עבור לתוכן

הפרסומות בארץ נהיה בושה !

Featured Replies

פורסם

וואלה לא יודע

בתכל'ס, זה אבא שלי שהולך לסופר בדרך הביתה מתי שצריך משהו.

.......וככה זה בבתים של רוב החברים שלי.

אפשר לדעת באיזו שנה אתה חי?

פרסומות של רשתות צריכה למשל, מגה וכו', מופנות לכולם. הם אינפורמטיביות נטו, ולפעמים מתובלות באיזה גימיק שלא יהיה משעמם (כמו "קצין מבצעים" של מגה)

אם אתה מדבר על פרסומות של מוצרים רציניים יותר (טלויזיות ,מזגנים, ואף מכוניות)-

הן פונות אל כל צרכן שיהיה באשר הוא. דברים כאלו גדולים הם לא משהו שהאשה/הגבר יום אחד הולך וחוזר הביתה איתו בהפתעה, מדובר בהחלטה כלכלית בעלת חשיבות מסוימת.

אז בנוגע לרשתות צריכה- הפרסומות לא פונות לנשים, אלא לכולם כאחד.

בנוגע למוצרי אלקטרוניקה ועזרים לבית- שוב, הפרסומות פונת לכולם כאחד

בנוגע לבשמים- הפרסומת תפנה את קהל היעד המיועד. אתה לא תראה פרסומת של "הוגו בוס לגבר" שפונה לאשה, או להפך.

באיזה משרד פרסום שלא היית, או האנשים ששמעת/ראית ש "עוסקים בתחום", הם כנראה הסיבה שאנחנו רואים את החלק המפגר של הפרסומות בטלויזיה היום.

• תגובות 61
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בו אני יגיד לך ככה

נדיר שיוצא לי לראות תכנית או פרסומת שמתאימה לי בטלוויזיה המסחרית

הרבה מאוד מאיתנו מאוכזבים מהטלוויזיה

אז אם אתה אומר שהמפרסמים צריכים לשנות גישה לפחות בישראל ?

יכול להיות שאתה צודק

אבל לרוב זה המצב הקיים

אז יופי מכונית יפרסמו אחרת -ברור לא צריך להיות גאון להבין את זה

ולבתי אבות יעשו פרסומת שמתאימה גם לזקנים וגם לילדים שלהם

זה לא משנה את העובדה שרוב התכניות ורוב הפרסומות מופנות לילדים ונשים

ואני בכיף יצפה ואולי יקנה כמה מוצרים שיפורסמו בערוץ מסחרי שפונה לקהל שלי

הבעיה שאין כזה ערוץ בארץ

פורסם

תן לי 5 פרסומות (יודע מה? אפילו 3) שמופנות לנשים ותוכנן הוא לא על מוצר בלעדי לנשים. (אתה לא חושב שפרסומת לטמפקס תהיה מופנה לגברים, כן?)

100 שקל שאתה לא מוצא.

פורסם

עכשיו פתחתי טלוויזיה רק בגללך :lol: :lol: :lol:

אבל שאני מחכה לגל הפרסומות (אני כמאת לא צופה בטלוויזיה בכלל )

תמצא לי 5 תכניות בפריים טיים של ערוץ 10\22 חוץ מחדשות שמופנות לגברים (לא ילדים)

אתה יודע מה כרגע יש תכנית בישול ותכנית מגלי עתידות או משהו בסגנון אז אין לי סבלנות ואני ישלוף מהזיכרון

1-רוב הפרסומות לחומרי ניקוי

2-מאמה עוף

3-עוגות אוסם

4-הפרסומת על הגלידות אם עלמה זאק

5-רוב הפרסומות שקשורות בכביסה

בכל מקרה קח לדוגמה ביטוח לנשים של AIG

יש את הפרסומת הרבה מאוד בערוצים מסחרים

אבל ברדיו יש טונות של פרסומות ביטוח רגילות מכל מיני סוגים ומינים

בטלוויזיה יש את בוניטה דה מס

ברדיו פרסומות אחרות

למעשה ברדיו הפרסומות הרבה יותר מגוונות מהטלוויזיה מבחינת קהל היעד

פורסם

יס חזקים בפרסומות.

אלו עם האיראנים ועם החרדים פשוט הורסות.

מה שיותר עצוב מרוב הפרסומות הגרועות, הוא שהפרסומות הגרועות האלו הן הדבר הכי טוב שיש לראות בטלויזיה.

הפרסומת של החרדים מצחיקה, הפרסומת של האיראנים כ"כ גרועה שזה עצוב. היא לא מצחיקה.

פורסם

1-רוב הפרסומות לחומרי ניקוי

3-עוגות אוסם

5-רוב הפרסומות שקשורות בכביסה

בכל מקרה קח לדוגמה ביטוח לנשים של AIG

ניקיון ,מטבח וכביסה בהחלט מופנה בעיקר לקהל הנשי :) ונמכר בעיקר לנשים כי זה תפקידן! (מוצר לנשים)

ביטוח לנשים של AIG - נו זה נורא חשוב שלאישה יהיה ביטוח טוב. למרות שהפעולה הזאת של AIG תגרום להם לפשוט רגל. (רק תגיד שזה לא מוצר לנשים , בעיקר לנשים. אצלינו לא הופעל ביטוח על הלום חוץ מעל תאונה של אמא)... בכלליות ביטוח לגברים זה בגלל נשים.

פורסם
ניקיון ,מטבח וכביסה בהחלט מופנה בעיקר לקהל הנשי Smiley ונמכר בעיקר לנשים כי זה תפקידן! (מוצר לנשים)

את זה אתה אומר

פיקה עשה איתי וויכוח ותאורטית ניקיון ואוכל ועוד דברים אמור להיות גם לגברים גם לנשים

בפועל הפרסום בטלוויזיה המסחרית מכוון בעיקר לנשים וילדים וזה מה שאני מנסה להוכיח

פיקה אני מחכה ל5 תכניות שלי לגברים בפרים טיים

נו תתחיל לשלוף ?

אני יעזור לך באחת

לפעמים ערוץ 10 משדר כדורגל -רק לפעמים אבל נחליק לך ;D

פורסם

קרירין

חומרי ניקוי- קיבלתי, משתמשים לרוב בנשים.

מאמא עוף- לא רק שלא ראיתי פרסומת שלהם בטלויזיה כבר שנים, הם פונים ישירות למי שמבשל בבית, בין אם זה גבר או אישה. אין בפרסומת אלמנט שמפנה אותה חד משמעית לנשים.

עוגות אוסם- WTF קרירין? מה? בגלל שהפרסומת מוצגת ע"י נשים (מצוירות) היא מופנית לנשים?

4- לא יכול להגיב, לא ראיתי.

5- שוב, יותר אינפורמטיבי מכל דבר אחר, מופנה כלפי מי שאחראי על הכביסה בבית. אין משהו שמייחד את הפרסומות כלפי נשים בלבד.

ביטוח נשים של AIG-

מדובר במוצר שפונה רק לנשים, אז למה ציפית? זה בדיוק מסוג הדוגמאות שביקשתי לא לתת, ונתתי את הסיבה בפוסט הקודם :kopfpatsch:

בוניטה דה מס-

או שאתה באמת אטום או שאתה עושה את עצמך

פרסומת לתחתוני נשים. למה בשם אלוהים שיפנו את זה לקהל יעד אחר? שוב, המוצר הוא לאישה בלבד, אז אידיוטי להעלות את זה כטיעון.

וכך הלאה וכך הלאה.

מכל זה, יוצא שאכן מצאת 2/5. נכשלת למצוא גם 3, מזל טוב.

בקשר לתכניות בפריים טיים של ערוץ 22/10-

דבר ראשון- מי לעזאזל רואה את הערוצים האלו שלא בסופ"ש?

דבר שני-

הישרדות (לשעבר), המטבח, קרב סכינים, 1 נגד 100, כדורגל

זה מופנה לכולם (חוץ מכדורגל), לא יעשו תכניות שמופנות רק לקהל הגברי, מן הסתם.

אבל שם לב למכנה משותף? הכל תכניות ללא תוכן- או ריאליטי או שעשועונים/משחקים למיניהם. למה?

כי זה מה שיש היום בפריים טיים של הערוצים האלו, ולכן אף אחד לא טורח להעביר אליהם אפילו אלא אם זה סופ"ש......

פורסם

וואי נראה לי שיש איזה מלחמה סמויה בין פיקה לקרירין בכל דיון הם מתווכחים

ולדיון עצמו...

יש מעט פרסומות נחמדות אבל גם הן חופרים לך עליהן כל כך הרבה שכבר נמאס לך מזה

פורסם

יש גם את הפרסומת המעצבנת של נשיונל ג'יאוגרפיק ל HD, עם הכוס קפה שנשפכת. בה לי כבר לרסק אותה על הראש של האדיוט שמפיל אותה!!! :pissed:

ואני לא מדבר על זה ששם באמצע תוכנית כל 10 דקות יש פרסומות....

פורסם

פיקה אתה שולל ישר את הכל

קודם כל הכנסתה חוק דבילי להשתמש בפרסומות למוצרים לכל המשפחה

אבל שפונות רק לנשים ואחרי זה אתה מבטל דברים שלא נכונים

הדוגמאות בסוף לא היו חלק מה5 כמובן

וסליחה מאמא עוף\עוגות אוסם ועוד זה פרסומות לנשים

מוצרי ניקיון זה מושג כללי אתה יודע טוב מאוד שרוב הפרסומות בתחום לנשים

וככה גם כביסה

חוץ מה5 דברים שנתתי יש הרבה דברים אחרים שמיועדים במיוחד לנשים

כן מוצרי נשים אבל מה זה משנה

מגני תחתון\טמפונים\הלבשה תחתונה \עשרת שער ועוד הרבה

דבר ראשון- מי לעזאזל רואה את הערוצים האלו שלא בסופ"ש?

אתה לא אני לא אבל עובדה שהרבה כי אחרת העסק היה מתפוגג

הישרדות (לשעבר), המטבח, קרב סכינים, 1 נגד 100, כדורגל

זה מופנה לכולם (חוץ מכדורגל), לא יעשו תכניות שמופנות רק לקהל הגברי, מן הסתם

חוץ מכדורגל כמה גברים \חרדים\ערבים אתה חושב שצופים בזה לאומת נשים וילדים ?

יש מבין ?

בעניין כדורגל התאוריה שלי זה שבגלל אחוזי צפייה גבוהים ובגלל שאפשר לבודד את זה לקהל יעד מסוים

(אין פרסומות רגילות עד המחצית) אז המפרסמים יכולים להכניס פרסומות קופצות שמיועדים בעיקר לגברים

עכשיו לאומת זאת כמה אופרות סבון \מיסטיקה\תוכניות בישול\שעשוענים \ראלטי וכו יש בערוצים האלו ?

זה ברור לגמרי שהם פונים לילדים ובחורות

או שאולי אתה רוצה חתימות מכוכבי הישרדות ?

פורסם

1. הפרסומת עם עלמה זק היא לא לנשים! זו סיטואציה בין גבר לאישה ואין שומדבר שמקשר אותה אך ורק לאישה!

2. התוכניות הן לגברים ולשים כאחד. כל תוכניות הפריים טיים. ואתה תתפלא לדעת עד כמה גברים רואים אותן. מה שיוצא את האשלייה זה שהגברים מדחיקים את זה שהם רואים את זה והנשים והילדים מדברים על זה כל הזמן. מה שיוצא אשלייה שגברים לא רואים.

היה לי דיון על זה עם מישהו אחד שפגשתי בקופ"ח (היה תור ממש ארוך), הוא אומר שרוב הגברים בעבודה שלו רואים הישרדות וכל שאר הדברים הטפשיים האלו (אחריי שנראתי בהלם שהוא אמר משהו שקשור להישרדות :| אני חייבת להגיד שאני לא רואה את זה.). הוא אומר גם שזה בגלל שכשהם חוזרים הבייתה מהעבודה, או כשהם מרגישים יותר מידי בשגרה הם רואים את התוכניות האלו כי זה מבדר. הם לא רוצים דברים כבדים מידי וזה לא מרגיש להם יותר מידי טפשי. והם לא מייחסים לזה יותר מידי חשיבות ועניין, ובגלל זה הם לא מדברים על זה. אבל הם רואים את זה. ודברים נכנסים להם לתת מודע.

3. על העוגות.

זה נשים בעקיפין. כי זה גורם לך לחשוב על עוגות של הבית שלך והדמויות הנשיות אמורות לייצג את... ובכן.. אמא שלך. הם לא משתמשים בנשים קקהל היעד, הם משתמשים בנשים כדי לגרום לך להרגיש בבית. כי בכ"ז, יש עדיין דברים שאנשים מקשירים יותר לנשים. כי זה עוגות, וזה עוגות שאמורות להיות של הבית. ואם שמים שם אשה אז זה משלים את הדמיון של אמא הכינה לי עוגה ואני אוהב את העוגות שאמא מכינה בבית ואני לא אוהב עוגות שקונים בחוץ.

אז זה בעצם שולח לך מסר לקנות את העוגה הזאתי כי היא כמו העוגה שאמא שלך הכינה לך כשהיית קטן, העוגה שכ"כ אהבת.

4. חומרי ניקוי - תלוי מה. תלוי מי. למשל את הK300 פרסם גבר, את הנוזל לרצפות מפרסמת אישה, יש הרבה שמראים את העוזר/ת.

בקשר לכביסה: יש חלק שמראים משפחה (עם ילדים קטנים כמובן שאוהבים כל היום לאכול שוקולד, לשחק עם רימונים, להתפלש בבוץ, ולסחוט דיונונים) שמנסה להתגבר על הכביסה והילדים בוחנים את האמא בביצועיה (כי בד"כ האמא היא המחנכת.). יש חלק ששופכים על אנשים דברים ומכבסים להם את הבגדים ואת זה שזה גבר או אשה הם אלו שמכבסים זה לא משנה בכלל כי זה רוצה להראות שזה מוריד את הכתמים. ויש פרסומות בלי שום קשר לכלום כמו של סוד או כמו של ההיא עם החולצות עם ה"כתם לכל החיים" שהם כאילו במשטרה.

5. ואין תוכניות שאני מכירה שמוגדרים לגברים בלבד. גם לא לנשים בלבד.

6. גם ברדיו מפרסמים את הביטוח לנשים.

7. וברור שמוצרים שנשים צריכות אותם (כי אני מניחה שאתה לא רוצה לראות כל הזמן בנות מלאות בדם או מקרים איומים ונוראיים של ציצים בברכיים) ברור שהן יפנו אך ורק לקהל הנשי. תתאר לך פרסומת שפונה אליך שמטרתה להגיד לך להמליץ לחברה שלך ולאמא שלך ולאחותך להשתמש בפטמפונים עם שביל כזה מסובב. אתה לא תבין למה. אתה לא תבין למה זה טוב. אתה לא מכיר את הבעיה שבגללה הדבר הזה הומצא.

ולמה למישהי להעדיף חזייה עם ברזל גבוה?

ולמה לעזאזל שיהיה למישהי משנה אם החזייה תוחמת גם למעלה או לא?

אתה לא מבין את כל אלו, ואם אתה במקרה (O.o) כן מבין, גברים אחרים לא מבינים והרוב גם לא רוצים להבין.

8. והפרסומת שהוא התכוון היא לא ללבני נשים, היא לשמפו. והיא הייתה מכוונת כדי להגדיל את המודעות של הנוער לשמפו הזה, כי הנוער קונה הרבה. ובמיוחד אם יש שם את ההיא שאני לא זוכרת איך קוראים לה מהמורדים! למה שלא יקנו את זה? |: וזה לא היה רק לנשים כי גם עוד אחד מהמורדים גם השתתף בפסומת. החוזה איתה נגמר והמוי כיף תפס אז מצאו מישהי דומה לה כדי להמשיך את הפרסומות הטפשיות האלו. אבל קהל היעד של הפרסומת הוא נוער. לא נשים.

9. תגיד דוד32 מה עובר עליך?

מז"א זה תפקידן?!

וזה ממש לא נכון מה שאתה אומר בקשר לתאונות הדרכים.

אז מה אם יש בנות טיפשות שלא יודעות לנהוג וכשהן נתקעות במקום הזוי לחלוטין הן מגרדות את הראש ולא מבינות למה הרכב עשה דבר כזה.

http://www.freefunnypixs.com/images/media/7/parking-skills.jpg

http://www.carstuckgirls.com/Jeep%20_Cherokee_Pedal_Pumping_stuck_022.jpg

אבל יש עוד הרבה יותר גברים תינוקים שכשהם נוסעים והם רואים מישהו מנסה לעקוף אותם הם מגבירים את המהירות ומרגישים כאילו הם נמצאים עכשיו במירוץ, הם נוסעים מהר יותר, השני נוסע מהר יותר, הוא רואה שהוא כביכול מאתגר אותו, ומרכז בלא לתת לו לעבור. במקרה הטוב השני מוותר והראשון מרגיש גבר גבר כי הרגע הוא ניצח במירוץ ופעם הבאה הוא יעשה אותו הדבר כדי להראות לכולם מי הכי מגניב. במקרים פחות טובים הוא פתאום לא שם לב לשום דבר אחר ומתנגש בעמוד/קיר/מכונית/משאית ושאר דברים וככה נוצרות תאונות קטלניות.

פורסם

Carolina אני לא יודע איזה גברים את מכירה

אני לא מכיר אף אחד שצופה בראלטי

או לפחות אומר את זה ברבים כמו שאת אמרת

אני אישית לא רואה ראלטי חוץ מפה ושם דברים כמו הוגן(מתאבק לשעבר והמשפחה שלו)

אבל אני ייתן לך דוגמה לקהל היעד

בעבר צפיתי בתכנית האבקות מבוימת בשם WWE

היום אני מעדיף את המתחרה TNA

אבל בכל זאת מתעדכן באתר של WWE ורואה סרטונים

בין הסרטונים יש פרסומות מצוינות לקהל הגברי

שם ראיתי את הפרסומת אם מר T

שם ראיתי פרסומת לסלולרי מתוחכם חדש

שם ראיתי פרסומת למכונית שעשו אותו מגניב ביותר

אלו פרסומות לגברים

במבה \טמפונים\וכל היתר שיש בערוץ 10\22 לא פונה אלי ולא פונה לעוד הרבה אנשים אחרים

את הפרסומת למוי כיף תאמיני לי לא הבנתי בכלל

אם את אומרת שזה ההסבר סבבה

אבל המורדים הייתה תכנית שפונה לילדים והתחלת נוער

זה שלואיסנה בזמנו משכה קהל אחר זה אולי בונוס למפרסמים

היה לי כיף לצפות בפרסומת עד שלואיסנה הפכה למכוערת ודנה פריד לא מזיזה לי את התחת

אבל בכללי הרוב זה לנשים-ילדים

פורסם

אני מכירה את הWWE לא צריך להסביר לי מה זה |:

והפרסומות שיש שם במה שאתה לא רואה זה פרסמות שיש כל הזמן בטלויזיה. אבל כשאתה רואה אותן בהקשר כזה פתאום הן מקבלות פן גברי.

וזה לא נכון בכלל :/

ואני יודעת על הרבה גברים שרואים סדרות ריאליטי, גם אם הם לא מודים בזה.

וכמו שאמרתי - טמפונים לא אמור לפנות אליך זה אמור לפנות לחברה שלך/ אחותך/ אמא שלך.

במבה לא אמור לעניין אותך - במבה אמור לעניין את הילדים שלך, אחיינים שלך, הילדים של השכנים, אחים קטנים.

וגם אני לא הבנתי את הפרסומת של מוי כיף.

אני פשוט נורא הגיונית ואם יש שם את ההיא שהייתה במורדים, והמורדים מופנית לנוער (נוער = 14-17) ולי ולעוד מלא אנשים אחרים היא לא אומרת כלום ואנחנו שואלים את עצמינו מי המפגרת הזאת שמקפצת שם? ואת ההיא החדשה שהביאו, הביאו לדעתי בגלל שהיא דומה לקודמת. והיא גם פונה אל אותו קהל היעד.

אבל זה לגמריי לא נכון שהרוב זה נשים-ילדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים