פורסם 2008 ביוני 1717 שנים ;D לא, אני לא רוצה המלצות לסרטים פורנוגרפים, בזה אני מסודר אני מחפש סרטים להורים שלי (לא! לא פורנו!), כל סרט שאני מביא להם הם רואים חצי, וכל פעם מתלוננים שאני לא מביא להם סרטים. הם אהבו את "בית של חול וערפל" "אמריקן ביוטי" ועכשיו הם רוצים לראות את "רודף העפיפונים" אתם מכירים סרטים בסגנון הזה? אני לא יודע איך להגדיר את הסרטים האלו כי לא ראיתי אותם, אבל אולי אתם תוכלו... תודה 2008 הודעות
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים מחבר "מרותקות לבסיס 2" גרסת הבמאי. lol תן להם לראות "התרסקות" http://www.imdb.com/title/tt0375679/ ראו כבר...
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים donnie darkoheatEternal Sunshine of the Spotless MindJunoInto the WildCity Of God
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים מחבר "בבל". Babel בדיוק הוספתי לרשימה... אגב אולי תנסה לשנות את הכותרת מה עם מיליון דולר בייבי ? ראו כבר? לא, אני אבדוק אותו donnie darko heat Eternal Sunshine of the Spotless Mind Juno Into the Wild City Of God חוץ מה2 הראשונים חשבתי עליהם, ואני חושב שגם הבאתי להם את האחרון, נוסיף... ההורים שלך צריכים לחייך לילה ברוקסברי לא נראה לי שתהיה להם סבלנות לסרטים מהסוג הזה... אמא שלי נהנתה מיומני האומנת (ואני נהנתי מסקרלט..) כנ"ל, אבא שלי לא סובל כאלו סרטים נראה לי 21 What Happens In Vegas לא מענין אותם... (אפילו את החשוד המיידי הם לא רצו ) תודה לכולם!
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים מחבר "מחפש סרטים לאנשים מבוגרים" היא כותרת מתאימה הרבה יותר. הכותרת שלי יותר מושכת, ועדיין אינפורמטיבית על הנושא מה עם מונטי פייתון למיניהם? גם הומוריסטי וגם גבוה... אני מחפש סרטים יותר איכותיים.. בינתיים שמתי את רוב מה שאמרתם, בתוספת ביקור התזמורת, ורודף העפיפונים, ואני חושב גם להוסיף הסודות תודה אנשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.