עבור לתוכן

מה לעשות אחרי המעבר לשימוש בנתב

Featured Replies

פורסם

קניתי היום נתב Edimax BR6204WG והתחברתי דרכו עכשיו.

הוא עובד בסדר, וגם utorrent עובד בסדר אחרי שהעברתי את הפורט שלו בהגדרות.

עכשיו, האם אני מבין נכון- לכל תוכנה שמערבת שליחת קבצים (utorrent, emule, skype, ICQ, etc.) אני אצטרך להגדיר העברת פורטים בשביל שהם יעבדו?

ועוד שאלה- יש לנתב פונקציה של firewall שבברירת המחדל הוא על disabled.

The Broadband router provides extensive firewall protection by restricting connection
parameters, thus limiting the risk of hacker attack, and defending against a wide array of
common attacks. However, for applications that require unrestricted access to the Internet,
you can configure a specific client/server as a Demilitarized Zone (DMZ).
Enable or disable Firewall module function : Enable Disable

האם כדאי להפעיל אותו?

עוד איזשהן הגדרות שאני צריך/ כדאי לעשות?

פורסם

העברת קבצים בתוכנות מסרים מידיים(ותקנו אותי אם אני טועה),עוברות על אותו ערוץ תקשורת שדרכו אתה מקיים את השיחה,ולכן,אם אתה יכול לדבר,אתה יכול גם לשלוח.

לגבי הפיירוול-הייתי מציע שתרים אותו,אם זה לא חוסם לך שום דבר חיוני-תשאיר

פורסם

בד"כ רוב תוכנות המסרים משתמשות בפורט 80 (הפורט המשמש לגלישה) אשר בא פתוח ברוב הגדול של הנתבים...

פורסם

בוא נגיד שמה שרשום שם בציטוט שהבאת הוא הגזמה די פרועה, רוב האבטחה שהנתב מספק לך הוא נותן מעצם איך שהוא פועל.

אין שום מניעה להדליק את החומת אש בנתב, אבל אתה לא ממש צריך להרגיש מאוד בטוח פתאום... זה דיי עניין של פרסום עצמי.

לגבי פורטים, לתכנות P2P תצטרך לפתוח פורטים, למשל emule, לskype גם טוב לפתוח פורט ובאותו זמן לבטל את האפשרות super node (אם עדיין אפשר).

תוכנות מסרים לא צריכות פורטים פתוחים באופן קבוע (לא צריך לפתוח להם את הפורטים בנתב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים