עבור לתוכן

אחרי שעתיים שימוש בלפטופ - הוא נהיה איטי להחריד! מה עושים?!

Featured Replies

פורסם

יפה, אתה שומר עליו נקי מתהליכים, רק 25 תהליכים רצים ברקע? ואני חשבתי שאני ב"דיאטה" עם 41 על הלפטופ שלי :)

אבל בכל מקרה, "כמה שנים" ללפטופ, זה המון זמן, אבק מצטבר בטירוף והמאווררים מתים.

קח אותו למעבדה לניקוי מאוררים ווידוא תקינות של גוף הקירור וכו', בנוסף יש מוצרים שעוזרים לנקז חום ממחשבים ניידים

כל מיני פדים תרמיים או משטחים אקטיביים עם מאווררים

לי אישית יש פד תרמי שעליו אני מניח את המחשב הנייד, אני מתישהו באמת אבדוק את ההבדלים בטמפרטורות עם ובלי הפד

(זה הפד שלי - http://www.thermaltake.com/product/Cooler/NBcooling/r15on01/r15on01.asp)

פורסם
  • מחבר

יפה, אתה שומר עליו נקי מתהליכים, רק 25 תהליכים רצים ברקע? ואני חשבתי שאני ב"דיאטה" עם 41 על הלפטופ שלי :)

אבל בכל מקרה, "כמה שנים" ללפטופ, זה המון זמן, אבק מצטבר בטירוף והמאווררים מתים.

קח אותו למעבדה לניקוי מאוררים ווידוא תקינות של גוף הקירור וכו', בנוסף יש מוצרים שעוזרים לנקז חום ממחשבים ניידים

כל מיני פדים תרמיים או משטחים אקטיביים עם מאווררים

לי אישית יש פד תרמי שעליו אני מניח את המחשב הנייד, אני מתישהו באמת אבדוק את ההבדלים בטמפרטורות עם ובלי הפד

(זה הפד שלי - http://www.thermaltake.com/product/Cooler/NBcooling/r15on01/r15on01.asp)

חחח אמרתי שהוא מתוחזק סבבה, תודה:)

עכשיו - הקטע הוא שהטמפ' שלקחתי הם מאוורטס. ואני לא סומך על התוכנה. ובביוס - אין שום הצגה של טמפרטורות.. אני לא יודע מה לעשות עם זה. עקרונית אם ארצה ללכת לנקות אותו - איפה אפשר לעשות את זה ומה העלות של דבר שכזה? והאם אני יכול לעשות זאת בעצמי(יש לי חוש טכני גבוהה)?

בתודה מראש

פורסם

קח אותו למקום עם קומפרסור, תן לו "שפריצים" של אויר בחורי אוורור, עד שלא יוצא אבק מהצד השני. זה בד"כ מספיק.

פורסם

תבדוק אם האנטי וירוס עושה סריקה כל כמה הזמן ?? ואולי זה מעיק על המחשב

אני מדבר על EKRN.EXE .. שזה ESET NOD32 נדמה לי

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לכל החברה שעזרו פה..

כמה דברים - זה לא האנטיוירוס, כיוונתי ידנית את הזמנים. לגבי הטמפרטורות אני עדיין לא יודע אם זאת הבעיה, אבל אלך לחבר שבוע הבא ואתן לו שפריץ פנימה. אני מקווה שזה יעזור לו.. אער>< אם יש פה עוד רעיונות - אשמח תמיד לשמוע.

ממש תודה חברים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים