עבור לתוכן

אופת'? בארץ?

Featured Replies

פורסם

http://www.myspace.com/anthemmetalfest

מישהו שמע על זה? מתכוון ללכת?

אני מכיר שם רק את אופת', וגם עליהם אני לא מת, אז אני לא חושב שאני אלך

פורסם

אני שמעתי עליו מזמן... ואני לא אוהב אפילו טיפה אף אחת מהלהקות שמופיעות בו.

מה שכן הם דבילים שהם דוחפים כזה פסטיבל גדול באולם עם מקום לאולי 5000 איש בלחץ.

פורסם

אתה צודק בקשר להאנגר, הרבה אומרים, ובצדק, שזה צריך להיות פסטיבל Open Air (ככה גם הם ירוויחו יותר...).

בכל מקרה, יש לי כבר כרטיסים, ואני שם.

אגב יש עוד להקה אחרונה שהם צריכים להכריז עליה, והיא ההדליינרית, יש מצב שזו בליינד גארדיאן. אני מקווה שלא... :/

פורסם

שמעתי, רכשתי כרטיס, מתכוון ללכת.

הלהקות המופיעות הן לא בדיוק כוס התה שלי בכל הנוגע למוזיקת מטאל, אבל לא זכור לי שהיה פסטיבל בסדר גודל שכזה בארץ והלהקות הן לא רעות בכלל בסופו של דבר, כך שאני חושב שבהחלט יהיה שווה ללכת.

מה שכן, כפי שGD אומר, התפוסה המלאה בהאנגר 11 בנמל תל-אביב היא אולי 4500-5000 ולא יותר. לא הייתה עם זה בעיה אם מראש היו מופקים רק 5000 כרטיסים, אלא שמארגני הפסטיבל כמו כל אחד אחר רוצים להרוויח כמה שיותר תמורה להשקעה שלהם (ולכל מי שחי בסרט שהם לא השקיעו, הם בהחלט השקיעו), כך שסביר מאוד להניח שתהיה מכירת יתר של כרטיסים, מה שיוביל לעודף אנשים, מה שיוביל בשילוב עם 10 הופעות רצופות להמון אלימות ושאר אירועים מעניינים שיתרחשו במהלך ההופעות.

עדיף היה לקיים את הפסטיבל תחת כיפת השמיים, גם אם מדובר בתל-אביב באוגוסט, זה עדיין עדיף על להיחנק בריח הזיעה של כמה אלפי מטאליסטים שיכורים.

אבל, גם עם כל ההסתייגויות האלו, אני מצפה בקוצר רוח לפסטיבל הזה, כי שוב, לא היה לפני-כן משהו בסדר גודל שכזה בארץ :xyxthumbs:

עריכה:

אכן, כולי תקווה שאלו לא יהיו בליינד גרדיאן. להקה נחמדה והכל, אבל אני לא סובל פאוור.

פורסם

אני שם רק בשביל אופת שמעתי על זה לפני מספר חודשים

פורסם

שמעתי על זה לפני כמה חודשים

אבל אני לא יילך רק בשביל OPETH

350 שקל WTF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים