עבור לתוכן

מעונין במסך 22 " + האם 2253BW של סמסונג כדאי לקניה? (תקציב 2000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני מעונין לרכוש מסך 22" אשר ישמש אותי לתכנות ,גלישה באינטרנט ,משחקים וסרטים .

אני מעונין לרכוש משהו יחסית איכותי , חשבתי על הDELL 2007 שהיה מדובר בפורום ... הבנתי שמאד קשה להשיגו וגם רצון של 22" לעומת 20" החלטתי לבסוף לדבוק ב22" האם יש מסך בסדר גודל של עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג קמת אם זה באמת יתן תוספת משמעותית) שמתאפיין בפאנל S-IPS כמו של הדל? האם TN יספק אותי?

ראיתי את ה226 של סמסונג יש לו תצוגה בסדר סה"כ (אולי קצת בהיר מדי)... חשוב לי שהמסך לא ירצד (ראיתי בחנות LCD מרצד - עד כמה שזה נשמע מוזר) , שהאוזרים הכהים שלו יהיו אכן כהים , שיראו טוב וחד. בעיקר התמודדות עם טקסט , כי נראה לי שיהיה לי לא מעט תכנות במהלך התואר...

אשמח להמלצות ,

כמו כן כבר סרקתי את הפורום מלמעלה למטה , כמו שציינו בדיונים לפני הדעות חלוקות מדי ואין תשובה שהיא ברורה או שנותנת כיוון לכאן או לכאן.

אני אנסה לצמצם אתכם עד כמה שאני אוכל , חשבתי על המסכים הבאים:

1) 2253BW של סמסונג .

2) ASUS לא כל כך הבנתי איזה דגם בדיוק , לפי מה שנאמר הוא בסדר.

3) הדל - האם כדאי להתפשר על 20" ולחפש אותו? או שיש מסך אחר שלהם שהוא טוב?

4) כל מסך אחר לבחריתכם בתנאי שהוא עומד בתקציב ומתעלה על אלו שמעליו(ברשימה הנ"ל)!

5) מישהו ציין גם HP...

6) האם כדאי "להתפשר" על 22" או ללכת על 20" איכותי יותר? (HP ,DELL)

תודה מראש ,

גל

נ.ב. אני בטוח שתעזרו לי ולעוד הרבה אחרים בהתלבטות.

כמו כן אני מבקש לא לסטות מהנושא(כמו שקרה בהמון דיונים אחרים).

פורסם

שום 22" איכותי ב-2000 שקל לא תראה באופק. רק אם תוסיף עוד 1200 שקלים תוכל להשיג 22" של איזו או 24" של Dell עם פאנל לא-TN.

אני ממליץ לך ללכת על שחקן חדש לחלוטין בשוק המקומי : ה-HP LP2065 בנקסטופ. הוא נכנס בתקציב וקיבל ביקורת אוהדת מ-PRAD. הוא אפילו טוב יותר מה-Dell בהתנהגות של יחס ניגודיות סטטי בכל התחום הדינמי של הבהירות. שום 22" TN , לא משנה מי מייצרו, לא יוכל לתת לו פייט רציני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים