עבור לתוכן

מחפש תרגום להערות של המורה שלי עקב כתב יד בעייתי

Featured Replies

פורסם

אני צריך להגיש עבודה גדולה באנגלית ליום שני וכמובן שלא התחלתי. בעבוד אני צריך לקחת מבחנים, בחנים ועוד כל מיני ולתקן ולשפר ועוד כל מיני שטויות. עכשיו, הבעיה היא שאני לא מצליח להבין את ההערות של המורה שלי על המבחנים והעבודות בגלל הכתב יד שלה. סרקתי דוגמית מאיזה מבחן, אם מישהו יכול לתרגם את מה שהיא כתבה שיכתוב פה and i will very thankful... very ver thankful ;) ;D.

זה על צבא ושחרור מהצבא לעבודות שירות לקהילה ואני כתבתי שם גם על רכישת ידע בשנים האלה (יקל בזיהוי מילים שהיא אולי כתבה).

פורסם

חחחח גם לך אין את הכתב הכי ברור בעולם..אבל..אממ..במקומך הייתי הולך ושואל ת'מורה :)

פורסם

o_O

נדפקת. תשאל

פורסם
  • מחבר

זה בכוונה אני מצפין את זה ;D (אני עדיין בהכחשה)

עכשיו נראה לי הבנתי חלק... (מוזר, אחרי שסרקתי זה קצת יותר ברור, אולי בגלל רזולוציה ??? ) נראה לי שהיא אומרת שלא עניתי על השאלה בקשר לצבא והשתחררות מהצבא ומה הקשר ל"ידע" לנושא". זה ב-2, ב-1 עדיין אני לא מבין מה היא רוצה לכל הרוחות. בעצם גם אני לא מבין מה היא רוצה ב-2 כי אין שום שאלה, ה"שאלה" היא "תכתבו על..." בסגנון של מה שבראש שלכם :P

יש לי פה עוד איזה משהו לא מובן אבל הסורק השתגע (אחותי חירפנה אותו! :bash: )

עריכה: עדיין לא הבנתי הכל הכל בקשר ל-2, אתם מוזמנים לנסות את מזלכם ;D

ולגבי לשאול אותה, אני צריך להגיש את זה ליום שני וזה אחרי שהיא דחתה את זה כבר ולא נראה לי שהיא מחר בבית ספר :s07:

פורסם

תשובות:

[lwho says this is the law]

והשני:

you haven't answered the question of the army explanation.

why have you often ____ "knowledge" how does this _____f?

you haven't explained how your ____ paragraph ___ the ___s.

you haven't related to the army at all.

באמת כתב מוזר וקשה לקריאה.

תגיד למורה שהיא שחכה Captial Letters.

פורסם
  • מחבר

תודה!

מה אתם אומרים, היא דחתה לנו את זה מלפני שבוע (זה היה אמור להיות לפסח ולשבוע אחרי פסח), היא תסכים לדחות לי את זה עוד קצת בגלל שלא הבנתי מה שהיא כתבה?

פורסם

תגיד לה שגם אנחנו לא הבנו מה היא רשמה :)

פורסם

LOL, אני קיבלתי סורק השבוע, אני אסרוק לכם איזה דף מהמחברת שלי, נראה אם תבינו. :-X

פורסם

אני הולך לחפש את המבחנים בהיסטוריה ובפיזיקה ואז תראו מזה כצתב לא ברור המורים שלי ממש אנאלפאבתים(אני מקווה שרשמתי נכון :AR15:

פורסם

לעומתה אני כותב יפה מאוד בעברית :lol: :lol:

אם אתם רוצים אני יכול לסרוק את המחברת שלי ואז תבינו למה התכוונתי ;D

פורסם
  • מחבר

תראו, בתחרות על הצפנה ON THE FLY,

i'm the champ!

אולי בתראד אחר אפשר לארגן תחרות כתיבה "פוסט-מודרניסטית".

בכל מקרה, הנה עוד משהו שאני לא מצליח להבין... העט שלה זה הירוק

is that.... ????

עריכה: אולי זה בעצם is that all.... עכשיו במחשב זה נראה למשהו יותר ברור לי *_-

פורסם
  • מחבר

כתב יד מקומבן שולט! :ylsuper:

פורסם

זה כתב יפה לעומת שלי (גם של נייט וגם של המורה ) , אין לי כח לסרוק עכשיו , אולי מחר, בכל מקרה תדמיינו הירגליפים בעברית עם שילוב של אותיות ערביות וקצת רוסית כתובים בצורה של א.ק.ג זה בערך הכתב שלי בשפה שאני מכנה עברית (המורים לא מבינים כלום , אני חושב בגלל זה אני מקבל תמיד ציונים טובים כי המורים לא מבינים מה אני כותב!!!), הכתב שלי באנגלית פי 9475939 יותר גרוע מהכתב שלי בעברית

פורסם

נהרס לי הסורק אוףףףףףף! אני לא אוכל להראות לכם את דוקטור ליכשטיין המשוגע(המורה שלי לפיסיקה) אין כתב יותר גרוע משלו רק החתימה על המבחן לוקחת לו רבע עמוד פוליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים