עבור לתוכן

התחדשתי היום ב2253BW תמונות + ביקורת בפנים!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

לאחר חיפושים נרחבים אחר המסך המיוכל , עשיתי היום סיבוב בין כמה חנויות וראיתי את המסכים (22") של DELL LG ASUS וSAMSUNG.

לבסוף רכשתי את ה2253BW של סמסונג.

אני חייב לציין לטובה שאני מאוד מרוצה מהמסך , אני אפרט:

דבר ראשון ההרכבה היתה זריזה וקלה במיוחד , לקח 2 דקות בערך (אולי אני מגזים וזה לקח פחות),

הכיול של המסך בעזרת התוכנה המצורפת גם היתה קלה וזריזה.

את הטקסט רואים נהדר וכך גם סרטים אפילו מהצד לא אני לא מדבר על כמעט 170 מעלות למסך שם המסך מקבל גוון קצת חום למרות שרואים , אין לו את התופעה של הנגטיב, כמו שראיתי במסכים אחרים. סה"כ רואים טוב מכמה זוויות סרטים , משחקים ואף טקסט.

יש לו אופציה מאד נחמדה לעבור למצבים של משחקים טקסט סרטים וכו' למען האמת המעבר השימושי ביותר מבחנתי הוא של טקסט , זה הופך את הטקסט על רקע לבן ללא כואב בעין בהתבוננות במשך זמן ממושך (אני מתכנת ולכן אני עובד הרבה זמן מול טקסט).

בכל מקרה התרשמות ראשונית הוא מרשים יותר ממה שציפיתי לקבל. כל הדיבורים כאן על פאנל TN קצת עושים לו עוול , סה"כ מסך טוב חד ונקי .

דרך אגב לא שמתי את הclear type עדין ולא נראה לי שאשים כי רואים טוב מאד את הטקסט.

יש קצת זליגת אור מלמעלה ולמטה במסך לא משהו מורגש ולא מפריע, שמים לב אליו כשיש רקע שחור בדרך כלל בסרטים , אבל שוב זה לא מורגש לא מפריע או מציק בעין.

צירפתי כמה וכמה תמונות אם יש שאלות או שתשנה חווית המשתמש שלי מהמסך אתן עדכון לגבי כך.

אני יכול לומר לרגע זה שאני ממליץ עליו בחום!

גל

[br]פורסם בתאריך: 17.06.2008 בשעה 21:44:37

שכחתי תמונות אז הנה הם :

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני ראיתי את המסך הזה התצוגה ואכן הוא מסך מצויין.

אבל שמתי לב שהצבעים לא כל כך אמיתיים... ה-W2252TQ של LG מציג צבעים יותר טובים ואמיתיים.

אבל אין ספק שזה מסך מצויין![br]פורסם בתאריך: 18.06.2008 בשעה 11:11:17

יש מצב אתה מעלה עוד תמונות או אפילו וידאו במשחקים וסרטים?? אני אשמח מאוד! תודה מראש!
פורסם

השוואת את המסך הזה גם ל 226BW ול22043BW?

אם כן מה הרשמים שלך לגבי ההשוואת ביניהם ולמה בחרת דווקא את זה

פורסם

בדיוק מה שאני מחפש!

התלבטלתי לבינו ועוד מסך

בכמה קנית אותו ומאיפה?

פורסם

כמה עלה? מאיפה? אחריות?

פורסם
  • מחבר

השוואת את המסך הזה גם ל 226BW ול22043BW?

אם כן מה הרשמים שלך לגבי ההשוואת ביניהם ולמה בחרת דווקא את זה

אכן בדקתי והשוואתי . לגבי ה226BW יש שם סוג של לוטו בפאנלים ואתה לא יכול לדעת בוודאות לפני הקניה איזה תקבל.

כמו כן ה2243BW הוא קצת יותר שמנמן , האהבתי גם יותר את העיצוב של ה2253BW יש לציין שיש יתרון אחד (למי שזה באמת חשוב לו) שזה הגבהה והנמכה של המסך ב 2243 ... בכל מקרה לי זה לא היווה שום קרטריון.

אני ראיתי את המסך הזה התצוגה ואכן הוא מסך מצויין.

אבל שמתי לב שהצבעים לא כל כך אמיתיים... ה-W2252TQ של LG מציג צבעים יותר טובים ואמיתיים.

אבל אין ספק שזה מסך מצויין![br]פורסם בתאריך: 18.06.2008 בשעה 11:11:17

יש מצב אתה מעלה עוד תמונות או אפילו וידאו במשחקים וסרטים?? אני אשמח מאוד! תודה מראש!

אכן יש הבדל קטן מאד ולא משמעותי בין ה הLG שציינת ל 2253 לטובת הLG אבל אני לא חשבתי שזה מצדיק הפרש של בערך 300 שקל. ואני לא מצר על כך!

לגבי עוד תמונות אני אעלה בכיף וידאו במשחקים וכל זה אני לא יודע כל כך איך עושים את זה , אין לי בעיה לעשות זאת. השאלה אם אתה מתכוון ללכידת וידאו מתוך המחשב בעזרת תוכנה או מהמצלמה הדיגיטלית? עוד יום יומים יהיו לי כמה משחקים שאני אוכל לתת דגימה מהם שהם GRID ASSIAN CREAD וMASS EFFECT.

לגבי מחיר ועלות :

רכשתי את המסך באופיס דיפו (בטח אתם מתפלאים) , המסך עלה 1600 ש"ח כולל אחריות של 3 שנים.

הם נתנו לי לפתוח את המסך ולבדוק אותו במקום , חוץ מזה הם נתנו לי זמן של שבוע להתחרט (כי לא הייתי הכי בטוח) ואם אני מתחרט אז אני מקבל החזר כספי מלא ולא זיכוי או משהו כזה, ככה שזה עסקה מאד משתלמת. כמו כן בדקתי בעוד חנויות ובZAP ששם המחיר הכי נמוך הוא 1593 בחנות שאפשר לבוא ולאסוף פיזית ממנה. הייתי גם בחנות הזאת אבל זה היה תוך כדי הסבב של לראות מסכים (שם לא הציגו לי אותו אלא את ה2243). בכל מקרה שהייתי בחנות של דל (NOTEBOOKCLUB) זה בפתח תקווה , שאלתי חבר איפה אני אוכל לראות עוד מסכים והוא ציין את אופיס דיפו שם שיש להם מגוון לא קטן.. לשם הלכתי וראיתי אני חייב לציין שיש הבדל של שמים וארץ בין התצוגה שם (כנראה כי זה מחובר לעוד 20 מסכים אחרים) לתצוגה בבית -פשוט שונה לחלוטין!

אני חייב לציין שזה היום השני שלי עם המסך ואני מרוצה עד מאד...

אהה עוד דבר קטן אם משחקים קצת עם הצבעים והכל אפשר להגיע להגדרה לא רעה בכלל. לא שיחקתי עם זה יותר מדי ואני אוהב איך שזה נראה אז לבנתיים זה ככה. חוץ מזה אולי חשוב לציין שהכיול שלו מהמפעל הוא דיי בסדר.

תמונות אני אעלה בימים הקרובים .. ממשחקים וכו' וגם טקסט למי שמעונין.

לעוד שאלות ,מענות, בקשות ,הארות ,הערות וכו' תכתבו אני אענה בכיף.

גל

פורסם

אכן יש הבדל קטן מאד ולא משמעותי בין ה הLG שציינת ל 2253 לטובת הLG אבל אני לא חשבתי שזה מצדיק הפרש של בערך 300 שקל. ואני לא מצר על כך!

לגבי עוד תמונות אני אעלה בכיף וידאו במשחקים וכל זה אני לא יודע כל כך איך עושים את זה , אין לי בעיה לעשות זאת. השאלה אם אתה מתכוון ללכידת וידאו מתוך המחשב בעזרת תוכנה או מהמצלמה הדיגיטלית? עוד יום יומים יהיו לי כמה משחקים שאני אוכל לתת דגימה מהם שהם GRID ASSIAN CREAD וMASS EFFECT.

תצלם במצלמה דיגיטלית... אם תעשה זאת אני יהיה אסיר תודה!!

ולגבי המחשבה שלך שתוספת המחיר לא שווה את זה תאמת אני גם חושב ככה...

פורסם

ראשית כל, תתחדש.

שנית, כתבת בהודעה הראשונה שעושים לפאנל TN אבל - כותבים עוול! בושה :P

מן הסתם התכוונו שתצלם במצלמה הדיגיטלית כי ללכוד screenshot לא יתן לאף אחד שום מידע על המסך שלך... גם תמונות לא כל כך אבל מן הסתם יותר.

אני חושב שעדיף שכל אחד ילך ויראה את המסכים בעיניים כי זאת הדרך הטובה ביותר להחליט וככה אתה יודע מה אתה קונה ולא מתחרט אח"כ.

אז באמת תתחדש,

נתראה בקרוב.

פורסם

דווקא בתמונות שהעלת רואים שינויים מאד גדולים בתצוגה כשמסתכלים בזווית.

זה בולט במיוחד בעננים, בגוון של השמיים ובבהירות

אבל יכול להיות שזה נוצר בגלל הצילום (פלאש, חשיפה וכו')

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים