עבור לתוכן

אני לא מבין את ההחתמות של מכבי תל אביב בכדורסל

Featured Replies

פורסם

טוב אז מכבי החתימה היום את ג'ייסון וויליאמס שלדעתי זה כן היה מתבקש

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3556057,00.html

אני גם אמרתי עוד במהלך העונה שמכבי צריכה להחתים אותו

אבל הבעיה וזה לדעתי בעיה גדולה של מכבי זה שוויליאמס נתן העונה עונה מצוינת

אבל לפני זה היה שחקן ספסל ועוד בבני השרון ולא איזה קבוצת עלית

לדעתי לקבוצה בתקציב של מכבי וויליאמס הוא שחקן ספסל

אבל שרואים את ההחתמות המתגבשות שלהם אני מריח הרבה קמצנות על הסגל ולא קבוצת כוכבים

אפי מאמן מעולה ווויליאמס במכבי אומר שבני השרון צריכה להמר על זר בתקציב נמוך

שעלול להחליש אותה משמעותית

אבל אם מכבי לא יתחילו לקטוף שחקנים שהם "מעל הליגה" כנראה נראה עוד פעם ליגה מעניינת ומכבי חלשה יחסית

• תגובות 53
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה לא אוהד מכבי בכלל, אבל פותח דיון על כל פלוץ שתוקעים שם. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

ההחתמות במכבי משפיעות על כל הליגה באופן משמעותי

מכבי חזקה=סיכוי קלוש לאלופה אחרת

מכבי חלשה כמו השנה =סיכוי טוב לאלופה אחרת

פורסם

אתה לא אמרו להבין את ההחתמות שלהם. אפי בונה את הקבוצה איך שהוא רואה לנכון ככה שזה יתאים לשיטת המשחק שלו. העניין הוא לא להביא כוכבים אלא להביא שחקנים שישתלבו טוב בשיטת המשחק שאפי בונה. בסופו של דבר זה לא כמות הכסף שאתה מבזבז זה פשוט לבנות נכון את הקבוצה תראה את חולון דורסמן בנה שם קבוצה יותר טובה ממכבי עם בערך חמישית מהתקציב שלה.

פורסם
  • מחבר

זה כי מכבי חלשה כבר שנתיים

פורסם

איך זה שהתקציב של מכבי לא מאפשר לה לקנות שחקנים בכירים ולהתחרות בקבוצות העשירות באירופה יש לה מלא סופנסרים בעלים עשירים ו 40 שנה היא לוקחת פה אליפויות וזוכה בפרסים

ובכלל יש לה המון מנויים ומעריצים חושב פי 2 מכל קבוצה אירופית אחרת.. הקבוצה של המדינה ועדיין אין כסף?

אמרו שלאירופיים לא מזיז מכדורסל ופיינלפור ורק כדורגל בראש שלהם... בארץ זה הפוך ומכבי כולם מדברים עליה

אז איך זה שדווקא באירופה הכסף הגדול?

פורסם
  • מחבר

יש באירופה קבוצות שכלכלית הרבה יותר גדולות ממכבי

אבל זה לא משנה את העובדה שלמכבי תקציב של 20 מיליון דולר ובינתיים הם לא קנו אף שחקן

שהוא "מעל הליגה"

לי זה נראה כמו קמצנות אבל לפחות זה טוב לליגה שלנו

פורסם

אז איך זה שדווקא באירופה הכסף הגדול?

סיבה אחת עיקרית - האוליגרכים של רוסיה.

פורסם

ולא לשכוח שהחוק הרוסי משחק תפקיד חשוב בהחתמות , מכבי צריכה להחזיק סגל חזק ביורוליג (זרים וישראלים) ושיהיה סגל ישראלי חזק מספיק גם באירופה ובמיוחד בארץ.

לכן , האופציה הטובה ביותר היא המתאזרחים למיניהם כדוגמת ג'יימי ארנולד , כריס ווטסון , בלוטנתאל וכד'.... (אלה רק דוגמאות ולא הצעות להחתמה)

הכי חשוב עכשיו זה למצוא מחליף להלפרין שכמעט בטוח ישחררו אותו , לראות מה יהיה עם כספי ואז להחליט לגבי מוריס , בלוטנתאל ומחליף לוויצ'יץ.

לפי הפירסומים , מכבי הודיע לבאטיסטה שהוא ממשיך עונה הבאה....

פורסם
  • מחבר

עכשיו הם מנהלים מגעים אם דרור חג'ג'

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3556273,00.html

קבוצה של 20 מיליון דולר קונה סוג ב במקום א

כנראה יהיה להם קבוצה כמו השנה

הרבה שחקנים סבירים אבל אפילו לא כוכב אחד

פורסם

זה כזה מטומטם [כרגיל] שאתה מתעסק בקבוצה שאתה שונא במקום בזאת שאתה אוהד,לא ראיתי אותך פותח דיון אחד על חולון או מי שאתה אוהד.

עצוב כרגיל.

פורסם

עכשיו הם מנהלים מגעים אם דרור חג'ג'

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3556273,00.html

קבוצה של 20 מיליון דולר קונה סוג ב במקום א

כנראה יהיה להם קבוצה כמו השנה

הרבה שחקנים סבירים אבל אפילו לא כוכב אחד

להזכירך , הקבוצה הגדולה של מכבי התחילה משחקנים סבירים שהפכו לכוכבים...

נכון , לא בטוח שחג'ג' יהיה סופרסטאר אבל הוא בהחלט לא נופל מהלפרין (רק בהבדלי הגובה).

חוץ מזה , יותר גרוע העונה הזאת לא יכול להיות , נכון?

פורסם

החולשה של מכבי ת,"א נובעת מפינקסנות של החלטות שמנהלים הבעלים של הקבוצה ( חלק מזה גם קמצנות וחלק ניכבד הוא מימוש רווחים - קוץ לא רענן ) עבור חלק מהבעלים הקבוצה היא עסק נטו והם רוצים החזר על ההשקעה במידי .

אינטרס האוהדים בא אחרי השורה הסופית / תחתונה .

פורסם
  • מחבר

זה כזה מטומטם [כרגיל] שאתה מתעסק בקבוצה שאתה שונא במקום בזאת שאתה אוהד,לא ראיתי אותך פותח דיון אחד על חולון או מי שאתה אוהד.

עצוב כרגיל.

השנאה שלי נפסקה שהם הפסידו את האליפות

וחוץ מזה אני אוהד את בני השרון אבל מה לעשות שההחתמות שלהם לא מעניינות כי הם חייבים להמר על שחקנים לא מוכרים

פורסם

להזכיר לכם איך התחילה עונת 2000/2001?

אכן ההחתמות נראות לי תמוהות במקצת, עדיף 2-3 שחקנים גדולים ועוד כמה בינוניים.

מאשר סגל גבוהה של חברה טובים...

השנה למשל מאוד השתלם למכבי ההימור שלהם על סגל רחב, עם הפציעה של וייציץ,פייזר ובורשטיין...

בכל זאת הם הגיעו לגמר הפיינל פור ייאמר לזכותם...

הסיבה שהתקציב של מכבי הוא יחסית נמוך ביחס לאירופה זה בעיקר כי באירופה אין לך בעיה של בעלים.

מדריד, צאסקא וכו' הם חלק ממועדנים אירופראים גדולים, והתקציב שלהם ביחס לתקציב של מועדנים בענפי ספורט אחרים

הוא יחסית נמוך (מישהו אמר ריאל מדריד בכוררגל?).

בכל מקרה ברנבויים הוא מאמן טוב, אולם יש לו 0 ניסיון ברמות הגבוהות, והדבר יכול להשפיע, הכל יהיה תלוי בסקאוטינג טוב

(להביא שחקנים סטייל ויציץ (צעירים עם יכולת אדירה) אפמן, פארקר ועוד, ולפעמים יש גם מציאות כמו שאראס לפני 5 שנים...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים