עבור לתוכן

מחשב חזק למשחקים, תקציב של 7,500 ש"ח, האם אין טעם להשקיע את כל הסכום ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

1.אני מסכים ואני בהחלט אסביר יותר במפרטים הבאים

2.זה כבר לא לשיקולי,אבל תוכלי לשלוח הודעה פרטית לאחראיים ולבקש את התיחסותם

1. תודה לך.

2. אני מקווה (בשבילם) שהם קוראים בפורום :-)

...ככה שבמקום לפזר תלונות סרק על אנשים שמנסים לעזור...

קיבלת ביקורת בונה, תחליט בעצמך אם להפנים או להפסיד אותה.

תודה.

פורסם

זאת לא בדיוק ביקורת בונה, זאת פשוט דעתך, ודעתי היא לתת הסברים לאנשים לגבי החלקים רק אם יש צורך בכך.

אם ניתן הסבר לגבי כל חלק וחלק, לא רק שיש סבירות שהסברנו זאת לחינם משום שמבקש העצה לא יבין (אם הוא לא מבין במחשבים וכבר ראיתי הרבה כאלו), גם כל תגובה תהפוך למעין סיכום שלאנשים פשוט לא יהיה כח לקרוא. לפי דעתי צריך לרשום ישר ולעניין ומדי פעם להסביר בקצרה ולענות על כל השאלות/בקשות.

פורסם

הכל טוב ויפה אבל אני "נאלץ" להסכים עם פותח הדיון.

יש פרמטרים מכריעים יותר ויש כאלה שפחות.

ללא ספק שגודל המסך הוא אחד החשובים ביותר , עושה רושם שלא פחות ממטרת המפרט (משחקים / עבודה משרדית וכו')

אני מניח שזה הרבה יותר חשוב מהתת הדגם המדויק של כ. המסך.

בכל מקרה , נחכה להתייחסות אחראי הפורום.

פורסם
  • מחבר

זאת לא בדיוק ביקורת בונה, זאת פשוט דעתך, ודעתי היא לתת הסברים לאנשים לגבי החלקים רק אם יש צורך בכך.

אם ניתן הסבר לגבי כל חלק וחלק, לא רק שיש סבירות שהסברנו זאת לחינם משום שמבקש העצה לא יבין (אם הוא לא מבין במחשבים וכבר ראיתי הרבה כאלו), גם כל תגובה תהפוך למעין סיכום שלאנשים פשוט לא יהיה כח לקרוא. לפי דעתי צריך לרשום ישר ולעניין ומדי פעם להסביר בקצרה ולענות על כל השאלות/בקשות.

תבדוק את כמות הפוסטים שבהם המגיבים פשוט מטיחים מפרטים בזה אחר זה ללא שום הסבר,

ולפותח האשכול אין שום דרך לברור את המוץ מהתבן (הייתי חייב להשתמש בביטוי הזה מתישהו :-)).

וללא קשר, המפרטים המומלצים דורשים רוויזיה מיידית.

איחלתי ל HWZone בהצלחה :-)

פורסם

תבדוק את כמות הפוסטים שבהם המגיבים פשוט מטיחים מפרטים בזה אחר זה ללא שום הסבר,

ולפותח האשכול אין שום דרך לברור את המוץ מהתבן (הייתי חייב להשתמש בביטוי הזה מתישהו :-)).

ברוך הבא לאינטרנט.

תראה, מספר דקות לאחר שפתחת את הדיון קיבלת ממני תשובות על רוב השאלות שלך ומפרט אפשרי. מעט לאחר מכן חבר פורום נוסף נתן לך מפרט עם יותר פרטים, מעט חזק יותר ומעט יקר יותר. שנינו התייחסנו לרזולוציה שאתה משחק בה, אני אפילו בדקתי את צריכת החשמל המשוערת של המפרט שהצעתי על מנת לתת ספק מתאים בצורה אופטימלית (יצא לי 250 עד 350 ואט, תלוי ב-OC, כמו שאני בד"כ עושה וכך רבים מהמגיבים הרציניים האחרים בפורום).

מהירות התגובה בפורום הזאת מרשימה ויש כאן הרבה אנשים רציניים שנותנים מפרטים המתבססים על מגוון רחב מאוד של צרכים (רזולוצית וסוג המשחקים, יישומים נוספים, יכולות OC, שקט, חיסכון בחשמל).

המגיבים עושים זאת על חשבון זמנם הפנוי וללא תמורה, מלבד הרצון לעזור לזולת לחסוך כסף ולמנוע תפוצה של חומרה גרוע במחיר מופקע בישראל. יש הרבה מגיבים לא מקצועיים, יש גם כמה ספאמרים וגם בעלי אינטרסים, ככה זה בכל פורום פתוח. אם אתה רוצה מפרט מקצועי ועם אחריות, בבקשה, תשלם!

רשימת המפרטים המומלצים לא יכולה לכסות את כל האפשרויות והדרישות השונות, זאת נקודת התחלה, לא יותר מכך.

פורסם
  • מחבר

ברוך הבא לאינטרנט.

תראה, מספר דקות לאחר שפתחת את הדיון קיבלת ממני תשובות על רוב השאלות שלך ומפרט אפשרי. מעט לאחר מכן חבר פורום נוסף נתן לך מפרט עם יותר פרטים, מעט חזק יותר ומעט יקר יותר. שנינו התייחסנו לרזולוציה שאתה משחק בה, אני אפילו בדקתי את צריכת החשמל המשוערת של המפרט שהצעתי על מנת לתת ספק מתאים בצורה אופטימלית (יצא לי 250 עד 350 ואט, תלוי ב-OC, כמו שאני בד"כ עושה וכך רבים מהמגיבים הרציניים האחרים בפורום).

מהירות התגובה בפורום הזאת מרשימה ויש כאן הרבה אנשים רציניים שנותנים מפרטים המתבססים על מגוון רחב מאוד של צרכים (רזולוצית וסוג המשחקים, יישומים נוספים, יכולות OC, שקט, חיסכון בחשמל).

המגיבים עושים זאת על חשבון זמנם הפנוי וללא תמורה, מלבד הרצון לעזור לזולת לחסוך כסף ולמנוע תפוצה של חומרה גרוע במחיר מופקע בישראל. יש הרבה מגיבים לא מקצועיים, יש גם כמה ספאמרים וגם בעלי אינטרסים, ככה זה בכל פורום פתוח. אם אתה רוצה מפרט מקצועי ועם אחריות, בבקשה, תשלם!

רשימת המפרטים המומלצים לא יכולה לכסות את כל האפשרויות והדרישות השונות, זאת נקודת התחלה, לא יותר מכך.

1. תוסיפו רזולוציה למפרטים המומלצים לגיימרים.

2. תסמנו את חברי הפורום האובייקטיבים והמומחים.

סיימתי להגיב, תרצו - תשפרו, לא תרצו - תמשיכו לאבד מאמינות מדור המומלצים ומאמינות הפורום.

יום טוב.

פורסם

אגיד לך כך, תחכה כרגע שבוע, תראה אם הHD4850 אכן נותן ביצועים כמו שהוא מבטיח ואז תחליט.

כרגע ה4850 עולה כמו 8800GT/S, נותן ביצועים טובים מאוד (על פי שמועות ברשת) טובים יותר אפילו מ9800GTX.

פורסם

1. תוסיפו רזולוציה למפרטים המומלצים לגיימרים.

2. תסמנו את חברי הפורום האובייקטיבים והמומחים.

סיימתי להגיב, תרצו - תשפרו, לא תרצו - תמשיכו לאבד מאמינות מדור המומלצים ומאמינות הפורום.

יום טוב.

לצערי אני נאלץ להסכים.

אני חושב שרובנו מסכימים שהרזולוציה הוא פרמטר מכריע שצריך להוסיף למפרטים המומלצים , במידה ולא מדובר בטרחה גדולה זאת תהיה תוספת ענקית למדור.

בכל מקרה , תספיק גם הודעה שכדאי לקחת את המפרט ולבדוק אותו בפורומים אל מול המסך הנוכחי שיש לכם (עבור מפרטים שלא כוללים מסכים)

בקשר לנקודה השניה , גם פה נתקלתי במספר בעיות שבו לא ידעתי איך להתייחס להצעות שאני מקבל.

אני לא מצפה שנעשה דירוגים פה אבל ללא ספק אם אחראי הפורום ידע להצביע על המומחים פה , זאת תהיה התקדמות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים