שאמרתי הם N draft 2.0... אתה כנראה חושב על הWRT300N שהוא N draft 1.1.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה נראה מה יהיה כי כבר קניתי הכי גרועה נשתמש בו וזהו

מבאס התקן ה5ghz איך ניתן לההשיג רישיון וכמה זה עולה ?

פורסם

דבר עם משרד התקשרות... רק מה שיקרה זה שהם יגידו לך שאתה לא יכול להשתמש במכשיר כי הוא לא עבר בדיקה ואישור שלהם, דבר שעולה כסף ולוקח הרבה זמן. ואחרי זה הם יגידו לך שאתה לא יכול להשתמש בו כי הוא משדר בתחום אסור.

אם באיזה רגע של פתיחות מופלאה הם יגידו לך שאתה יכול להשתמש בתדרים הללו עם רשיון אז להוציא אותו בטח לוקח הרבה זמן ועולה כסף.

לדעתי חבל שקנית אותו ולא את הD-LINK שהוא נתב יותר זול ושווה לו בביצועים ואין לו בעיה של תדרים אסורים...

פורסם
  • מחבר

ננסה להחזיר לחנות ולהחליף

בכל מקרה מה שקורה זה שהכי גרוע אני ישתמש רק ב2.4ghz

ולא ב5

פורסם

זה בהחלט אפשרי, כל העניין הוא שהנתב יקר יותר כי הוא בעל האפשרות לעבוד בתדר של 5GHZ... דבר לא שימושי לארץ.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה שאני יגיע ארצה בעוד שבועייםם אני יעלה תמונות +תמונות של התאמים

פורסם

מצויין :xyxthumbs:

אתה גם מוזמן לעדכן פה בדיון את ההתרשמות שלך מהנתב.

פורסם
  • מחבר

בזמנו קניתי לדוד שלי (לפני כחצי שנה את ה150n )

נתב מעולה עם ממשק נהדר של Linksys עם אין ספור אופציות עוד כשבועיים אני יתן סקירה על הנתב 600n ו3 אדפטרים והתפקוד שלהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים