עבור לתוכן

לא קונים יותר מTMS..

Featured Replies

פורסם

עד לפני כמה ימים היא הייתה החנות שהכי אהבתי אבל הם החליטו להוריד את רוב כרטיסי המסך של TWINTECH ולהשאיר רק את ה9600GT זאת אומרת ש:

9800GTX עולה 1400 שקל במקום 1200

8800GT עולה 1050 במקום 900 שקל

אין יותר GX2 ב2400 שקל, יש לכם את הכרטיס של פאליט (שנתיים אחריות במקום שלוש) ב2580 שקל ושל GIGABYTE ב2750 שקל

פשוט בושה..

*אני מבקש מכולם להכנס למסנג'ר שלהם ולשגע אותם עד שיחזירו את הכרטיסים של TWINTECH

boyz@tms.co.il

ולמה הם עשו את זה? בגלל שזה לא השתלם להם שכולם קונים רק את הכרטיסים של TWINTECH בגלל המחיר והכרטיסים של שאר החברות נשארים אצלהם בעודפים גבוהים(זאת התשובה שקיבלתי במסנג'ר)

פורסם

:s07: :s07:

זה סיבה לא לקנות אצלם?

זכותם לא למכור מה שהם רוצים :nixweiss:

פורסם

האמת...הם צודקים, כולם קונים את הטוינטק כי הם הכי זולים, והם רוצים למכור מחברות אחרות.

חוץ מזה המחירים ככה וככה סבירים, זאת סיבה לא לקנות אצלם? ולמה אתה פותח דאבל-פוסט?

פורסם

:s07: :s07:

זה סיבה לא לקנות אצלם?

זכותם לא למכור מה שהם רוצים :nixweiss:

second that

פורסם

מה אתה רוצה מהם, אפשר לחשוב מה הם כבר עשו, חנות שרוצה להרוויח כסף... ממש סיבה לחרם צרכנים

פורסם
  • מחבר

האמת...הם צודקים, כולם קונים את הטוינטק כי הם הכי זולים, והם רוצים למכור מחברות אחרות.

חוץ מזה המחירים ככה וככה סבירים, זאת סיבה לא לקנות אצלם? ולמה אתה פותח דאבל-פוסט?

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1114

FOXPC מוכרת באותו המחיר את ה9800GTX למה הם לא רוצים לעשות כסף על אנשים ??

פורסם

כל חנות והשיקולים שלה.

גם אם ה9800 היה עולה 1600, זאת עדיין חנות טובה ואמינה.

פורסם

אתה גם מפרסם את אותו ת'רד בפורומים נפרדים (מפרטי מחשב וכללי) ואתה גם טועה.

זכותה של חברה למכור מוצרים שרווחיים עבורה, אין שום סיבה לחרם צרכנים, הם חנות שצריכה לשלם משכורות, מיסים, ולהישאר עם קצת רווח לבעלים, לא מוצא חן בעיניך? תקנה במקום אחר את כרטיס המסך שלך. אפשר לחשוב שהם מוכרים מוצרים במחירים מופרזים אן שהם רימו מישהו, הם אפילו נתנו לך תשובה כנב כששאלת למה הם לא מחזיקים את המוצקים האלו יותר.

פורסם

אתה צריך להתעורר, יש כ"כ הרבה חנויות זוועתיות בארץ עם אפס אמינות ושירות בתחתית, אני כבר שבוע רודף אחרי 2 חנויות דיי גדולות באיזור חיפה (אחת בשביל לקבל את האחריות שמגיעה לי ואחת שאני סך הכל רוצה לקנות ממנה ומשום מה נראה שלא בא להם למכור).

אז תגיד תודה על היתרונות של TMS ורד מהשטות שהכנסת לעצמך לראש, המחירים הנוכחיים שלהם עדיין בטווח המחירים הסביר בארץ, זה לא שהם הקפיצו למחירים אסטרונומיים שחנויות אחרות לא מבקשות.

פורסם

שום חרם! זכותם! אין על TMS!

זה כל המ שצריך לומר... :D

פורסם

*אני מבקש מכולם להכנס למסנג'ר שלהם ולשגע אותם עד שיחזירו את הכרטיסים של TWINTECH

boyz@tms.co.il

אתה חוצפן, ואני מקווה שישלחו גוף אוכף חוק כלשהו לפחות להעיר לך.

אם צוות החנות היה חבורה של ישראלים ממוצעים, היו גם תובעים אותך על הטרדה אם הייתה מתחיל צעד שכזה.

מצחיק אותי שכל אחד מעלה ספקולציות לגבי למה הם לא מוכרים יותר כרטיסים של חברה מסוימת.

חשבתם, סתם לדוגמה, על אפשרות שמדובר ביבואן בעייתי? או שהספק עצמו קצת בעייתי?

או שהספק העלה מחירים אז הם החליטו שלא שווה יותר להביא טווינטק? או [הכנס סיבה רציונלית/לגיטימית אחרת פה]?

לקפוץ בהאשמות, להסית נגד החנות, ועוד לבקש מאנשים להטריד אותם, זו חוצפה, התנהגות גועלית, ואני בטח שלא הייתי רוצה להיות נציג המכירות שמשרת לקוח כזה.

פורסם
  • מחבר

אתה צריך להתעורר, יש כ"כ הרבה חנויות זוועתיות בארץ עם אפס אמינות ושירות בתחתית, אני כבר שבוע רודף אחרי 2 חנויות דיי גדולות באיזור חיפה (אחת בשביל לקבל את האחריות שמגיעה לי ואחת שאני סך הכל רוצה לקנות ממנה ומשום מה נראה שלא בא להם למכור).

אז תגיד תודה על היתרונות של TMS ורד מהשטות שהכנסת לעצמך לראש, המחירים הנוכחיים שלהם עדיין בטווח המחירים הסביר בארץ, זה לא שהם הקפיצו למחירים אסטרונומיים שחנויות אחרות לא מבקשות.

אני רוצה לראות אותכם מתכננים על מפרט ב7000 שקל וחורגים מהתקציב ב500 שקל בשביל להכניס הכל ואני מחכה כבר כמעט חודשיים בגלל היציאה של הכרטיסים החדשים שהם פשוט אכזבה, ועכשיו אני מגלה שאני לא יכול לקנות את המחשב שרציתי בגלל שהם העלו מחירים (אני אצטרך להוסיף 400 שקל, זאת אומרת חריגה של 900 שקל)

הגיוני?!?!

פורסם

4850 חזק כמו 9800GTX ועולה 300 שקל פחות.

אני לא רואה איפה פה האכזבה.

אל תאשים את החנות על זה שאתה לא עושה סקר שוק ובדיקות כמו שצריך.

ובטח שאל תאשים את החנות על מחירים, במיוחד שאתה לא יודע מה הנסיבות לצעד שהם נקטו.

"אני לא יכול לקנות את המחשב שאני רוצה"

ברוך הבא למה שעובר בראש של 99% מחברי הפורום הזה.

חסר כסף? לך תעבוד. זה מה שאני עשיתי, זה מה שרוב חברי הפורום עושים.

פורסם

בד"כ אין לי התנגדות למחאות על חנויות אבל ראבאק - כזו כותרת בגלל שלא משתלם להם למכור משהו? תקנה

את המחשב שם ואת הכרטיס במקום אחר.

פורסם

טוב מיצינו, פותח התראד כמו שאתה רואה אף אחד כאן לא מסכים איתך, מצד שני אף אחד גם לא מכריח אותך לקנות אצלם,

הדיון הזה חסר תועלת, ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים