פורסם 2008 ביוני 1717 שנים יש לי טעות אחת בListening בE... השאלה האחרונה... למישהו יש את הטופס או משהו, כתוב כמה נקודות זה...גם את השאלונים של F וG אני "צריך" בשביל לדעת כמה קיבלתי... ויש גם תשובות שהן "בערך" מה שכתבתי, ואני לא יודע אם יורידו על זה חלק או שגם התשובה שלי וגם התשובה של אנקורי טובה...
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים המממ, אז 95 בE... והמורה המניאקית שלי הגישה אותי על 90 מסיבה לא ברורה(כנראה חיסורים) זה אומר 92.5 סופי... אני לא מרוצה.מעניין כמה בF וG.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים בE בשמיעה זה 5 נקודות לכל שאלהאם מה שאמרת עכשיו נכון - אני תותח על ויש לי 95.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים מעניין למה הם קבעו שזו התשובה הנכונה ב3 (E)i) Today there are fewer team sports in gymclass.ספורט קבוצתי הוא לא בהכרח תחרותי.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים יכול להיות, אבל בכל אופן, לפי הטקסט יוצא שהכיוון הכללי הוא לשים דגש על פעילות גופנית.והייתה תשובה כזו בבגרות..
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים ממש לא נכון.אם היה לי את הטקסט מולי הייתי מראה לך את זה.כתוב שיש שינוי בפוקוס מספורט קבוצתי ותחרותי למשהו יותר אינדיבידואלי ולא תחרותי.השאלה הייתה מה היה השינוי בפוקוס, והתשובה הכי מתאימה לכך היא 1.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים יכול להיות, אבל בכל אופן, לפי הטקסט יוצא שהכיוון הכללי הוא לשים דגש על פעילות גופנית.והייתה תשובה כזו בבגרות..וזו גם התשובה שאני הלכתי עליה. ממש לא נכון.אם היה לי את הטקסט מולי הייתי מראה לך את זה.כתוב שיש שינוי בפוקוס מספורט קבוצתי ותחרותי למשהו יותר אינדיבידואלי ולא תחרותי.השאלה הייתה מה היה השינוי בפוקוס, והתשובה הכי מתאימה לכך היא 1.לא נאמר שם במפורש שיש פחות קבוצות ספורט... בגלל כזה קשקוש יש מצב שאיבדתי 8 נקודות. מקרה הכי גרוע - קיבלתי 87.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים וזאת בדיוק הבעיה בבחינות באנגלית, הקטעים אף פעם לא קשים - מדובר בשאלות ובתשובות האפשריות להן.נכון, לא מוזכר Team Sports, אך בתהליך של אלימנציה זאת התשובה היחידה שלא מתבטלת, ולכן היא הנכונה ביותר.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים לפי התשובות של אנקורי ל G הכל נכון אצלי, נקווה שלא היו לי שגיעות בחיבור , מקווה ל 90+ (מגן 96) F - סופי 91 E - סופי 95 בעל פה - סופי 100
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.