פורסם 2003 במאי 1822 שנים הנה הכתב שלי בתוספת היד שלי עושה את סימן הווסטסייד . אם תתחננו אני אסרוק גם "עבודה" באנגליתושלא תדעו, אח שלי וחברים שלי כבר סרקו את הפרצוף שלהם בסורק הזה
פורסם 2003 במאי 1822 שנים GOD DAMN אחים שלי איזה כתב מכוער יש לכםיענו אין לי כתב של בחורות אבל לפחות הוא קריא.....
פורסם 2003 במאי 1922 שנים אולי הכתב שלכם גרוע אבל אתם לא הייתם צריכים לשכתב את כל המבחניםשכתבתם בעיברית השנה...
פורסם 2003 במאי 1922 שנים גם אניאני מאשים את המורים-אין להם כוח לפענח את הכתב אז הם מותריםכאילו אם אני מסוגל לקרוא 90% מהכתב שלי גם הם יכולים!
פורסם 2003 במאי 1922 שנים אני מאשים את המורים-אין להם כוח לפענח את הכתב אז הם מותריםכאילו אם אני מסוגל לקרוא 90% מהכתב שלי גם הם יכולים!מה הקשר למורים, תראה את הכתב מסכנה המורה להבין כתב כזה זה בלתי אפשרי.לא שהכתב של המורה יותר טוב אבל אלוהים ישמור. אם יש לך כתב כזה זוועתי ויש לך כתב כזה זוועתי תדפיס! מה הבעיה.
פורסם 2003 במאי 1922 שנים עוד לא ראיתם מזה באמת כתב לא ברור, רופא שלי שלח לי מכתב(משהו בקשר לבדיקת הM.R.I), והכתב שלו זה סוף הדרך, אני אפרט :saint:: המכתב שקיבלתי, זה הפניה לM.R.I, אז הלכתי לקופת חולים כדי להוציא טופס 17. המזכירה המסכנה שישבה שם, ניסתה איזה 10 דקות לפענח אותו,היא לא ממש הצליחה(או ליתר דיוק ממש לא הצליחה), אז היא קראה לכמה אנשים שעבדו שם, גם זה לא עזר להבין מה תוכן המכתב : בסוף, אחרי חצי שעה מייגעת ומתסכלת, התקשרו לאותו הרופא, והוא כבר הסביר מה הוא כתב ד"א, יש סטיגמה(נכונה ::?!) שלרופאים יש את הכתב הכי 'מוצפן'(שלפעמים רק מי שכותב אותו יכול גם לקרוא אותו)
פורסם 2003 במאי 2022 שנים LOL אפרופו אנגלית יש לי ביום חמישי הזה מבחן בגרות 5 יחידות ואתמול דיברנו עם המורה על מה שעשינו במהלך ה 3 שנים האלה בכיתה כאשר היא אמרה על כמה היא מגישה כל אחד . ומסתבר שאף אחד מהכיתה לא הגיש עבודות לא הביא "בוק-ריפורט" ושום דבר אחד אפילו מבחנים בקושי עשינו. לי היה רק שני ציונים חוץ ההמגן !!!! ככה זה בבית ספר שלנו חחחח במקצועות האחרים זה עוד יותר גרוע ... ;Dמסקנה : למדתי אנגלית רק מטלוויזיה , סרטים ומהמחשב !!!!
פורסם 2003 במאי 2022 שנים האשכול הזה מזכיר לי שעוד לא הדפסתי את המבחן בחיבור..טוב נו במילא המורה הפוסטמה תיתן לי 55
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.