עבור לתוכן

אני לא מבין את ההחתמות של מכבי תל אביב בכדורסל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם מדברים כבר על וויציץ הוא חתם באולימפיאקוס לשנתיים תמורת 5 מיליון דולר

לדעתי הם עשו טעות ענקית

אם כל הפציעות שלו וזה שאין לו כבר רעב למשחק כמו שהיה לו פעם לדעתי הוא מתאים להיות גבוה מחליף

בקבוצה גדולה אבל בטח שלא שחקן ראשי ועוד בתקציב כזה

זה רק מוכיח שלמרות הכסף הגדול יש קבוצות טיפשות באירופה אם סקאוטינג גרוע

מספיק היה לראות אותו בכמה משחקי ליגה והיו מבינים שהשחקן גמור

• תגובות 53
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם מדברים כבר על וויציץ הוא חתם באולימפיאקוס לשנתיים תמורת 5 מיליון דולר

לדעתי הם עשו טעות ענקית

אם כל הפציעות שלו וזה שאין לו כבר רעב למשחק כמו שהיה לו פעם לדעתי הוא מתאים להיות גבוה מחליף

בקבוצה גדולה אבל בטח שלא שחקן ראשי ועוד בתקציב כזה

זה רק מוכיח שלמרות הכסף הגדול יש קבוצות טיפשות באירופה אם סקאוטינג גרוע

מספיק היה לראות אותו בכמה משחקי ליגה והיו מבינים שהשחקן גמור

למרות שאני מת על וויצ'יץ אני מסכים איתך לחלוטין.

נכון שהוא אולי הסנטר הכי חכם באירופה אבל זה כבר לא מה שהיה , אי אפשר לבנות קבוצה סביבו.

גם על פייזר לא הייתי סומך אפילו שאהבתי לראות אותו משחק...

שחקן שקורע את הרצועה הצולבת בברך 3 פעמים זה סימן רע לבאות...

אם טרה סימונס יגיע זה יכולה להיות החתמה מעולה , דרור חג'ג' / לימונד תחת אפי יכול לצאת טוב דווקא...

השורה התחתונה היא שצריך לשבת בסבלנות ולחכות ולראות את כל הסגל בשלמותו ולא בפאזל שהוא עכשיו , מי יודע , אולי תצא קבוצה טובה ואולי לא

כמו שרשמתי קודם , יותר גרוע לא יכול להיות....

אההה , ועוד משהו קטן , גיא גודס- שיהיה לך המון בהצלחה! להפועל (הגועל) ירושלים לא מגיע מאמן כמוך! (אני יודע שהוא לא יקרא את זה)

פורסם
  • מחבר

חבל לי שגודס הלך לירושלים

רציתי מאוד לראות אותו בבני השרון

גודס מאמן טוב שלא העריכו אותו במכבי כעוזר בגלל הסגל הכושל של השנתיים האחרונות

לדעתי ירושלים בחרה טוב את המאמן

גם מכבי בחרה מאמן טוב מאוד אבל כרגע איך שהסגל ניראה זה יותר כבוצת ליגה מאוד טובה אבל לא "מעל הליגה"

אני גם לא ראיתי הימורים על שחקנים צעירים שאולי יפתיעו

יכול להיות שמכבי יקנו את איבי

בניגוד לווילימס שלדעתי לא יכול להתפתח יותר מאיך שהוא היה השנה

דווקא לאיבי יש המון פוטנציאל להתפתחות

הבעיה שזה לא יקרה ביום אחד

אם יתנו לו מספיק דקות ומספיק אימון אולי תוך שנתיים הוא יהיה אחד הגבוהים הטובים באירופה

פורסם

דווקא אני לא מסכים איתך לגבי וויליאמס ולגבי איבי.

לאיבי יש המון בעיות (כל מיני ג'וקים שנתקעים לו בראש , כמו במשחקים האחרונים בבני השרון שהוא פשוט לא תפקד) ולדעתי הוא לא יעמוד בזה במכבי.

לגבי וויליאמס , הבחור בן 24 לא? נראה לי שדווקא בגלל שלא מכירים אותו באירופה זה יתרון שלו שהוא יהיה חייב לנצל.

לא זוכר מתי זה היה אבל אני חושב ששלחו אותו לפני שנה ל3 חודשים בקיץ אימונים מיוחדים כדי לשפר קליעה והבחור הפך לסקורר לא קטן...

היתרון הכי גדול של אפי זה ששחקנים באים לשחק בשבילו , יש לו חיבור מעולה עם וויליאמס ועם חג'ג' (במידה ויגיע) , תוסיף לזה , פריחה מחודשת (בתקווה) של אליהו , בתקווה המשך הפריחה של כספי במכבי לעוד עונה או שתיים (לא בשל להיות בNBA וגם כרגע לא מדורג אפילו להיות בחירת סיבוב ראשון) וחזרתו של טל בורשטיין לכושר משחק מלא.

אני רק מודאג מהלפרין , הוא כנראה ממש לא רוצה להיות במכבי לפי הפירסומים האחרונים וסעיף שיחרור של מיליון יורו זה לא בא בקלות , אני מקווה שאם הוא לא יעזוב שזה לא יכבה אותו לגמרי....

פורסם

שתי עונות שדפקו יותר ישראלים, מאשר ה7 שלפניהם ובהם היה עוד סגל קצת יותר ישראלי (חלקית..)

פורסם

החתמות סבירות +-

לגבי השאלה הראשית שלך, אני מאמין שהרציונאל מאחורי ההחתמות האלה(שלך נראות תמוהות) הוא הרצון של ההנהלה ללכת עם המאמן

גם כדי לנסות משהו חדש(...), וגם לאור הביקורת הגדולה שהם היו חשופים לה במהלך העונה ולפניה(עוד בעונת המלפפונים טרם עידן קטש)

ספציפית לגבי ההחתמות, אני לא אוהב את ההחתמה של וויליאמס. עמדה 3 היא עמדת נחיתות במכבי שלאחר עידן פארקר(אני מזכיר לך את הפציעות של בורשטיין).

וויליאמס שומר לא רע, יד יציבה וביצים - אבל אני לא רואה אותו מתמודד עם שלושים אתלטיים של היורוליג. אני מקווה שאם כספי לא יבחר בסיבוב ראשון - לאחר שהתחייב לחזור לארץ באם לא - הוא יחזור לקבוצה ויהיה 3 מוביל יחד עם טל(שעושה רושם שהחלים גם, ויוכל להמשיך לשמור על העקב בעזרת חלוקת דקות עם כספי), בנוסף,הייתי משחרר את גארסיה

יש בימים האחרונים איזה ספין בנוגע ליותם הלפרין. ראשית אני אציין שזה ככל הנראה טריק של הסוכן שלו (בחייאת - מיליון יורו דמי שחרור + 900 אלף יורו לעונה לקבוצה של יאנקיס "מר הגנה"? על מי אתם באים לעבוד?! ראיתם קלטות שלו בכלל??). אחרי שהורדנו את זה מהלב - אני מקווה מאוד שמדובר במהלך של ממש ונפטר סוף כל סוף מהמכה הזאת שנחתה על ראשינו. גם הקלה על עניין השכר(מה שיעזור לשמור את פייזר ומוריס, שהם מן הסתם הפנים האמיתיות של מכבי בגלגול הנוכחי -- להזכירכם בין גלגול לגלגול הלפרין היה הפנים של מכבי - היא זכתה באליפות ישראל אחת בשנתיים...)

וגם תרומה ראשונה של הלפרין - תרומתו הגדולה ביותר תהיה לעשות את הנזק שלו במקום אחר.

הרי הוא אף פעם לא היה ואף פעם לא יהיה רכז (יש לו ראיית משחק כמו שלסטיבי וונדר יש ראיית משחק) והוא בטח לא SG של 900 מיליון יורו (יש חוק רוסי בעוד מקום בעולם במקרה?? הרי אפילו 800 מיליון דולר כאן הוא לא שווה) - אין לו יד, אין לו חדירה, לא הגנה, לא ניסיון, בטח ובטח שלא קלאץ' - גורנישט.

הוא יודע לדבר במסיבות עיתונאים.זה הכל.

בנוגע למחליפים לאסון הזה( וכאמור, נקווה שיהיו), מדברים על חג'ג' בזמן האחרון. אני מאוד אוהב את חג'ג' אישית, אבל אני לא חושב שהוא יתאים למכבי בסיטואצייה, הייתי מעדיף PG גבוה יותר, עם ניסיון רב יותר וכוח (לטראלי, ובכתפיים - לא עוד מסירות הלפרין..) דוגמת רביב לימונד. למעשה אני חושב שזוהי ההחתמה החשובה ביותר שתעשה במכבי - רביב לימונד! תביאו אותו כבר לכאן!!!אני מאחל לדרור את כל ההצלחה שבעולם (בייחוד כשגודס המאמן החדש שלו)

,בכל זאת, בן 30 זה כבר לא ילד...

עוד שם שמוזכר זה יניב גרין - ואין צורך לספר לכם מה החשיבות שלו בליגה וכסנטר\PF מחליף נוסף (והוא הוכיח את עצמו מעל ומעבר בסמארה ובנבחרת) ביורו.

או יניב(שאני מעדיף באופן אישי) או ג'יימי ארנולד, שכולנו כבר מכירים ואוהבים.....

הבעייה היא שלמעט יניב, לכולם יש חוזה בקבוצה הנוכחית שלהם עד כמה שידוע לי, וחבל.[כנ"ל גם לטפירו שהתחבר מצויין לאפי ויהווה תחליף הולם אף ללימונד]

זהו פחות או יותר.. המצב בשוק ידוע ויציב יחסית (יוון ורוסיה "בוחרות" ראשונות - כל מה שצריך לעשות שם זה לחתום על איזה צ'ק...) ורוב הקנונים כבר הוחתמו (אלא אם כן איכשהו באטום לא יבחר בלוטרי\סיבוב ראשון ויחזור לאירופה, ואז החתמה שלו תהיה הגניבה הגדולה בהיסטוריה הצהובה!)

ניקו כבר מקבל ת'2 מיליון מאולימפיאקוס(בחייאת, כזה סגל ולא יכלתם להשקיע עוד כמה גרושים בעמדת המאמן? אפשר לחשוב שיאנקיס הוא ג'ף ואן גאנדי....גם כן מאמן הגנה...) יותם כבר חותם לו בנאגטס (זה מה ששמעתי היום מאיזה מישהו :kopfpatsch: - עזבו אתכם נאגטס -- אני אומר ישר לסאן אנטוניו שהחמיצה הופעה בגמר... הוא תחליף אירופי מצויין לג'ינובילי... ::))

יום טוב ועונה טובה (לפחות כמו השנה המדהימה שעברה עלינו ;)) לכולם.

פורסם
  • מחבר

דווקא אני לא מסכים איתך לגבי וויליאמס ולגבי איבי.

לאיבי יש המון בעיות (כל מיני ג'וקים שנתקעים לו בראש , כמו במשחקים האחרונים בבני השרון שהוא פשוט לא תפקד) ולדעתי הוא לא יעמוד בזה במכבי.

לגבי וויליאמס , הבחור בן 24 לא? נראה לי שדווקא בגלל שלא מכירים אותו באירופה זה יתרון שלו שהוא יהיה חייב לנצל.

לא זוכר מתי זה היה אבל אני חושב ששלחו אותו לפני שנה ל3 חודשים בקיץ אימונים מיוחדים כדי לשפר קליעה והבחור הפך לסקורר לא קטן...

היתרון הכי גדול של אפי זה ששחקנים באים לשחק בשבילו , יש לו חיבור מעולה עם וויליאמס ועם חג'ג' (במידה ויגיע) , תוסיף לזה , פריחה מחודשת (בתקווה) של אליהו , בתקווה המשך הפריחה של כספי במכבי לעוד עונה או שתיים (לא בשל להיות בNBA וגם כרגע לא מדורג אפילו להיות בחירת סיבוב ראשון) וחזרתו של טל בורשטיין לכושר משחק מלא.

אני רק מודאג מהלפרין , הוא כנראה ממש לא רוצה להיות במכבי לפי הפירסומים האחרונים וסעיף שיחרור של מיליון יורו זה לא בא בקלות , אני מקווה שאם הוא לא יעזוב שזה לא יכבה אותו לגמרי....

נכון שאיבי חם מזג

אבל כאוהד בני השרון שנה שלמה ראיתי איך שחקן אם פוטנציאל ענקי פשוט נדפק בקבוצה שרובה לא ברמתו

תזכור שקבוצות מתחרות לחצו בעיקר על איבי ווילימס השנה

כי סיסה\כץ\טפירו\חנוכי לא סיכנו מספיק את הסל

באחד על אחד יהיה מאוד קשה לעצור את איבי

בנוסף שיפור של הקליע שלו מבחוץ מה שיכול לקרות אם אימונים

ועבודה על קמה תרגילים חזקים ויש לך גבוה מצוין ויחסית בגרושים

העניין שצריך להחתים אותו לפחות לשנתיים כי אם יאמנו אותו שנה אחת והוא יהיה באמת טוב קבוצות מאירופה יחטפו אותו

רק תראה כמה משלמים לוויציץ במצבו

עכשיו קח גרסה מאולפת של איבי ותראה איך המספרים ירוצו

העניין שבכל מקרה לפחות לתחילת השנה למכבי אין תותח אחד אפילו

עוד שם שמוזכר זה יניב גרין
עם טל(שעושה רושם שהחלים גם

לא יודע מה קורה אם גרין בשנים האחרונות

אבל גרין אולי גבוה ישראלי טוב אבל לא גבוה זר טוב

בעניין טל לערכתי הוא גמור לא פחות מוויציץ

בקשר להלפרין -מה לעשות מכבי צריכה להחזיק גם ישראלים בסגל

פורסם

אם עד עכשיו עוד איכשהו היה ניתן להסתדר עם ההחתמות,

היום נשבר השיא ;D

דרור חג'ג' - 250$ אלף לעונה,נטו. (בירושלים הוא היה על 100$ למתעניינים)

:eek2:

למשך שלוש עונות.

פשוט אין לי מה להוסיף.

הזוי.

פורסם
  • מחבר

מכבי בינתיים קונים רק את "ארוחות" הבוקר והערב

עדיין לא ראיתי החתמות של "ארוחת צהרים "

אם יחתימו את מוריס זה השחקן היחיד שעוד נכנס לקטגוריה הזאת

וגם זה בקושי

כרגע למכבי יש ישראלים ויש עומק ספסל אבל לא כוכב אחד בסדר גודל של שארס\פארקר\וכו

דרך אגב קשה לי להאמין שנותנים לאפי לבחור את השחקנים לבד

בינתיים שחקנים שסיכנו אותם השנה ובמקרה של דרור העיפו אותם מהגביע מוחתמים

אבל אלו רק שחקנים שהיו בליגה הישראלית

קבוצה בסדר גודל של מכבי צריכה למצוא שחקנים בכל מיני חורים בעולם ולא רק בישראל למרות שאני אישית אוהב החתמות

של ישראלים

פורסם

לפי העידכונים , הרכש המתקרב ובא , טרה סימונס - בהחלט יכול להיות תוספת טובה לקבוצה.

בקצב הזה , מכבי עוד עלולה "לדרוס" את הליגה עונה הבאה ואולי לזכות בדאבל!!!!!!! חחח

פורסם
  • מחבר
מוריס נוטה לכיוון צסק"א או פנאתינייקוס

גם זה לא אז מה כן ?

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1298561

לא יודע מה מכבי עושה

זה נראה כאילו היא קונה שחקנים פי שתיים מהמחיר שלהם שנה שעברה

יכול להיות שזה בגלל הקבוצות הרוסיות

אבל אני בכלל לא בטוח שמכבי תדרוס את הליגה

אפי בדרך כלל שומר על רוטציה קצרה וכרגע אין לו אפילו כוכב אחד ברוטציה

שחקנים טובים אבל לא כוכבים

מספיק לקבוצות בליגה להמר על 2 זרים או צעירים או זקנים אבל אם פוטנציאל

ואם ההימור יצליח כרגע הם יוכלו לסכן את מכבי גם אם ישראלים פושרים

פורסם

כל הסיפור הזה על מוריס נשמע לי כמו הנפצה של הסוכן שלו כדי שהוא יקבל חוזה משודרג.

זה כמו הסיפור עם הלפרין , צסק"א לא יכולה להחתים את מוריס עד שהם לא ישחררו זרים (החוק הרוסי שמגביל ל7 זרים)

כנ"ל לגבי פנא , היא חייבת שבאטיסט יקבל אזרחות כדי להחתים עוד זרים....

פורסם
  • מחבר

סימונס חתם ועכשיו יש דיבורים על פניני

אני בכלל מבולבל

זה נראה כמו החתמות של ניסיון לדפוק קבוצות אחרות

ולא בנית קבוצה שמתאימה לתקציב

לוקחים שחקנים מחולון\בני השרון\וירושלים

לא ראיתי אף החתמה של שחקן באמת גדול

פורסם

מישהו יודע מה מצבו של שחורציאניטיס בשוק?!(ואני לא מדבר על שוקיים של עוף...)

פורסם

מישהו יודע מה מצבו של שחורציאניטיס בשוק?!(ואני לא מדבר על שוקיים של עוף...)

חתום באוליפיאקוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים