פורסם 2008 ביוני 1717 שנים יש לעוד מישהו בעיה עם האתר של גבע? שום דבר לא עולה ליהוא קרס מסיבה ברורה בהחלט - עומס יתר.זה תמיד במבחנים כלליים, שיש אותם לכולם.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים האתר של גבע נפל.תפסיקו לנסות להיכנס, תנו לאחרים להצליח, חכו קצת וכנסו אח"כ. לא יעזור אם 1000 אנשים ילחצו refresh כל הזמן.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים Don't hide your weaknesses זה מה שאני רשמתי כן גם אני - מקווה שזה נכון. בהתחלה באנסין של E חשבתי שמדובר פה על מחשבים, היה רשום DDR ו-video games. אמרתי לעצמי WTF?! מדברים פה על זכרונות ומשחקי מחשב, מעניין מה יכול להיות, כשקראתי את השאר הבנתי שאני טועה. ציפיתי שיידברו שם על קרייסיס, פאר קריי וכו'....... חחחח כן גם אותי זה שיעשע
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים הקטע עם ה team sport הטריף אותי במבחן אחושקשוקה יש למישהו תשובה בטוחה ב100% ???
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים כן גם אני - מקווה שזה נכון.אני לא חושב, היא הסבירה לו שהוא צריך לפרט על שני הצדדים שלו, גם על הstrengths וגם על החולשות..אבל מה זה משנה.. יש בונוס.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים הקטע עם ה team sport הטריף אותי במבחן אחושקשוקה יש למישהו תשובה בטוחה ב100% ???חושב שטעית - לא אמרו בקטע שום דבר על קבוצות.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים אני אף פעם לא בודק תשובות אחרי הבגרות כי אין טעם. גם ככה הציון לא ישתנה, התשובות ביואל גבע/אנקורי/לחמן לא מכסות את כל האפשרויות והציון תלוי בעיקר באדם שבודק את הבחינה. אז למה סתם להתאכזב/לפתח ציפיות?
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים חושב שטעית - לא אמרו בקטע שום דבר על קבוצות.אחי אני חושב שכן היה אמרו שהדגש בעבר היה על ספורט קבוצתי ותחרותי
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים D - הלך סבבה (80-90) E - הכל העתקתי ! מזל שאחד המשגיחים היה ערבי והצלחנו להעתיק! נקווה שיהיה ציון טוב במיוחד בגלל הציון מגן (65)!
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים כל הציונים שלי היו מעל 90 והגישו אותי על 80 בגלל שהעתקתי חלק מהעבודה על THE GIVER ספר כל כך גרוע
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים מה מה מה זה היה קל מה יש להעתיק ? במקום להתחלק בתשלומי הדלק הוא לקח טרמפ על מישהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.