עבור לתוכן

הפרסומות בארץ נהיה בושה !

Featured Replies

פורסם

פשוט גועל נפש ! אני פשוט מסתכל ולא יודע אם להקרע מצחוק או להעביר...

השדרנים בפרסומות מדברים כאילו דחפו להם מאוורר של ZALMAN בעכוז, מושכים כל מילה בצורה מוזרה ומדברים בקול של ליצנים...

" כןןןן, עכששששיו מבצעעע, רק מאה וחמישים שקליייים "

מה זה הבושה הזאת ? חברה שלי בריטית ויודעת ממש קצת עברית והיא הביאה לתשומת ליבי את הדבר המוזר הזה.. היא שאלה למה השדרן מדבר כמו אידיוט.. ואז הבנתי שהיא צודקת פשוט התרגלתי לגועל נפש הזה

זה הכל, RANT קטן..

• תגובות 61
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הסיפור?

הם רק מנסים שתקנה אצלם.

חוץ מזה לפעמים יש פרסומות משעשעות כמו הפרסומות של יס :silly:

פורסם

ולפעמים יש פרסמות מעיקות כמו הפרסומת של מזגן טוווווווווווווווווווווווווורנדו

נשבע לכם אני עוד שנייה הולך לשרוף להם את המפעל

פורסם

בזמן האחרון הפרסומות של yes נהיו גם מפגרות... הפרסומות היחידות שאני מוצא שהן בסדר זה אלו של אורנג'...

לבייגל בייגל הייתה פרסומת יפה על הבייגלה...בכללי נדיר לראות פרסומות שכיף לראות.

פורסם

צר לי בערטון, אבל כל קופירייטר שמבין עניין, יסכים שהפרסומת של טורנדו היא אחת מהפרסומות היותר מבריקות שיש בטלויזיה, להבדיל ממלא מעפנות אחרות.

פורסם

אם זה גורם לי לתעב את המוצר ולא לרצות לקנות אותו בחיים שלי אז זאת ממש לא פירסומת טובה וזה לא מעניין בכלל מה הקופירייטר או כל טמבל אחר יגיד

מבחן התוצאה הוא הקובע

פורסם

זו הבעיה שלך, הפרסומות האלה לא אמורות לגרום לך לקנות את המוצר, הן אמורות לגרום לך לדבר עליו. ושהחברים שלך כבר ייקנו...

פורסם

אתה טועה לגמרי.

א. המטרה של פרסומת זה לגרום לי לקנות את המוצר.

ב. אם אני אומר לחברים שלי שהפרסומת גרועה והמוצר חרא זה ממש לא יגרום להם לקנות את המוצר.

ג. מי בכלל מדבר עם חברים שלו(או בני אדם בכלל) על פרסומות??

לולא התראד הזה לא הייתי נזכר בפרסומת הזאת בכלל.(תכף תגיד לי שהמטרה שלהם זה שאני אדבר על פרסומת בתראדים כדוגמת זה)

פורסם

יס חזקים בפרסומות.

אלו עם האיראנים ועם החרדים פשוט הורסות.

מה שיותר עצוב מרוב הפרסומות הגרועות, הוא שהפרסומות הגרועות האלו הן הדבר הכי טוב שיש לראות בטלויזיה.

פורסם

צר לי בערטון, אבל כל קופירייטר שמבין עניין, יסכים שהפרסומת של טורנדו היא אחת מהפרסומות היותר מבריקות שיש בטלויזיה, להבדיל ממלא מעפנות אחרות.

הוא לא אמר שהפרסומת לא טובה, הרעיון שלה באמת נחמד והיא משעשעת. אבל ה'טווווווורנדו' שהוא אומר זה ממש מטופש. גם אם לא היה השדרן הזה והוא לא היה אומר 'טורנדו מזגן איכותי לחיים' (או מה שלא יהיה) זו עדין הייתה פרסומת טובה, אפילו יותר טובה. הוא ממש חופר. ואני גם מסכים שיש פרסומות מעצבנות. מאוד מעצבן שעם השנים יש יותר ויותר פרסומות ובתדירות גבוהה יותר משהייתה אי פעם להערכתי ובהפסקת פרסומות אחת משדרים את אותה פרסומות פעמיים ואף שלוש***, אז שלפחות יהיו פרסומות טובות.

***-(לפעמים בגרסה מלאה ובגרסה מקוצרת [ממש מטומטמים, הם חושבים שאם הם יחפרו אז אנחנו נקנה? הרי ברור שאם נקנה אז הם עדיין יחפרו. או שאולי הם חושבים שצריך לשים עוד פרסומת בשביל הצופים שרק הצטרפו, נו באמת.. ממש ממש ממש ממש ממש מטומטמים, אידיוטים שנמאס מהם כבר. ממש נמאס!])

פורסם

מה שיותר עצוב מרוב הפרסומות הגרועות, הוא שהפרסומות הגרועות האלו הן הדבר הכי טוב שיש לראות בטלויזיה.

הסיבה היחידה שאני מדליק ערוץ 2 בערב לפעמים זה כדי לראות כמה פרסומות :-X

פורסם

הפרסומות הכי עלובות הן ברדיו לב המדינה, זה בדיוק כמו שפותח הדיון תיאר רק פי כמה יותר אידיוטי. ועזבו את זה שכל חמש דקות יש פרסומות בתחנה הזו, לצערי אני צריך לשמוע אותה מדי פעם באוטובוס...

פורסם

כן יש הרבה פרסומות מפגרות , וזה מאוד מציק כי כולם חופרים שם .

אבל הייתה פירסומת נחמדה שמפרסמים את המכונית VOLVO שלוקח לבן אדם זמן להבין שהיא שלו ואז אומרים "יקח לך זמן להבין שהיא שלך "

זאת הפרסומת היחידה שאהבתי

פורסם

לדעתי, אחת הפרסומות הגדולות של כל הזמנים -

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים