עבור לתוכן

בהצלחה לנבחנים באנגלית

Featured Replies

פורסם

פשוט גועל נפש מה שהלך היום ב G ו F. שאלות כאלו מגעילות, אני פשוט לא מאמין.

• תגובות 108
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראו E לא היה מאוד קשה וגם הליסטינג לא היה קשה צדקתי בכולו (ד'א מורידים על שגיאות כתיב?)

אבל השאלות על TEAM SPORTS ועל הDOCTOR היו ממש מבלבלות ונפלתי בשניהם לצערי :( ולכן אני ניגש למועד ב'

ממש קשה לי להבין למה התשובה בTEAM SPORTS נכונה כוס אמא של משרד החינוך וגם הקטע עם הדוקטור מעצבן אותי בפעם הראשונה סימנתי את התשובה הנכונה אבל שחשבתי על זה אמרתי לעצמי שזה לא הגיוני שהיא נדהמה מזה שילדים נהנים מפעילות ספורטיבית הרי זה די ברור שהם נהנים מפעילות ספורטיבית לא? הרי ספורט זה אחד הדברים הכי אהובים כיום ולכן שיניתי אני קצת מתבאס אבל מעל 80 זה בסדר ואני יגיש למועד ב' גם ככה הוגשתי על 95 דרך אגב..

ועוד דבר - באמצע הבחינה באה אליי הבוחנת וכעסה עליי שהשתמשתי בעט מחיק, אני ממש לא ידעתי שאסור ואפילו חשבתי שזה יותר טוב וזה באמת נוח יותר ואחרי כמה זמן גם הבוחנת הראשית נכנסה לכיתה ודיברה איתי ואמרה שהיא מקווה שלא יפסלו לי על כך, אפשר להבין ממישהו מה לא בסדר במה שעשיתי? אני פשוט מנסה להבין מה יכול לעמוד מאחורי זה ואגב את כל השאלות חוץ מכמה עשיתי כבר עם עט רגיל אז גם ככה וגם עם המחיק אני עדיין לא מבין את הקטע שלהם :pissed:

פורסם

כן מורידים על שגיאות כתיב.

פורסם

הבנתי שבLISTENING בE לא..

רשמתי בטעות Intrests ולא Interests

פורסם

פשוט גועל נפש מה שהלך היום ב G ו F. שאלות כאלו מגעילות, אני פשוט לא מאמין.

אין ספק שהשאלות היו מסריחות... אני הולך לחוזר בF בטוח, דפקתי כמעט את כל השאלות.

G עוד איכשהו הרוב יצא לי נכון.. אבל גם כדאי ללכת לחוזר..

אבל החיבורים היו דווקא קלים..

פורסם

אם כבר נכנסו לנושא, מה המשקל של כל טופס בציון הסופי באנגלית? כל טופס זה שליש? והציון של הבחינה בעל פה הוא חלק מטופס מסויים או שהוא בא בנפרד?

פורסם

השאלונים 0.3 ובעל פה 0.1

פורסם

gud lak phor yu ol :yelclap:

פורסם

השאלונים 0.3 ובעל פה 0.1

אתה טועה.

הבעל פה זה 20% מהציון הסופי.

השאלונים זה 80% מהציון הסופי, כאשר לכל שאלון משקל שווה, דהיינו: משקלו של כל שאלון הוא 26.66% מהציון הסופי.

פורסם

כיף לכם. בזמני לבגרות בעל פה היה משקל כל כך זניח שאף אחד לא ידע מה בדיוק עושים עם הציון ואיך משקללים אותו בציון הסופי.

פורסם

אתה טועה.

הבעל פה זה 20% מהציון הסופי.

השאלונים זה 80% מהציון הסופי, כאשר לכל שאלון משקל שווה, דהיינו: משקלו של כל שאלון הוא 26.66% מהציון הסופי.

אתה בטוח? נאמר לנו שהבעל פה 20 אחוז מהציון הסופי.

פורסם

אתה בטוח? נאמר לנו שהבעל פה 20 אחוז מהציון הסופי.

אתה אמור לטעון שזה 10% מהציון הסופי :)

וכן, אתה יכול לסמוך עליי.

כיף לכם. בזמני לבגרות בעל פה היה משקל כל כך זניח שאף אחד לא ידע מה בדיוק עושים עם הציון ואיך משקללים אותו בציון הסופי.

אתה צודק. זאת באמת מתנה.

אני לא מכיר מישהו בשכבה שלי שקיבל פחות מ-95 בציון הסופי בבחינה בעל פה (אני מתכוון כמובן לאלו שעושים 5 יחידות באנגלית).

פורסם

אכן התבלבלתי.

פורסם

E היה מאוד קל - יש לי 100 לפי התשובות :)

מגן 90 , זה מה שקורה שלא מגישים כלום כל השנה.... :-\

פורסם

יש לי שאלה בקשר לשאלון E, שאלה מספר 13.

According to Helen, why should you talk about advice you got in the past?

complete the answer

To show that you are willing to

מה שאני כתבתי:

get better and better in what you do.

האם זה טוב? כי בתשובות שפורסמו היום, כתבו פשוט "learn".

זה הבעיה היחידה בכל המבחן, כל השאר צדקתי בול :)

תודה למי שיכול לעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים